Ferdaberkan canm dediğim gibi sakın kürtaj için acele etmeyin ikinci doktora gitmeseydim bende kürtaj olmuştum...ilk gebeliğimde boş gebelikle sonuçlanmıştı ama ozaman kese hiç gelişmeden kalmıştı
Aynen cnm ogrenciyim son senem bu doneminsallhçoook sevindim canım şimdi daha rahat olursun her şey yolunda gider inşallah. Okul bitmedi demişsin sanırım bi yerde öğrenci misin?
Bildiğim yokcnm ya eşini bekliyorum kafenin birindeCnmm çilingir yokmu sizin oralarda
hoş geldincnm hayirlisi olsunMerhaba Kızlar bende Nisan 2015 annesi olacağım inşallah 7+1 haftalığız :)
:)) hepimiz citirizlisteye baktım değilmişim :)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah hoşgeldin :) Benim de ilk öğrendiğim haftadan itibaren başladı artarak devam ediyor inşallah daha fazla artmaz da sıkıntılı bi dönem geçirmem :)merhabalar ben de Allah nasip ederse 2015 nisan annesiyim.
ilk hamileligimde bulantilarim cok erken basladi ve berbatti. simdilik bulantim yok. insallah bu sefer rahat olur hamileligim .
hepinize kolay bir hamilelik dilerim. :)
Ay hayırlı olsun. Maşallah onaİste kizlar buda benim henüz 3 mm olan melegimin kesesi ben ayırt edemiyorum bile:))
Kızlar akıntısı artan var mı özellikle 6. 7. haftalarda
Evet benim de öyle o yüzden günlük ped kullanıyorum mecburen ama biraz araştırdım da normalmiş canım bu durumevet canım benım arttık. hatta hep ıslak ısssedıorum sarı kokususz yapışkan akındım var. bugun daha da arttı
Çok üzüldüm canım. Ama son kontrolüne kadar moralini bozma hayirlisiArkadaşlar çoklu alıntıyı beceremedim tek cevap yazayım herkese.6 mm den önce görülür kalp atışı tabiki ama hani bazı bayanlarda geç görülüyorya o nedenle en son hiç görülmeyeninde 6 mm olduktan sonra kesin görünmeye başlarmış.benm düşük riskim vardı 5 gün önce hastanede yatmıştım iki gün,doktor 5 gün sonra bakalım kanama alanın azalmış mı vs diye bugün çağırmıştı.kanamamdA durmuştu 3 gündür.ne sancı ne birşey hiçbir problemim yoktu yanihatta göğsümdeki hassasiyet az az devam bile ediyor.çocuk belki şu 5 günde 2-3 mm büyüse gerçekten azcıkta olsa umudum olacaktı,ama maalesef .hayırlısı Allah'tan.ben tahmin ediyorumki bende pıgtılaşma var önceki gebeliğimdede kalp durması olduğu için doktor nolur nolmaz diye aspirin başlatmıştı.e kanamam olunca mecburen onu bırakmak zorunda kaldım ne zamanki aspirin bıraktım bebeğimin kalbi durdu.düşük tehlikem olmasa ve o aspirine devam etsem belkide bebeğim yŞayacaktı
Yok canım merak etme. Bende 34 um :)en yaşlı hamile ben miyim yoksa :)
hoş geldin canm aramiza Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insmerhabalar ben de Allah nasip ederse 2015 nisan annesiyim.
ilk hamileligimde bulantilarim cok erken basladi ve berbatti. simdilik bulantim yok. insallah bu sefer rahat olur hamileligim .
hepinize kolay bir hamilelik dilerim. :)
sagol teyzesi azicik daha içim rahatlasaydi daha iyi olucakti ama artik bi daha ki sefere artik doktor konusunda da hala arayistayimAy hayırlı olsun. Maşallah ona
Merhabalar hanımlar,
Bende cumartesi günü gittim doktora keseyi göremedik 4 haftalık olduğu için cuma günü tekrar çağırdı doktor keseyi göreceğiz inşallah :)