2015 Nisan Anneleri

Normal karindan kac kti canim sat 10temmuzdu dr hicbisey demedi bu hafta icin gel dedi ama henüz gitmedim kalp atisi icin acele etmeyim diyorum gene duyamazsam cok uzulcem
Benimde sat 1temmuz ama benşm kese küçücük banada karından baktı kac milim oldugunu söylemedi kalp atışı için bu hafta cagırdı ama ben önümüzdeki haftabgidecegim inşallah boş kese çıkmaz benimki ben gecen hafta 6 haftalıkken baktırdım susam kadar birşeydi ilk sayfalara resminide yüklemiştim hayırlısı olsun

Hepimiz icin hayirlisi olsun canim bnm ilki bostu ins. Ayni seyleri yasamayiz kesenin icinde atan bi kalp duysak o zaman sevincem ama simdilik sevinemiyorum ins. Iyi haberler alirsin sen de canim
Benimde sat 1temmuz ama benşm kese küçücük banada karından baktı kac milim oldugunu söylemedi kalp atışı için bu hafta cagırdı ama ben önümüzdeki haftabgidecegim inşallah boş kese çıkmaz benimki ben gecen hafta 6 haftalıkken baktırdım susam kadar birşeydi ilk sayfalara resminide yüklemiştim hayırlısı olsun

Kızlar iyi akşamlar benim kasık bölgemde ağrı oluyor batma gibi gecmiyorda geçer gibi geri başlıyor çok korkuyorum doktoruma sordum cok hareket etme zorlama kendini istirahat et dedi ama elimde deil korkuyorum cumartesi gidicem ilk kontrolede sizlerdede oldumu fena stresteyim :KK17:

Kızlar iyi akşamlar benim kasık bölgemde ağrı oluyor batma gibi gecmiyorda geçer gibi geri başlıyor çok korkuyorum doktoruma sordum cok hareket etme zorlama kendini istirahat et dedi ama elimde deil korkuyorum cumartesi gidicem ilk kontrolede sizlerdede oldumu fena stresteyim :KK17:
Bol bol dinlen canım. Doktorun da dediği gibi. Vücudumuz hamileliği adapte olmaya çalışıyor. Bu arada da hepimizin bünyesi farklı farklı tepkiler veriyo. Dinlenmek iyi gelir

Bol bol dinlen canım. Doktorun da dediği gibi. Vücudumuz hamileliği adapte olmaya çalışıyor. Bu arada da hepimizin bünyesi farklı farklı tepkiler veriyo. Dinlenmek iyi gelir

Haklısın cnm evde bide küçük cadım olunca pek dinlenemiyorum inşallah bi sıkıntı olmadan sağlıkla kavuşuruz meleklerimize

Bu arada tahmini doğum tarihimizle arada 1 gün var sen gördünmü doktora gidip keseni cnm ne zmn gittin yada :)

yok 5 temmuzda 2 embriyo yerleştirmişlerdi 1 tanesi yok oldu 1 tane tuttu kese gördük ama embriyo yoktu dr 1 hafta daha bekleyelim dedi 5 temmuzdan hesaplayınca 5,5 haftalık hamileydim birde mm ye görede hesapladım ondada 5,5 haftalık çıkıyordum dr gittiğimde geçen hafta perşembeydi.sen tam kaç haftalık oldun temmuzun kaçında yerleştirdiler senin bebişi
benim transfer 11 temuzz da yapıldı. kendi hesabıma göre bu gün 7. haftam.

Bu arada tahmini doğum tarihimizle arada 1 gün var sen gördünmü doktora gidip keseni cnm ne zmn gittin yada :)
Ortak noktamiz çok. Benimde evde 2010 nisan doğumlu bi cadı var :)
Bu arada geçen cuma doktora vajinalultrason ile keseyi gördüm. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Sen gördün mu?

merhaba kızlar bende hamişim şükürler olsun 5+2 cuma dr randevum vaar inşallah herşey yolundyoadır. bide bu takvim nasıl oluyor ben yapamadım :KK43:((
Canim bende yeni basardim profilinde kişisel bilgiler kısmı var orda hamilelik takvimi yazan bi yer var oraya tahmini doğum tarihini yazıp kaydedince çıkıyor umarım anlatabilmisimdiro_O

X