2015 Nisan Anneleri

Hayırlı olsun cnm listeye ekledim senide

Slmlar arkadaşlar bende nisan annesi olucam inşallah cumartesi ilk doktor randevum var cok korkuyorum bi sıkıntı olmadan Bebeğimi görürsem rahatlıcam benim 2. Bebeğim olucak allah izin verirse 1 tane kızım var 4.5 yaşında çok fazla kasıkta ağrı ve batmalarim oluyor korkuyorum umarım hepimiz saglicakla alırız bebislerimizi kucağımiza Sat 18 temmuz

Hayırlı olsun cnm
cnm bilgilerini yaz listeye eklim seni de
Kaçncı bebek
Sat
Beklenen Doğum Tarihi

evet teyzeleri biz şimdi doktor amcamızı yolunu tutuyoruz ınsallah bugun sızlere fotoğrafımla gelıcem inş dualarınızı esırgemeyın telden takıbe devamım ben en son perşembe gunu 1199 du canm amin inş canm benım
Güzel haberlerle dönersin inş. bize
inşallah cnm ınsallah dua edın nolur

tabloya yaz istersen ama benim belirsiz biraz tahmini doğum tarihi 11/04/2015 sat 17 haziran ama tüp bebk olduğu için değişti şimdi izmirden yaşım 29 ilk bebişim kalp atışı için beklemede

Dualarımız sizinle cnm benm :)

Ferdaberkan canm dediğim gibi sakın kürtaj için acele etmeyin ikinci doktora gitmeseydim bende kürtaj olmuştum...ilk gebeliğimde boş gebelikle sonuçlanmıştı ama ozaman kese hiç gelişmeden kalmıştı
tabloya yaz istersen ama benim belirsiz biraz tahmini doğum tarihi 11/04/2015 sat 17 haziran ama tüp bebk olduğu için değişti şimdi izmirden yaşım 29 ilk bebişim kalp atışı için beklemede

Kizlar otobüse yetiscem diye yedek anahtari kapidan cikardim içerde kalir diye baktim kapi kitli cantamdan anahtari cikardim bi güzel kilidi actim ve ciktim disari anahtari almadan da kapiyi cektim bi güzel napicam ben
Dualarımız sizinle cnm benm :)
inşallah cnm daha ilk dk basladi aksilikler

kızlar çizelgeyi yaptım ama bir türlü ekleyemiyorum hata veriyor bilgilerde gözüküyor ama yazı altında çıkmıyor

merhaba kızlar sabah kontrolüm vardı cuma keseyi görmüştük kan pıhtısı cıkmıştı bugün baktı emilmeye başlamış çok şükür baya küçülmüş dedi doktor 1 hafta daha yatıcam pazartesi kalp atışını duyarız dedi bir de sata göre ben cuma 5+2 idim ultrason 5+4 çıkardı bugün de 6+1 her gittiğimde 2 gün ileri atıyor doktor makine keseye göre hesaplıyor dedi beklenen doğum tarihi de değişiyor sürekli internete göre 16 nisan cuma doktorda 13 nisan bugünse 12 nisana çekti sizinde değişiyor mu bu değerler merak ettim bilgilerimi yazayım beni de eklerseniz sevinrim
yaş 32
ilk bebeğim
balıkesir
sat 9 temmuz
beklenen dt 13.04.2015

canımmm banada o dönen kızdan yaparmısın bende yok bide canım benim sat 22 .06. pko oldugu için yumurtlama günüme göre hesapladım sat i 22.06 diye degiştirebilirmiyiz. kusuruma bakma canım

Son düzenleme:

Artık çilingire kaldı iş cnm bebek aklını başından almış aksilik deme tatlı telaş bu

Himm tebrik ederim canim ne guzel birbirine yakinlar arkds gibi buyuyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…