2015 Nisan Anneleri

Teyzeleri bu da benim miniğim burda 7+0 dık sizde atın sizin miniklerinizi görelim Burda pıt pıtlarını duymuştuk :) Maaşallah demeyi unutmayın

masallah canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bize insallah cuma gidicem bende pıt pıt duymaya insallah
Maşallah kuzuya maşallah nazar değmesin ben de bu hafta duyucam Allah nasip ederse :)

canım ne zaman gideceksin bende cuma gidicem insallah kalp atıslarınıda duyarız miniklerimizin amin

Bence de erken canim bn 9 haftalikken kurtaj olmustum cok kiside duydum 8 9. Haftada bebek gorulen o yuzden hala acelemi ettim diyorum dua et hayirlisiyla olur ins. Acele etme

Bilmemki niye gerek gördüler canim.beni korkutan hep alttan muayene oldu bebek varken.keske bakmasalar

Hadi hayirli haberler canim

canım benim tebrikler darısı kalp atıslarını duymaya insallah
Daha çok küçük dedi kese var bebisi göremedi henüz cnn
Allah yardımcın olsun cnm zor pıt pıtlarına nezaman gidicen

Mesaj yazarken cevaplanın yanında dosya yükle var cnm ordan yükleniyo resim
Yukledim cnm ama ayirt edemedim ben keseyi 3mm dedi 15 gün sonra tekrar ultrason giricem bakalim ama ilk gittim doktor daha iyiydi keşke ona gitseydim yanindaki hemşireye baktirdi
Hadi hayirli haberler canim
inşallah cnm 3mm göründü ama içim rahatlmadi benm

Şuan çok kötüyüm.bebeğimin kalbi Durmuş,oysa daha 5 gün önce görmüştük atışlarını,3 gün zaman verdi doktor 3 gün sonra tekrar bakacak hiç gelişmezse kürtaja alacak maalesef ,yine aynı şeyi yaşadım,napıcam bilmiyorum.

ONUDA DUYARSIN CANIM İNSALLAH

Hemşireye baktırılırmı cnm ilk defa böyle bişey duydum daha gitmezsin o doktora olur biter Rahatlasın için cnm negüzel kese görünmüş işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…