2015 Nisan Anneleri

Selam 2015 nisan anneleri. Bende nasipse 2015 nisan ayında anniş olucam. Sat 12 temmuzdu 9agustosta gebelik testi ile ögrendim 11 agustosta beta 161 cıkmıstı 13 agustosta 588 cıkmıstı degerlerim. Doktora gittigimde 4+4 dedi gecen hafta bu haftada 5. Haftamdayım sanırım. Allah hepimize sağlıkla beniciklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Ferdaberkan canm dediğim gibi sakın kürtaj için acele etmeyin ikinci doktora gitmeseydim bende kürtaj olmuştum...ilk gebeliğimde boş gebelikle sonuçlanmıştı ama ozaman kese hiç gelişmeden kalmıştı

yaa kese hiç gelişmedimi kaç mm kaldı acaba haftaya çarşambaya kadar zamanım var olmadı haftaya çarşambaya kadar bekleyim bu perşembe gel demişti ama ben haftaya çarşamba gideyim diyorum garanti olsun

çoook sevindim canım şimdi daha rahat olursun her şey yolunda gider inşallah. Okul bitmedi demişsin sanırım bi yerde öğrenci misin?
Aynen cnm ogrenciyim son senem bu doneminsallh
Cnmm çilingir yokmu sizin oralarda
Bildiğim yokcnm ya eşini bekliyorum kafenin birinde
Merhaba Kızlar bende Nisan 2015 annesi olacağım inşallah 7+1 haftalığız :)
hoş geldincnm hayirlisi olsun

merhabalar ben de Allah nasip ederse 2015 nisan annesiyim.
ilk hamileligimde bulantilarim cok erken basladi ve berbatti. simdilik bulantim yok. insallah bu sefer rahat olur hamileligim .
hepinize kolay bir hamilelik dilerim. :)

ilk hamileligimde bulantilarim cok erken basladi ve berbatti. simdilik bulantim yok. insallah bu sefer rahat olur hamileligim .
Hayırlı uğurlu olsun inşallah hoşgeldin :) Benim de ilk öğrendiğim haftadan itibaren başladı artarak devam ediyor inşallah daha fazla artmaz da sıkıntılı bi dönem geçirmem :)

Merhabalar hanımlar,
Bende cumartesi günü gittim doktora keseyi göremedik 4 haftalık olduğu için cuma günü tekrar çağırdı doktor keseyi göreceğiz inşallah :)

Çok üzüldüm canım. Ama son kontrolüne kadar moralini bozma hayirlisi

hoş geldin canm aramiza Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins

Ay hayırlı olsun. Maşallah ona
sagol teyzesi azicik daha içim rahatlasaydi daha iyi olucakti ama artik bi daha ki sefere artik doktor konusunda da hala arayistayim

Merhabalar hanımlar,
Bende cumartesi günü gittim doktora keseyi göremedik 4 haftalık olduğu için cuma günü tekrar çağırdı doktor keseyi göreceğiz inşallah :)

Hayıslısı olsun canım. Benım doktorum 6. Haftada göruruz dedi oyuzden 6. Haftadagidicem tekrar. İnşallah görürüzde içimiz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…