- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
oh oh maşallah benim de 5 kilom kaldı :) 21 kilo gitti bende de :):) wall ya ne güzel günlerdi yeniden hamile olasım var aslında :)İyi olmalarına çok sevindim ne güzel geçen sene bugünlerde doğum heyecanını yasiyorduk :):) şimdi girecek vakit bulamıyoruz
Başla başla canjm yaz gelmeden atalım fazlalıkları.
Ben verdim canjm son 3 kilom kaldı veriyorum yavaş yavaş işte 17 kilo gitti agirliklardan kurtuldum :)
Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versingünaydın kızlar. çoookkk uzun zamandır yazamadım. malum çocuk peşinden koşturunca insan kendine zaman ayıramıyor. ççok hareketli bi oğlum var. 4 dişimiz çıktı. tam 9 buçuk aylık. 77 cm 10,5 kiloyuz. annem 18 gun once vefat ettigelen giden kalabalık derken oğluma yemek konusunda pek fazla bişeyler yapamadım. devamlı mama verdim. zaten sütüm yoktu. şimdi de mamaya alıştı iyice. ne güzel eskiden herşey yerdi. şimdi yemek yediremiyorum. meyve yoğurt çorba hiçbirşey yemiyor ne yapıcam bilemedim. bugün başladım işe. bakıcısına bıraktım arkamdan ağladı oğluşum. ilk ayrılmamızdı. çok üzgünüm iyice psikolojim bozuldu. zaten toparlanamadım. oğlumu tekrar nasıl yemeğe döndürebilirim bir akıl ltf
oh oh maşallah benim de 5 kilom kaldı :) 21 kilo gitti bende de :):) wall ya ne güzel günlerdi yeniden hamile olasım var aslında :)
Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin
oh oh maşallah benim de 5 kilom kaldı :) 21 kilo gitti bende de :):) wall ya ne güzel günlerdi yeniden hamile olasım var aslında :)
Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin
kızlar nasıl kilo verdiniz bana da anlatin belki sizin gibi zayıflarim ben çalışmıyorum da doğum da verdigim kiloları geri aldım resmen :-( :-(Dimi :):) :) erken daha ya ben korkuyorum açıkçası
geçmeyen bir pişiğiniz varsa alerjen gıdayı vermekte neden ısrar ediyorsunuz? belli ki vücudu tepki veriyor siz ne sürerseniz sürün o gıdayı aldıkça pişik devam edecektir. ayrıca bağırsaklarının içinin de aynı poposu gibi zarar gördüğünü unutmayın. kalıcı bir hasar bırakabilirsiniz. alerjinin tek tedavisi vücudun bir süre o gıdayı unutmasını sağlamaktır. basit bir durum değil lütfen çocuğunuza bilmeden acı çektirmeyin. facebookta alerjik yaşam platformu grubuna üye olmanızı öneririm, ordaki anneler daha detaylı yardımcı olabilirler size.bende vermeye devam edeceim. geçmeyen bir pişiğimiz var gerçekten çok fena bu konuda bilgisi tecrübesi olan lütfen paylaşsın ne yaptıysam geçiremedim. içim acıyor artık. aşağıda resmini görebilirsiniz.
Canım diyet ve spor yapıyorumkızlar nasıl kilo verdiniz bana da anlatin belki sizin gibi zayıflarim ben çalışmıyorum da doğum da verdigim kiloları geri aldım resmen :-( :-(
şuan pişiğimiz yok alerjen olduğunu düşünmüyorum o yüzden vermeye devam ediyorum yoğurdu.geçmeyen bir pişiğiniz varsa alerjen gıdayı vermekte neden ısrar ediyorsunuz? belli ki vücudu tepki veriyor siz ne sürerseniz sürün o gıdayı aldıkça pişik devam edecektir. ayrıca bağırsaklarının içinin de aynı poposu gibi zarar gördüğünü unutmayın. kalıcı bir hasar bırakabilirsiniz. alerjinin tek tedavisi vücudun bir süre o gıdayı unutmasını sağlamaktır. basit bir durum değil lütfen çocuğunuza bilmeden acı çektirmeyin. facebookta alerjik yaşam platformu grubuna üye olmanızı öneririm, ordaki anneler daha detaylı yardımcı olabilirler size.
Canım mantarda olmuş olabilir kuzucuk kakadan gecermis pişik le çok karistiriliyor dr um mantar demişti zamanında mantar kremleri verdi hemen geçtigeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz. Poposundaki pişiği sanıyorum ki keten tohumu yaptı. 3 gün her akşam yoğurduna yarım çay kaşığı keten tohumu koydum bağışıklığı güçlensin diye ve bağırsakları iyice bozuldu günde 6 7 kaka yapınca popomuz fena yandı. popomuzdaki pişiği oxizinc krem hafifletti. tam bu sırada huggise in bezini deneyeyim dedim ve bu sefer pişik ön tarafa kasıklarına sıçradı. ne kullandıysam geçmedi sudokrem hamaten travazol bepantene baby kudret narı zeytin yağ kızardıkça kızardı bende bezi değiştirdim tekrar prima aktif bebeğe geri döndüm ve anında hafifledi kızarıklık geçti hafif kabuklar kaldı şimdi. Bende ıslak mendil kullanmıyorum ıslak pamukla silip kuruluyorum. bazende direk yıkıyorum.
yoğurt vermeye ara vermiştim 3 gündür bu akşam yine başlayacağım umarım tekrar pişik olmaz.
Bende tam tersine 1 haftadır karyolasina alistirmaya çalışıyorum hanimlar yanınızda yatiriyorsaniz bir an önce ayırın yoksa çok zorlaniyorlar bizimki alıştı 5.günün sonunda artık odasında tek yatmaya başladı inşallah böyle devam ederiz babasida artık yatağına kavuştu; ))Bebekler ayaklanmaya basladı anneler, ben artık besiğine yatırmıyorum. Yanımda yatıyo baba salonda. Böyle de olmuyo. Yer yatagı yapan var mı? Motessori yatakları var. Ondan mı yaptırsam bilemedim. Siz ne yapıyorsunuz?
Umarim geçmiştir. Kıyamam ben ona ya. Geçmedi ise sudokrem çok iyi geliyor bi de evde birkaç örtü ser sık sık açık kalsın popiş.bende vermeye devam edeceim. geçmeyen bir pişiğimiz var gerçekten çok fena bu konuda bilgisi tecrübesi olan lütfen paylaşsın ne yaptıysam geçiremedim. içim acıyor artık. aşağıda resmini görebilirsiniz.
Canım biz 4 aydır yer yatağında yatıyoruz oğlum sayesinde onun yatağını da bizim yatagin yanına serdim. Düşme korkusu yok. Sabah uyanıyor sürünüp yanımıza gelip saçımızi çekiyor. Yüzümüzün üstüne cikip oturuyor. Birimiz uyansın ötekimiz üzerinde çalışıyor. Bize sabah uykusu yok ama çok rahat ettim böyle. ☺Bebekler ayaklanmaya basladı anneler, ben artık besiğine yatırmıyorum. Yanımda yatıyo baba salonda. Böyle de olmuyo. Yer yatagı yapan var mı? Motessori yatakları var. Ondan mı yaptırsam bilemedim. Siz ne yapıyorsunuz?
Ben kıyamam ya. Pedegok adem güneş de 2 yaşına kadar odasını ayırmanın doğru olmadığını düşünüyor. Güvenli bağlanma açısından. Hem sabaha kadar üstünü açıyor. Üstelik onun kokusu olmadan uyuyamıyorum daBende tam tersine 1 haftadır karyolasina alistirmaya çalışıyorum hanimlar yanınızda yatiriyorsaniz bir an önce ayırın yoksa çok zorlaniyorlar bizimki alıştı 5.günün sonunda artık odasında tek yatmaya başladı inşallah böyle devam ederiz babasida artık yatağına kavuştu; ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?