2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bir tek ben mi şişman kaldım doğumdan sonra yafff. 6 kilo üzerime yapıştı gitmiyor bir türlü. Biz de yapsak yarışma kendi aramızda 2015 mayıs anneleri diye. Bu yıl sonunda 2. Çocuk düşünüyorum. Bu kilolarla hamile kalırsam vay halime

Hamile kalırsan arası kaç yaş olacak? Ben de kilo vermek istiyorum. Ayaklandı artık peşinde koşarken veririm diyorum.

Arkadaşlar ateş olcerle ilgili tecrübesi olan kimse yokmu bu konuda yardım talep etmiştim.Şimdiden Tesekkurler...

Arkadaşlar ateş olcerle ilgili tecrübesi olan kimse yokmu bu konuda yardım talep etmiştim.Şimdiden Tesekkurler...
bende ezcaneden almistim kulanktan ölcen aleti 3 saniyede ölcüyor gayette rahat .. markasina takilme derim.. kulaktan ölcen bitanesini al cocuk rahatsiz da olmuyor uyuyorsa bile uyanmiyor..

selam arkadaslar..
kizimin sag göz alti kismi kizarik nedeni ne olabilir? bilgisi olan varmi.. ?ilk basta hafifdi sonra artti ama kizim rahatsiz olmuyor ellemiyor agri sizida yok gayet keyfi yerinde..
yarin 9 aylik oluyor.. ayaklanmaya basladi yavrum yavas yavas bana tutunarak kalkiyor daha yerde ne oturak istiyor nede yatmak istiyor.. ne yapmam gerekiyor bu durumda duser diye korkuyorum

Coook uzun zamandir bakmiyorum ay ilk zamanlar ne stresliydi simdi ne guzel artik siraliyor bile kizim alkislar opucukler...masalaah hepsineeeeee

Canim bebegine neler yediriyorsun benimki cok istahsiz neler yapabilirm sizdn fikir almk istiyorum

Arkadaşlar bebekleriniz anne nerede baba nerede deyince bakıyor mu ne zamandır bakıyor tepki veriyor

canim, arkadaslar simdiye yazmistir gerci. bir muddet islat kagit havluyla ya da islak pamukla temizle istersen. bir de ben burdaki (abd) urunlerden kullanmisitm kar etmedi. internetten bepanten pisik kremi soyledim avrupandan, Allah'tan cabuk geldi, hemen etki etti, kizariklik falan kalmadi. simdi hic eksik etmiyorum. bi tane de bakicisina biraktim, ne olur ne olmaz diye. turkiye'de cesitli cok urun var guzel olan. dene bir kacini bence. amerika ilac konusunda cok kotu. turkiye'deki ilaclar hep avrupadan geldiginden baya iyi oluyor.

canim, basin sagolsun, Allah buyuk sabir versin insallah.

Kızlar merhaba nasılsınız napiyisunuz artik çok sik giremiyoruz hepimiz bebislerle dolayısıyla benim prensesin çok hareketli hic durmuyor emekliyo her yere tutunup kalkıyor besiginden düşecek diye çok korkuyorum uykuda gözü kapalı bile beşiğinde kalkıp beşiği sallattiriuo tam bi çılgın kilo alimi az ama canım cok skiliyo yemeside güzel sayılır hic gemiyi diyemem yiyo ama cani isterse hic yememezligi yok maşallah 8.200gr zayıf ben bu çocuğa nasıl kilo aldircam her gören aaa ne kadar zayıf diyo Dr da iyi kilosu yani ne iyi ne kotu diyo siz nasıl kilo aldiriyosunuz

Merhaba arkadaşlar. 9. ay kızamık aşısına karar veremedim acaba sizler yaptırdıniz mi? cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. 9. ay kızamık aşısına karar veremedim acaba sizler yaptırdıniz mi? cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba canim
Bende ilk tedirgin olmustum 1 yas asisi simdi erken mi olur diye ama gorev icabi dogudayiz ve suriyeli cok burda. Gerci artik her yerdeler. Onlarin asilanmasi gerekirken bizim yavrularimiz asilaniyor. Kisaca ebemiz arkadasim. Bence dusunmeden vurdur dedi. Vurulan arkadaslarimin bebisleri var. Bizde nasipse haftaya olacagiz

Biz bugün yaptırdık kızamık aşısını bizimki de 9 aylık. Bir de benekli menenjit aşısı varmış ona karar veremedim ben de

Kızlar aranızda benekli menenjit aşısını yaptıran var mı. Bebeğim 9 aylık. Bu aşı özelmiş ücretli. Menectra diye geçiyor

Ben aşı yaptırmadım canım etrafımda suriyeli yok doktorum öyle uygun gördü ve özel aşılarıda önermiyor

Kızlar bebeklerinizin boyu nasıl oğlum 10 kilo boyu 73 çıktı bana az geldi boyu sizlerin nasıl çok endişeleniyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…