2015 Nisan Anneleri

Oof ya ne denir bilmem ki Allah yardımcın olsun 3 gün içinde atma ihtimali var mıymış? Stres yapmamaya çalış sakin ol eğer öyleyse.

Stres yapma canim keseyi de gormus iste ne guzel daha yeniyiz acele etmeden rahatca bekleyebilsek keske ama hepimiz ayniyiz tadini cikaramiyoruz

ay cnm kıyamam dua et inş. bi mucize olur bu kaçıncı cnm diğer gebliktedemi kalbi durdu bebeğinin

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah 3 gün sonra hayırlı haber alırsın

Oof ya ne denir bilmem ki Allah yardımcın olsun 3 gün içinde atma ihtimali var mıymış? Stres yapmamaya çalış sakin ol eğer öyleyse.
Bebek 4 mm idi 5 gün önce ,bügünde 4 mm .yani doktor dedi 6 mm olmadan kalbi göremeyebiliyoruz 3 günde çocuk zaten yaşıyorsa 6 mm olur o zaman kalbi görülebilir dedi.ama çok düşük bir ihtimal büyük ihtimal heran düşüğüm başlayabilir

Canı veren Allah, O ol derse olur. Sen bol bol duanı et . Insallah gelişir yavrun.

çok üzüldüm canm ne denir bilmiyorum inşallah 3 gün sonra olumlu bi sonuç olur hepimiz dua edelim sende üzme kendini ne olur

ONUDA DUYARSIN CANIM İNSALLAH
inş cnm benm

Hemşireye baktırılırmı cnm ilk defa böyle bişey duydum daha gitmezsin o doktora olur biter Rahatlasın için cnm negüzel kese görünmüş işte :)
Aynen cnm ya hemşire baktim kendi masada ole oturuyor yok ilk gittim yere gidicem en azindan 3 mm de olsa çok şükür görünse kesemiz
Stres yapma canim keseyi de gormus iste ne guzel daha yeniyiz acele etmeden rahatca bekleyebilsek keske ama hepimiz ayniyiz tadini cikaramiyoruz
gördü cnm çok sukurde iste dediğin gibi bekleyemiyoruz aceleciligimiz var

Allah yardımcın olsun insallah gittiğinde bebeğinin kalp atısını duyarsın Allah büyük

Git git ben sevmedim bu doktoru hemşireye muayene ettirceksek o niye doktor olmuş pardon?
valla bende anlamadim ki nasip bi is bnm sansima herhalde

canm ümitsizliğe kapilma hemen inş uç gün sonra duyarsoliniz minigin kalbini uzulmme nolur kiyamam

canım 5 gün önce giitiysen bugün neden gittinki dr a? nasıl anladın? bişeymi farkettin? bende bugun duydum kalp atısını 3 hafta sonra gıdıcem tekrar. tam oalrak ne kadarlıktı. cok uzuldum dur bakalım hemen uzulme 3 gun gecsın

6 mm olmadan goremıyosa 5 gun once nasıl gormus anlamadım yaa

Ben perşembe gideceğim canım normalde yarın da gidebilirim ama annem gelmeyi çok istiyor o yüzden ona göre ayarladım nasipse perşembe gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…