Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalırsan arası kaç yaş olacak? Ben de kilo vermek istiyorum. Ayaklandı artık peşinde koşarken veririm diyorum.Kızlar bir tek ben mi şişman kaldım doğumdan sonra yafff. 6 kilo üzerime yapıştı gitmiyor bir türlü. Biz de yapsak yarışma kendi aramızda 2015 mayıs anneleri diye. Bu yıl sonunda 2. Çocuk düşünüyorum. Bu kilolarla hamile kalırsam vay halime
26 ay inşallah.Hamile kalırsan arası kaç yaş olacak? Ben de kilo vermek istiyorum. Ayaklandı artık peşinde koşarken veririm diyorum.
Hımm arası iki yaş olsun diyosak böyle demekki. Ben de isterim ama daha doğum kilolarını tam veremedim. Arayı uzatıcaz biz galiba.26 ay inşallah.
Arkadaşlar ateş olcerle ilgili tecrübesi olan kimse yokmu bu konuda yardım talep etmiştim.Şimdiden Tesekkurler...Arkadaşlar oğlum ateşlendi .Normal dereceyle olcuyom ateşini ama onu ustemiyor uykudstsa uyaniyo.isgenceye döndü resmen.Braunun kulaktan olçeni iyi diye duydum .Netten baktım ama bikac çeşidi var hangisini alacagima karar vermedim.sizin onerilerinizi alabilirmiyim.Lütfen biraz acil Tesekkurler..
bende ezcaneden almistim kulanktan ölcen aleti 3 saniyede ölcüyor gayette rahat .. markasina takilme derim.. kulaktan ölcen bitanesini al cocuk rahatsiz da olmuyor uyuyorsa bile uyanmiyor..Arkadaşlar ateş olcerle ilgili tecrübesi olan kimse yokmu bu konuda yardım talep etmiştim.Şimdiden Tesekkurler...
Canim bebegine neler yediriyorsun benimki cok istahsiz neler yapabilirm sizdn fikir almk istiyorumHerkese günaydın, ay çok uzun zamandır bakmıyordum hala yazışmaların olması çok güzel bzim de dişlerimizçıktı artık yürüme gayreti içindeyiz sürekli ayağa kalkıyo, yemek sorunumuz yok çok şükür ama benim belim çok ağrıyo
canim, arkadaslar simdiye yazmistir gerci. bir muddet islat kagit havluyla ya da islak pamukla temizle istersen. bir de ben burdaki (abd) urunlerden kullanmisitm kar etmedi. internetten bepanten pisik kremi soyledim avrupandan, Allah'tan cabuk geldi, hemen etki etti, kizariklik falan kalmadi. simdi hic eksik etmiyorum. bi tane de bakicisina biraktim, ne olur ne olmaz diye. turkiye'de cesitli cok urun var guzel olan. dene bir kacini bence. amerika ilac konusunda cok kotu. turkiye'deki ilaclar hep avrupadan geldiginden baya iyi oluyor.bende vermeye devam edeceim. geçmeyen bir pişiğimiz var gerçekten çok fena bu konuda bilgisi tecrübesi olan lütfen paylaşsın ne yaptıysam geçiremedim. içim acıyor artık. aşağıda resmini görebilirsiniz.
canim, basin sagolsun, Allah buyuk sabir versin insallah.günaydın kızlar. çoookkk uzun zamandır yazamadım. malum çocuk peşinden koşturunca insan kendine zaman ayıramıyor. ççok hareketli bi oğlum var. 4 dişimiz çıktı. tam 9 buçuk aylık. 77 cm 10,5 kiloyuz. annem 18 gun once vefat etti gelen giden kalabalık derken oğluma yemek konusunda pek fazla bişeyler yapamadım. devamlı mama verdim. zaten sütüm yoktu. şimdi de mamaya alıştı iyice. ne güzel eskiden herşey yerdi. şimdi yemek yediremiyorum. meyve yoğurt çorba hiçbirşey yemiyor ne yapıcam bilemedim. bugün başladım işe. bakıcısına bıraktım arkamdan ağladı oğluşum. ilk ayrılmamızdı. çok üzgünüm iyice psikolojim bozuldu. zaten toparlanamadım. oğlumu tekrar nasıl yemeğe döndürebilirim bir akıl ltf
Merhaba arkadaşlar. 9. ay kızamık aşısına karar veremedim acaba sizler yaptırdıniz mi? cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Biz bugün yaptırdık kızamık aşısını bizimki de 9 aylık. Bir de benekli menenjit aşısı varmış ona karar veremedim ben deMerhaba arkadaşlar. 9. ay kızamık aşısına karar veremedim acaba sizler yaptırdıniz mi? cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Bence boyu normal, boy kilo endeksine bakın istersenizKızlar bebeklerinizin boyu nasıl oğlum 10 kilo boyu 73 çıktı bana az geldi boyu sizlerin nasıl çok endişeleniyorum bu konuda