- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Benim muayene 2 dk surdu cnm yarin ilk gittiğim doktora gidicem o bundan daha iyiydiBenim de perşembe 1136'ydı. Bakalım yarın seninkine yakın mı olacak gelişimimiz? Senon muayeneyi çok merak ediyorum bu yüzden hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. :)
Oof ya ne denir bilmem ki Allah yardımcın olsun 3 gün içinde atma ihtimali var mıymış? Stres yapmamaya çalış sakin ol eğer öyleyse.Şuan çok kötüyüm.bebeğimin kalbi Durmuş,oysa daha 5 gün önce görmüştük atışlarını,3 gün zaman verdi doktor 3 gün sonra tekrar bakacak hiç gelişmezse kürtaja alacak maalesef ,yine aynı şeyi yaşadım,napıcam bilmiyorum.
Stres yapma canim keseyi de gormus iste ne guzel daha yeniyiz acele etmeden rahatca bekleyebilsek keske ama hepimiz ayniyiz tadini cikaramiyoruzDaha çok küçük dedi kese var bebisi göremedi henüz cnn
Yukledim cnm ama ayirt edemedim ben keseyi 3mm dedi 15 gün sonra tekrar ultrason giricem bakalim ama ilk gittim doktor daha iyiydi keşke ona gitseydim yanindaki hemşireye baktirdi
inşallah cnm 3mm göründü ama içim rahatlmadi benm
Şuan çok kötüyüm.bebeğimin kalbi Durmuş,oysa daha 5 gün önce görmüştük atışlarını,3 gün zaman verdi doktor 3 gün sonra tekrar bakacak hiç gelişmezse kürtaja alacak maalesef ,yine aynı şeyi yaşadım,napıcam bilmiyorum.
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah 3 gün sonra hayırlı haber alırsınŞuan çok kötüyüm.bebeğimin kalbi Durmuş,oysa daha 5 gün önce görmüştük atışlarını,3 gün zaman verdi doktor 3 gün sonra tekrar bakacak hiç gelişmezse kürtaja alacak maalesef ,yine aynı şeyi yaşadım,napıcam bilmiyorum.
Git git ben sevmedim bu doktoru hemşireye muayene ettirceksek o niye doktor olmuş pardon?Benim muayene 2 dk surdu cnm yarin ilk gittiğim doktora gidicem o bundan daha iyiydi
Bebek 4 mm idi 5 gün önce ,bügünde 4 mm .yani doktor dedi 6 mm olmadan kalbi göremeyebiliyoruz 3 günde çocuk zaten yaşıyorsa 6 mm olur o zaman kalbi görülebilir dedi.ama çok düşük bir ihtimal büyük ihtimal heran düşüğüm başlayabilirOof ya ne denir bilmem ki Allah yardımcın olsun 3 gün içinde atma ihtimali var mıymış? Stres yapmamaya çalış sakin ol eğer öyleyse.
Bu ikinciydi ilkide kalp durmasından dolayı bu haftalarda kaybettik maalesef,şuan gerçekten çok kötüyümay cnm kıyamam dua et inş. bi mucize olur bu kaçıncı cnm diğer gebliktedemi kalbi durdu bebeğinin
Sağol canm inş Allah'tan ümit kesilmezCanım çok geçmiş olsun.İnşallah 3 gün sonra hayırlı haber alırsın
Canı veren Allah, O ol derse olur. Sen bol bol duanı et . Insallah gelişir yavrun.Bebek 4 mm idi 5 gün önce ,bügünde 4 mm .yani doktor dedi 6 mm olmadan kalbi göremeyebiliyoruz 3 günde çocuk zaten yaşıyorsa 6 mm olur o zaman kalbi görülebilir dedi.ama çok düşük bir ihtimal büyük ihtimal heran düşüğüm başlayabilir
çok üzüldüm canm ne denir bilmiyorum inşallah 3 gün sonra olumlu bi sonuç olur hepimiz dua edelim sende üzme kendini ne olurŞuan çok kötüyüm.bebeğimin kalbi Durmuş,oysa daha 5 gün önce görmüştük atışlarını,3 gün zaman verdi doktor 3 gün sonra tekrar bakacak hiç gelişmezse kürtaja alacak maalesef ,yine aynı şeyi yaşadım,napıcam bilmiyorum.
inş cnm benmONUDA DUYARSIN CANIM İNSALLAH
Aynen cnm ya hemşire baktim kendi masada ole oturuyor yok ilk gittim yere gidicem en azindan 3 mm de olsa çok şükür görünse kesemizHemşireye baktırılırmı cnm ilk defa böyle bişey duydum daha gitmezsin o doktora olur biter Rahatlasın için cnm negüzel kese görünmüş işte :)
gördü cnm çok sukurde iste dediğin gibi bekleyemiyoruz aceleciligimiz varStres yapma canim keseyi de gormus iste ne guzel daha yeniyiz acele etmeden rahatca bekleyebilsek keske ama hepimiz ayniyiz tadini cikaramiyoruz
Allah yardımcın olsun insallah gittiğinde bebeğinin kalp atısını duyarsın Allah büyükBebek 4 mm idi 5 gün önce ,bügünde 4 mm .yani doktor dedi 6 mm olmadan kalbi göremeyebiliyoruz 3 günde çocuk zaten yaşıyorsa 6 mm olur o zaman kalbi görülebilir dedi.ama çok düşük bir ihtimal büyük ihtimal heran düşüğüm başlayabilir
Bu ikinciydi ilkide kalp durmasından dolayı bu haftalarda kaybettik maalesef,şuan gerçekten çok kötüyüm
valla bende anlamadim ki nasip bi is bnm sansima herhaldeGit git ben sevmedim bu doktoru hemşireye muayene ettirceksek o niye doktor olmuş pardon?
canm ümitsizliğe kapilma hemen inş uç gün sonra duyarsoliniz minigin kalbini uzulmme nolur kiyamamBebek 4 mm idi 5 gün önce ,bügünde 4 mm .yani doktor dedi 6 mm olmadan kalbi göremeyebiliyoruz 3 günde çocuk zaten yaşıyorsa 6 mm olur o zaman kalbi görülebilir dedi.ama çok düşük bir ihtimal büyük ihtimal heran düşüğüm başlayabilir
canım 5 gün önce giitiysen bugün neden gittinki dr a? nasıl anladın? bişeymi farkettin? bende bugun duydum kalp atısını 3 hafta sonra gıdıcem tekrar. tam oalrak ne kadarlıktı. cok uzuldum dur bakalım hemen uzulme 3 gun gecsınŞuan çok kötüyüm.bebeğimin kalbi Durmuş,oysa daha 5 gün önce görmüştük atışlarını,3 gün zaman verdi doktor 3 gün sonra tekrar bakacak hiç gelişmezse kürtaja alacak maalesef ,yine aynı şeyi yaşadım,napıcam bilmiyorum.
6 mm olmadan goremıyosa 5 gun once nasıl gormus anlamadım yaaBebek 4 mm idi 5 gün önce ,bügünde 4 mm .yani doktor dedi 6 mm olmadan kalbi göremeyebiliyoruz 3 günde çocuk zaten yaşıyorsa 6 mm olur o zaman kalbi görülebilir dedi.ama çok düşük bir ihtimal büyük ihtimal heran düşüğüm başlayabilir
6 mm olmadan goremıyosa 5 gun once nasıl gormus anlamadım yaa
Hadi hayırlısı canım gözünaydın darısı kalp atışlarına olsun inşallahİste kizlar buda benim henüz 3 mm olan melegimin kesesi ben ayırt edemiyorum bile:))
Ben perşembe gideceğim canım normalde yarın da gidebilirim ama annem gelmeyi çok istiyor o yüzden ona göre ayarladım nasipse perşembe gidicem inşallahmasallah canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bize insallah cuma gidicem bende pıt pıt duymaya insallah
canım ne zaman gideceksin bende cuma gidicem insallah kalp atıslarınıda duyarız miniklerimizin amin