- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.587
Günaydın canım bende işe gitmeden önce bu saatlerde kalkıyorum iğnemi yapıyorum 7, 30da da cıkacagım evden, düolmayı istediğimi byagı moralim bozuldu çok ağladım Rabbim ne kadar çok evlat sahini olmaGunaydin kizlar
Beni de eklermisin canım yaş 28 ilk bebek sat 1temmuz dogum tarihi 7 nisan 2015 şehir adanaHayırlı olsun cnm
cnm bilgilerini yaz listeye eklim seni de
Kaçncı bebek
Sat
Beklenen Doğum Tarihi
Rabbim hepimize nasip etsin inş cnm kotu bi durumda hemen tek doktora inanmamak lazim bende hala düzgün bi doktor arayisindayim devlette bulmak pek mümkün gorunmuyorGünaydın canım bende işe gitmeden önce bu saatlerde kalkıyorum iğnemi yapıyorum 7, 30da da cıkacagım evden, düolmayı istediğimi byagı moralim bozuldu çok ağladım Rabbim ne kadar çok evlat sahini olma
Beni de eklermisin canım yaş 28 ilk bebek sat 1temmuz dogum tarihi 7 nisan 2015 şehir adana
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnmMERHABA KIZLAR BENDE 2015 NISAN ANNESI OLYCAM ALLAHHIMIN IZNIYLE...
yas 27
sat 01.07.2014
sehir Istanbul
beklenen digum tarihi 08.04.2015
ilk bebegim fakat iki dusuk var ooncesinde, 4 yillikda evliyim:)
bugu kalp atisini duyduk ilk defa inanilmaaaazz bisydi, bugune dek cok korkuyordum ya yine bisi olursa diye ama bugun esimle elele inanilmaz bir an yasadik, darisi kucaklamaya insallah hepimiz icin kizlar...
usg resmini buraya koysam sizde bi baksaniz cunku sat ima gore 6+6 gun ama usg olcum hesabina gore 6+1 gun doktor bebek 5 gun geriden geliyor dedi endiselenmemiz gereken birsey var mi?
Tabi koy bekliyoruzMERHABA KIZLAR BENDE 2015 NISAN ANNESI OLYCAM ALLAHHIMIN IZNIYLE...
yas 27
sat 01.07.2014
sehir Istanbul
beklenen digum tarihi 08.04.2015
ilk bebegim fakat iki dusuk var ooncesinde, 4 yillikda evliyim:)
bugu kalp atisini duyduk ilk defa inanilmaaaazz bisydi, bugune dek cok korkuyordum ya yine bisi olursa diye ama bugun esimle elele inanilmaz bir an yasadik, darisi kucaklamaya insallah hepimiz icin kizlar...
usg resmini buraya koysam sizde bi baksaniz cunku sat ima gore 6+6 gun ama usg olcum hesabina gore 6+1 gun doktor bebek 5 gun geriden geliyor dedi endiselenmemiz gereken birsey var mi?
Bizim kese baya küçük sana gore 5 +3 deyim zarzor 3 mm gördü ama ben baktigimda ultrason resmine anlamiyorum bile Rabbim gönlüne gore versin cnm ikiz olmasini bende çok istiyorum ama şuan minicik tek bi kesemiz varKızlar bende gecen cuma gittiğimde 4+1 de 5 mm kese çıktı ikiz mi acaba bilenler biz var mi?
Merhaba hoşgeldin canmHerkese merhaba bende nisan annesiyim
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm
Cok tesekkueederim hepimzin insallaahTabi koy bekliyoruz
Oo masalllah 3. Geliyor hayirlisiyla ne guzelYas:34
Sat:15/07/2014
Beklenen dogum tarihi:20/04/2015
1 oglum 1 kizim var
Efsaxcim biz ayin 8inde gittigimiZDde doktorum keseyi olcmedi usg resmide vermedicok sukur kese burda dedi 10gun sonra kalp atisini dinleriz dediBizim kese baya küçük sana gore 5 +3 deyim zarzor 3 mm gördü ama ben baktigimda ultrason resmine anlamiyorum bile Rabbim gönlüne gore versin cnm ikiz olmasini bende çok istiyorum ama şuan minicik tek bi kesemiz var
Çok sevindim canm bende bugün gördüm keseyi 5+3 olduğu için yeni gebelik dedi 3mm dedibonuda karnima bastira bastira zor gördü Rabbim inş bu sefer yüzünü güldürür canmEfsaxcim biz ayin 8inde gittigimiZDde doktorum keseyi olcmedi usg resmide vermedicok sukur kese burda dedi 10gun sonra kalp atisini dinleriz dedi
Simdi bugunde kese degil yukarda koydugum resim gibi direk kese icinde bebisi ve kalbini ixledik. Ilk kesemiz cubuk gibiydi ben korktum hatta yine mi bozuk gebelik dite ama normalmis, simdi yukardaki gibi
Simdi tekrar baktım 5.5 mmBizim kese baya küçük sana gore 5 +3 deyim zarzor 3 mm gördü ama ben baktigimda ultrason resmine anlamiyorum bile Rabbim gönlüne gore versin cnm ikiz olmasini bende çok istiyorum ama şuan minicik tek bi kesemiz var
MassallahCok tesekkueederim hepimzin insallaahEki Görüntüle 1220852
Tesekur ederim darisi tum isteyenlerin basinaOo masalllah 3. Geliyor hayirlisiyla ne guzel
Amin canm Rabbim istedikten verdikten sonra hic biseybzor değil ole düşünme neden korkuyorsun içini ferah tut ne güzel görünmüş meleginSimdi tekrar baktım 5.5 mm
Allah ikiz isteyenlere versin ama benim için çok zor.
Korktum simdi
Hayırlısı.
Amin canmTese
Kkukkur ederim darisi tum isteyenlerin basina