2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oh oh maşallah benim de 5 kilom kaldı :) 21 kilo gitti bende de :):) wall ya ne güzel günlerdi yeniden hamile olasım var aslında :)

Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin

kızlar merhaba bulduğum bakıcı bugun vazgeçtiğini söyledi ve ben martta işe başlayacağım istanbulda kartaldayım ve hiç akrabamız yok..9 aylık oğlum.. önerileriniz varmı

oh oh maşallah benim de 5 kilom kaldı :) 21 kilo gitti bende de :):) wall ya ne güzel günlerdi yeniden hamile olasım var aslında :)

Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin

Dimi :):) :) erken daha ya ben korkuyorum açıkçası
kızlar nasıl kilo verdiniz bana da anlatin belki sizin gibi zayıflarim ben çalışmıyorum da doğum da verdigim kiloları geri aldım resmen :-( :-(

Arkadaşlar oğlum ateşlendi .Normal dereceyle olcuyom ateşini ama onu ustemiyor uykudstsa uyaniyo.isgenceye döndü resmen.Braunun kulaktan olçeni iyi diye duydum .Netten baktım ama bikac çeşidi var hangisini alacagima karar vermedim.sizin onerilerinizi alabilirmiyim.Lütfen biraz acil Tesekkurler..

geçmeyen bir pişiğiniz varsa alerjen gıdayı vermekte neden ısrar ediyorsunuz? belli ki vücudu tepki veriyor siz ne sürerseniz sürün o gıdayı aldıkça pişik devam edecektir. ayrıca bağırsaklarının içinin de aynı poposu gibi zarar gördüğünü unutmayın. kalıcı bir hasar bırakabilirsiniz. alerjinin tek tedavisi vücudun bir süre o gıdayı unutmasını sağlamaktır. basit bir durum değil lütfen çocuğunuza bilmeden acı çektirmeyin. facebookta alerjik yaşam platformu grubuna üye olmanızı öneririm, ordaki anneler daha detaylı yardımcı olabilirler size.

kızlar nasıl kilo verdiniz bana da anlatin belki sizin gibi zayıflarim ben çalışmıyorum da doğum da verdigim kiloları geri aldım resmen :-( :-(
Canım diyet ve spor yapıyorum
Ekmek hamur işi tatlı abur cubur yemiyorum.
Ekmeği bir tek kahvaltıda tuketiyorum o da beyaz değil
Her gün yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum.
Forumda 9.takim zayıflama yarismasindayim orda verdim kilolarimi

şuan pişiğimiz yok alerjen olduğunu düşünmüyorum o yüzden vermeye devam ediyorum yoğurdu.

benim kızımda emekliyor her yere tutunup ayağa kalkıyor tek elini bırakıyor sıralıyor öpücük atıyor veee ilk dişimizde geldi:)

Zaman çok çabuk geçiyor cidden içim bi tuhaf oluo onu öyle görünce rabbim dileyen isteyen herkese versin bi bebek inşallah çok farklı bi duyguymuş evlat

Bebekler ayaklanmaya basladı anneler, ben artık besiğine yatırmıyorum. Yanımda yatıyo baba salonda. Böyle de olmuyo. Yer yatagı yapan var mı? Motessori yatakları var. Ondan mı yaptırsam bilemedim. Siz ne yapıyorsunuz?

Canım mantarda olmuş olabilir kuzucuk kakadan gecermis pişik le çok karistiriliyor dr um mantar demişti zamanında mantar kremleri verdi hemen geçti

Bende tam tersine 1 haftadır karyolasina alistirmaya çalışıyorum hanimlar yanınızda yatiriyorsaniz bir an önce ayırın yoksa çok zorlaniyorlar bizimki alıştı 5.günün sonunda artık odasında tek yatmaya başladı inşallah böyle devam ederiz babasida artık yatağına kavuştu; ))

Ben de istemiyorum ama besikten düşme ciddi yaralanmalara sebep olabiliyo. Yakınımızın bebeginin cenesi yarılmış. Bizim besik yuksek iki çekmece var altında. Ben korkuyorum. Yer yatagı tek çözüm bize.

Herkese günaydın, ay çok uzun zamandır bakmıyordum hala yazışmaların olması çok güzel bzim de dişlerimizçıktı artık yürüme gayreti içindeyiz sürekli ayağa kalkıyo, yemek sorunumuz yok çok şükür ama benim belim çok ağrıyo

Umarim geçmiştir. Kıyamam ben ona ya. Geçmedi ise sudokrem çok iyi geliyor bi de evde birkaç örtü ser sık sık açık kalsın popiş.

Canım biz 4 aydır yer yatağında yatıyoruz oğlum sayesinde onun yatağını da bizim yatagin yanına serdim. Düşme korkusu yok. Sabah uyanıyor sürünüp yanımıza gelip saçımızi çekiyor. Yüzümüzün üstüne cikip oturuyor. Birimiz uyansın ötekimiz üzerinde çalışıyor. Bize sabah uykusu yok ama çok rahat ettim böyle. ☺

Ben kıyamam ya. Pedegok adem güneş de 2 yaşına kadar odasını ayırmanın doğru olmadığını düşünüyor. Güvenli bağlanma açısından. Hem sabaha kadar üstünü açıyor. Üstelik onun kokusu olmadan uyuyamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…