- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi eve gidiyorum bakalim nasip halledicenArtık çilingire kaldı iş cnm bebek aklını başından almış aksilik deme tatlı telaş bu
Teyzeleri bu da benim miniğim burda 7+0 dık sizde atın sizin miniklerinizi görelim Burda pıt pıtlarını duymuştuk :) Maaşallah demeyi unutmayın
Maşallah kuzuya maşallah nazar değmesin ben de bu hafta duyucam Allah nasip ederse :)
canım benim tebrikler darısı kalp atıslarını duymaya insallahKizlar bebisin kesesi göründü 3mm bisey resmini paylasmayi basarmadim ya
masallah canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bize insallah cuma gidicem bende pıt pıt duymaya insallah
canım ne zaman gideceksin bende cuma gidicem insallah kalp atıslarınıda duyarız miniklerimizin amin
Bence de erken canim bn 9 haftalikken kurtaj olmustum cok kiside duydum 8 9. Haftada bebek gorulen o yuzden hala acelemi ettim diyorum dua et hayirlisiyla olur ins. Acele etmes
ahh canım siz yine normal yoldan kaldığınız halde zaman geçmiyor birde bizim gibileri düşün tüp bebekle kaldığımız için mafoluyoruz her anını bilerek geçiyor çookk zor durum allah kolaylık versin birde ben şimdi hepten stresteyim kese göründü bebiş görünmedi 5,5 haftalıkken dr 1 hafta daha bekleyelim yoksa kürtaj dedi boş gebelik olabilir dedi de 5 haftalık için eken konuşmadımı nedir ne değildir stress içindeyim hergünüm ayrı bir zehir ya yoksa diye çookk zor çoookk
Simdi eve gidiyorum bakalim nasip halledicen
Hadi hayirli haberler canimevet teyzeleri biz şimdi doktor amcamızı yolunu tutuyoruz ınsallah bugun sızlere fotoğrafımla gelıcem inş dualarınızı esırgemeyın telden takıbe devamım ben
en son perşembe gunu 1199 du canm amin inş canm benım
inşallah cnm ınsallah dua edın nolur
Benim de perşembe 1136'ydı. Bakalım yarın seninkine yakın mı olacak gelişimimiz? Senon muayeneyi çok merak ediyorum bu yüzden hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. :)en son perşembe gunu 1199 du canm amin inş canm benım
Aaa gelmişsin bileee , neler dedi doktorun anlatsana?Kizlar bebisin kesesi göründü 3mm bisey resmini paylasmayi basarmadim ya
Hadi hayirli olsun canim darisi kalp atislarini duymayaKizlar bebisin kesesi göründü 3mm bisey resmini paylasmayi basarmadim ya
Daha çok küçük dedi kese var bebisi göremedi henüz cnncanım benim tebrikler darısı kalp atıslarını duymaya insallah
Yukledim cnm ama ayirt edemedim ben keseyi 3mm dedi 15 gün sonra tekrar ultrason giricem bakalim ama ilk gittim doktor daha iyiydi keşke ona gitseydim yanindaki hemşireye baktirdiAllah yardımcın olsun cnm zor pıt pıtlarına nezaman gidicen
Mesaj yazarken cevaplanın yanında dosya yükle var cnm ordan yükleniyo resim
inşallah cnm 3mm göründü ama içim rahatlmadi benmHadi hayirli haberler canim
ilk bebek
sat:2 temmuz
beklenen doğum tarihi 09.04.2015
Hic bisey demedi cnm daha çok yeni 5 haftalikmis 15 gün sonra yine gl dedi o kadar 3 ilk kesesi varmisAaa gelmişsin bileee , neler dedi doktorun anlatsana?
amin cnm inş bugün içim azda olsa rahatlasaydi II olacaktiHadi hayirli olsun canim darisi kalp atislarini duymaya
ONUDA DUYARSIN CANIM İNSALLAHDaha çok küçük dedi kese var bebisi göremedi henüz cnn
Yukledim cnm ama ayirt edemedim ben keseyi 3mm dedi 15 gün sonra tekrar ultrason giricem bakalim ama ilk gittim doktor daha iyiydi keşke ona gitseydim yanindaki hemşireye baktirdi
inşallah cnm 3mm göründü ama içim rahatlmadi benm
Daha çok küçük dedi kese var bebisi göremedi henüz cnn
Yukledim cnm ama ayirt edemedim ben keseyi 3mm dedi 15 gün sonra tekrar ultrason giricem bakalim ama ilk gittim doktor daha iyiydi keşke ona gitseydim yanindaki hemşireye baktirdi
inşallah cnm 3mm göründü ama içim rahatlmadi benm
benide eklermisiniz listeyee