2015 Nisan Anneleri

İyi geceler kizlar gece uyuyamiyorm sabahtan kalkamiyorum buda beni çok yorgun kiliyor buna bi çözüm yok mukibya
kızlar gebeyken sac boyanırmı ya zarar verirmi bitkisel boyalar var ama onlarda ne kadar güvenilir
Bence her ihtimale karesi boyatma canm su siralar bebis için hassas bir donem
merhaba kızlar bende hamişim şükürler olsun 5+2 cuma dr randevum vaar inşallah herşey yolundyoadır. bide bu takvim nasıl oluyor ben yapamadım ((
hoşgeldin canm profilinde kişisel bilgilerde hamilelik çizelgesi var ordan yapabilirsin

iyi geceler kizlar doktorum interneti yasaklamıştı bana boş gebelik geçirrdikten sonra bence haklıymış durup durup olumsuz şeyler araştırıyorum bu endişe cidden çok yorucu

bende ozele gidiyorum, belkide o yuzden alttan bakti ikidir ama bundan sonra karindan bakicakmis, benimde bir onceki bozuk gebelik oldugu icin cok titizlendi doktorum ondan ilkindede bugunde milim milim herseye dikkat etti...
bende ishal değil kabızlk var genelde ...
ayyy bende bende coook fenayim sicak hava icilen soguk sular ve gebelik hormonlari sebep oluyir, AMA ISHAL OLAN ARKADASLARIM DIKKAT EDIN SU GIBI ISHAL TEHLIKELI MUTLAKA DOKTORUNUZLA GORUSUN! ALLAH KORUSUN BARSAKLARIN SU SEKLINDE CALISMASI RAHIM KASILMASINA SEBEP OLABILIYOR, aman aman RAbbim korusun
Kizlar bnm usgde kese gecen pztsi 9mm cikti resmi yolluyorum 4+4tüm ozaman bazi arkdslar keseye gore iki oluyo demisler bnm kese nasil peki bi de sekli tam yuvarlak degil normal mi bu
masallah canim senin kese benimkinden buyuk benim sat 1 temmuz
seninle ayniyiz canim, korkma Allahin izniyle benimde haziranda bozuk gebeligim kurtajla sonlandirildi ama bugun duyduk kalp atislarini darisi hepinize insallah
efsaxcimmm canim benimde gece uykum gec geliyor sabahta huysuz uyaniyorum ama hormonlardan heralde, cozumu yok ben gun icinde hic uyuklamiyorumda yorgunda hissetmiyorum....
KIZLAR GEBELIK BELIRTILERINIZ NELER YASAYAN VAR MI?
AY bende siddetli hareketlerimi kisitlayan ve gecmeyen bel agrisi( adet oncesi gecikme oncesi basladi halen ayni) ve kabixlik disinda hicbir belirtim yok, goguslerimde hassaslasti ama azicik o da bu hafta, kiskaniyorum sakadan bulanti uyku hali aserme tiksinme koku hassasiyeti olanlari ne guzel hamile olduklarini hissediyorlar ben devamli aaaa ben hamileydim bunu yapmiyim fln diye kendime hatirlatiyorum, yaaa niye bende hala belirti yok, sizlerde neler var?

Özele gitmeyi bende düşünüyorum canm da Esim tedirgin oluyor arkadasinin esi doğum yapmis özelde normal doğumu son dk sezeryana cevirmsler bide pişkin pişkin doğumdan sonra normal dogumdu aslinda demişler doktoru özelde II seçmek lazim

Herkese slm 7+0 gecen hafta kalp atısını duydum rutin kan testlerim yapıldı bel ve kasık ağrılarım var .herhangi bir sorun cıkacak diye cok korkuoyrm burayı yeni takip etmeye başladım birbrimizden destek alarak sağlıklı bi şekilde ilerleriz inş

Slm arkadaslar diğer tarafa yazmıstım ama sanırım burdan devam ediliyor 7+0 sat 1 temmuz gecen hfta kalp atısını duydum rutin kan testleri tamamlandı ilk gebeliğim bir sorun cıkar diye cok korkuorum(

Son düzenleme:
Günaydın tüm anne adaylarına ben de nisan annesi olacağım geceleri uyku problemim olduğu için bu saatte yazıyorum.
2.çocuk
Sat:29 haziran
B.D.T:05/04/2015
Henüz kalp atışlarını duymadım gelecek haftaya bıraktım garanti olsun diye. Hamilelik belirtileri olarak mide kazıntısı açlık hissi had safhada.Ama çok da yiyemiyorum. Hemen iştahım kaçıyor. Buna rağmen kilo almaya başladım 1 kilo aldım. Bakalım gelecek günler neler gösterecek. Hepimiz için herşey yolunda devam eder inşallah kızlar.

Benide eklermisin canım sat 1 temmuz dogum t 7 nisan 2014 ilk çocuk adana

Günaydıııın, halsizliğim ve sık tuvalete çıkmam dışında sıkıntı yok şimdilik sizler nasılsınız

Şehir İstanbul
ilk çocuk
Sat:11 haziran
DT:17/04/2015

Günaydın
Bende bugün itibariyle interneti kendine yasakliyorum. Fazla bilmek babada iyi gelmedi.hayırlısı neyse o olsun.
Aşırı sac dökülmem, kabızlık, birazda ödem dışında şikayetim yok simdilik.ama ultrasona gore 4+5 im daha erken. Boyle devam etmesi ümidiyle 10 gün sonraki kontrolü bekliyorum...

günaydınnnn kızlarrrr her sabah olduğu gibi yoğun mide bulantısıyla başladım güne bu şekilde işe gelmek bana ölüm gibi geliyor normalde kola içmeyen ben hamilelikte kola aşeriyorum sabah sabah aç karnına kola içiyorum dayanamadımm :) kızlarrr bizde daha pıt pıtlarımızı duymadık garanti olsun istiyorum haftaya bugün gidicem inşallahhh öpüyorummm hepinizi

Benden de herkese günaydınlar

Mide bulantımı bastırsın diye hemen işe gelir gelmez kahvaltı yaptım şu anda iyiyim ama biraz geçsin yine başlayacak eminim Dün limon yedim o biraz kesti midesi bulananlar deneyebilirler faydası oldu bana ama o da kalıcı çözüm değil tabi bi süre idare ediyor :)

günaydın nisan anneleri tyeni başlığa geçilmiş bayadır girmeemiştim foruma herkezin güzel hamilelikler geçirmesi dileğiyle :)

bana doktorum badem ceviz leblebi ve çubuk kraker önderdi bulantılar için şuan canım kahvaltı istemiyo ama midemde acayip dönüyor aşırı bulantıya karşıda premesis diye sgknın karşılamadığı bir ilaç verdi henüz kullanmadım

Leblebi ben de aldım dün biraz yedim ama bazı şeyleri canım hiç istemiyor mesela sütten tiksindim içemiyorum artık o kötü oldu bi de bu gidişimde bende sorucam neler tavsiye edecek diye ama ilaç kullanmayı da pek istemiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…