- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
hadi insallah kalp atıslarını duyup gel canım bende bu cuma gidecegim insallah esimleBen perşembe gideceğim canım normalde yarın da gidebilirim ama annem gelmeyi çok istiyor o yüzden ona göre ayarladım nasipse perşembe gidicem inşallah
İnşallah canım benim de eşime gelecek o da fazlasıyla merak ediyor sen de hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)hadi insallah kalp atıslarını duyup gel canım bende bu cuma gidecegim insallah esimle
Arkadaşlar çoklu alıntıyı beceremedim tek cevap yazayım herkese.6 mm den önce görülür kalp atışı tabiki ama hani bazı bayanlarda geç görülüyorya o nedenle en son hiç görülmeyeninde 6 mm olduktan sonra kesin görünmeye başlarmış.benm düşük riskim vardı 5 gün önce hastanede yatmıştım iki gün,doktor 5 gün sonra bakalım kanama alanın azalmış mı vs diye bugün çağırmıştı.kanamamdA durmuştu 3 gündür.ne sancı ne birşey hiçbir problemim yoktu yanihatta göğsümdeki hassasiyet az az devam bile ediyor.çocuk belki şu 5 günde 2-3 mm büyüse gerçekten azcıkta olsa umudum olacaktı,ama maalesef .hayırlısı Allah'tan.ben tahmin ediyorumki bende pıgtılaşma var önceki gebeliğimdede kalp durması olduğu için doktor nolur nolmaz diye aspirin başlatmıştı.e kanamam olunca mecburen onu bırakmak zorunda kaldım ne zamanki aspirin bıraktım bebeğimin kalbi durdu.düşük tehlikem olmasa ve o aspirine devam etsem belkide bebeğim yŞayacaktı
insallah canım insallah kalp atıslarınıda duyalımİnşallah canım benim de eşime gelecek o da fazlasıyla merak ediyor sen de hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)
çoook sevindim canım şimdi daha rahat olursun her şey yolunda gider inşallah. Okul bitmedi demişsin sanırım bi yerde öğrenci misin?Kizlar bebisin kesesi göründü 3mm bisey resmini paylasmayi basarmadim ya
Eve geldim ama eve giremiyorum ccok sinir oldum(
canım sen gıt hamıleyım de onlar zaten yapılması gereken herseyı yapıyorlar. benm gıttıgım yerde ultrason yokmus bugun gıttım. sadec boy kılo tamsıyon seker takıbı yapıyolar. kansızlık guatr testı. bıde tetanoz asımız varmıs 2 taneKizlar aile hekimine gitcem ne tahlili istiyoruz bnden kinse istemedi bn de gideyim kendim yaptirayim dedimbi de onlarda ultrason yok dimi
Hayırlı olsun hoşgeldin sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallah :)Merhaba Kızlar bende Nisan 2015 annesi olacağım inşallah 7+1 haftalığız :)
Merhaba Kızlar bende Nisan 2015 annesi olacağım inşallah 7+1 haftalığız :)
Çok üzüldüm dilerim bir yanlışlık vardır Allah yardım etsinŞuan çok kötüyüm.bebeğimin kalbi Durmuş,oysa daha 5 gün önce görmüştük atışlarını,3 gün zaman verdi doktor 3 gün sonra tekrar bakacak hiç gelişmezse kürtaja alacak maalesef ,yine aynı şeyi yaşadım,napıcam bilmiyorum.
benide ekleyin listeye ama :)
canim aynisi benimde basima geldi 11 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum mayis ayinda.simdj yine hamileyim ve korkularim okadar cokki.Rabbim isterse olacak biliyorum.sende kalbini bozma bekle dua ederek.Allahim yardimcimiz olsunŞuan çok kötüyüm.bebeğimin kalbi Durmuş,oysa daha 5 gün önce görmüştük atışlarını,3 gün zaman verdi doktor 3 gün sonra tekrar bakacak hiç gelişmezse kürtaja alacak maalesef ,yine aynı şeyi yaşadım,napıcam bilmiyorum.