• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bebeklerinizin boyu nasıl oğlum 10 kilo boyu 73 çıktı bana az geldi boyu sizlerin nasıl çok endişeleniyorum bu konuda
cnm boyu kılosu masallahı var bence endıselenıcek bırsey yokkı bnm kızım 68 cm 8500 kıloda :)ben asla takmıyorum tam tersı zayıflıgı hosuma gıdıyor saglıklı olması yeter bana

Alıntı yapıp cevaplayamiyorum malasef :) o yüzden 9 aylık aşı soruma cevap veren herkese teşekkür ederim. Bu arada 9. ay menenjit aşısını duymadım.

Teşekkürler kızlar babamızın tarfında kilo ve boy sıkıntısı çok fazlada o yüzden endişeleniyordum cevaplarınız rahatlattı biraz kuzeni var 3.5 yaşında 30 kilo Allah korusun çok korkuyorum d3 vitaminini düzenli veremedim ve doktorda kilolu dedi fakat hareketlendikçe atar dedi bakalım haylaz biraz bizimki teşekkürler :)

Ben kıyamam ya. Pedegok adem güneş de 2 yaşına kadar odasını ayırmanın doğru olmadığını düşünüyor. Güvenli bağlanma açısından. Hem sabaha kadar üstünü açıyor. Üstelik onun kokusu olmadan uyuyamıyorum da
Pedagog Adem Günes iki kardeş arasının 4 yas olması gerektiğini de söylüyor.

Kizlar benim kiz 3 mayis dogumlu 71 cm 8.700 civari. Altan 2 simdi de usten 2 disini cikariyor ama bi huysuz sormayin istahi yok cok sinirli. Emeklemiyor bana tutunup kalkmaya calisiyr. Yerde iyi surukleniyor. Kanepede yeni yeni tutunmaya basladi. Elimi tutup tum evi dolaniyr hatta oturmk istemiyr. Kizamik asisini bizde yaptirdik. Simdi de grip oldu yavrum onla ugrasiyrz arada rahatlamasi icin buhar veriyorz. Bizde durumlar boyle. Sizde nasl

Günaydın kızlar
Bebek için Zeka kartları reklamı görüp duruyorum faydası var mıdır kullanınız var mı

slm arkadaslar nasılsınız tam 9 ay 7 gundur okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bnde hamılleık gunlerını cok cok ozleyenlerdenimm :) gcen sene bu zamanlar aklıma geldıkce ıcımde kelebekler ucusuyo annelık muthiş bi duygu rabbım kımseyı mahrum etmesın:KK60: bu arada zayıflayanlar bıze de bı el atın lutfennnn

Günaydın kızlar
Bebek için Zeka kartları reklamı görüp duruyorum faydası var mıdır kullanınız var mı

Gunaydin canim
Oglusum 9 aylik. 4 aylikken almistim zeka kartlarini. Bu aralar dis huzursuzlugumuz var diye gostermiyordum ama onceleri duzenli kullaniyorduk. Faydasinin olup olmadığı ileride belli olacak ama bence faydasi oldu. Cunku bulundugumuz ilde akrabalarimiz yok genelde evdeyiz ama anlama ogrenme beceresi yuksek. Masal kitabida okuyoruz. Masallah dilli oglum

Kizlar, soktayim su an. Adetim gecikmisti, ama hala duzene giriyor diye umursamamistim. Karnimda hafif degisik kramplar hissedince test yaptim cumartesi sabah. Hamileyim!! Nasil olacak hic bilmiyorum? Oglum daha 10 ayini doldurmadi. Cok karisik duygular icindeyim. Rabbim boylesini hayirli kilmistir insallah.

Kizlar, soktayim su an. Adetim gecikmisti, ama hala duzene giriyor diye umursamamistim. Karnimda hafif degisik kramplar hissedince test yaptim cumartesi sabah. Hamileyim!! Nasil olacak hic bilmiyorum? Oglum daha 10 ayini doldurmadi. Cok karisik duygular icindeyim. Rabbim boylesini hayirli kilmistir insallah.
Harikaaaa :):) Ne güzel ya işte, daha bi kaç ay emzirirsin merak etme, ne güzel arasının az olması birbirlerine can yoldaşı oyun arkadaşı olurlar, senin adına çok sevindimm :):):)

Şimdi belki erken diyorsun ama ilerde iyi ki olmuş diyeceksin bence. Ben artık kaza falan olmassa arayı baya acacak gibiyim. Ama olursa hiç hayır demem :))

Ben de senin gibi ilk öğrendiğimde şok olmuştum 3 gün sersem gibi gezdim şimdi iki minik oğlum var ve iyiki olmuş diyorum 4 yaştan fazla arası olanlar artık kardeş değilmiş gibi geliyo bana Aralarında 23 ay var ve yavaş yavaş oynamaya da başladılar biri gelse yardım ederim dese hiç düşünmem 3. İçin üç arkadaş gibi büyürler ama bakacak manevi gücüm yok senin adına çok sevindim hayırlı olsun inşallah daha 9 ayın var merak etme hemen gelmiyolar

Ayyy cok guzel bisey bence hayirli olsun canim :21:

Kızlar oglum hala emeklemiyor.yurumeye calisiyor tek basina nerdeyse odayi turluyor:) cani istemezse kesinlikle hicbisey yaptiramiyoruz cok sinirli herseyi aglayarak yaptiriyor.ben bisey diyince o da bana soyluyor dili bir cozulse basimin etini yiyecek :-) birkac gundur parmak sallayarak bana kiziyormus gibi yapiyor ben hayir dedikce daha cok agliyor ne yapacam bununla ya

selam kızlar kızım 19 mayıs doğumlu ve hamile olduğumu bugün öğrendim. ne yapacağımı bilmiyorum gurbetteyim sevindem mi üzülem mi bilemedim .kızım 4 sene sonra oldu buda olmaz diye rahattım ama Rabbimde n gelen birşey
Canm gozun aydin ne guzel rabbim 2.sini de nasip etti. Sevin bence darisi bana ins benim de biraz zor oldu.

Ooo 2 arkadastan hamilelik haberi gelmis
Hayirli olsun kizlar, Rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin
Benim oglumda 9 aylik
Kardes simdilik hiicc düşünmüyoruz :KK17:
En az 2 yasina kadar emzirmek istiyorum hemde buyusun biraz.ondan sonra insallah :KK36:

Back