• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim kızımda emelkiyor. 7 bucuk aylıkken tam anlamıyla emeklemeye başladı.tüm evi dolaşıyo :) koltuga duvara heryere tutunarak tırmanıp kendi ayağa kalkıyo.koltuk kenarında sıralıyo.hatta son zamanlarda kendine fazla güveni geldi elini bırakıp yürümeye çalıştı tabi yere düştü ağladı.cok dikkatlı olmak lazım.
Oyy masallah bebisine baya hareketlenmis dikkat etmk lazim. Bizmki de ne gorse agzina goturuyr iki dk yalnz birakamiyrm.

Canm bizimki de aynen oyle kendi etrafinda donuyr oturark surukluyr kendini bide arka arka gidiyr ama ileri gidemiyr. Olsun ins direk yururler.
Canim bizdede emekleme yok tay tay duruyoruz iki gundur 3 4 adim atiyoruz galiba emeklemeden yuruyecek bizim ki..bu arada aylik gelisimlerinide paylasalim kizlar boylari kac oldu bebislerinizin bizimki 9 aylik 76 cm olmus

Kızlar günaydın,
9 ay aşısı ateş yapıyor mu öksürüğü var diş çıkarıyor sizce haftaya mı yaptırsam

Merhaba anneler, 9. Ayda aşı mı var?
Kızım da ne emekliyor ne yürüyor. Yuvarlanıyor sürekli. 15 tatilde hep beraberdik. Çok güzeldi. Keşke çalışmasam. Püre pirinçli muhallebi işlerini iyiyce bıraktık artık. Kendi yiyor. Blw gibi. arada çorba içiriyorum. Hala alt iki diş var üsttler gelmedi bi türlü. İyice sevimli oldu artık. 5-6 çeşit gülüşü var. Aşığız hanfendiye. Herkese kolay gelsin. Gittikçe zorlaşıyor gibime geliyor. :)))

benim kızımda emelkiyor. 7 bucuk aylıkken tam anlamıyla emeklemeye başladı.tüm evi dolaşıyo :) koltuga duvara heryere tutunarak tırmanıp kendi ayağa kalkıyo.koltuk kenarında sıralıyo.hatta son zamanlarda kendine fazla güveni geldi elini bırakıp yürümeye çalıştı tabi yere düştü ağladı.cok dikkatlı olmak lazım.
benim kizim 22 mayis dogumlu sürünmeye 6 aylikken basladi evde heryeri sürünüp dolasiyor.. ama henüz emeklemiyor ayagada kalkamiyor.. gecmi kaldi acaba ?? ellerinle tutunca adim adim gidiyor hevesli bi sekilde..

Canim bizdede emekleme yok tay tay duruyoruz iki gundur 3 4 adim atiyoruz galiba emeklemeden yuruyecek bizim ki..bu arada aylik gelisimlerinide paylasalim kizlar boylari kac oldu bebislerinizin bizimki 9 aylik 76 cm olmus
benim kizim en son 7 ayina 4 gün kala dr da ölcülmüstü 72 cm di.. suan bilmiyorum ama uzadi yine.. bizim burda her ay gidip ölcülmüyor belirli zamanlarda bidahakine yasina girdimi gidilcek..

anneler merhaba,
bebişlerinize ıhlamur veriyor musunuz? ben her gün kahvaltıda veriyorum sizce bir zararı olur mu?
9 aydan sonra alerji çıkar mı bu aya kadar her gün yoğurt yedi bişey yoktu şimdi yüzü kızarıyor pişik oluyor böyle bi durumla karşılaşan var mı?

anneler merhaba,
bebişlerinize ıhlamur veriyor musunuz? ben her gün kahvaltıda veriyorum sizce bir zararı olur mu?
9 aydan sonra alerji çıkar mı bu aya kadar her gün yoğurt yedi bişey yoktu şimdi yüzü kızarıyor pişik oluyor böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Ihlamuru haftada 3 kez versen yeterli canim.Fazlasi balgam yapar.alerji olayini bilemiyecem belki fazla gelmistir

benim kizim 22 mayis dogumlu sürünmeye 6 aylikken basladi evde heryeri sürünüp dolasiyor.. ama henüz emeklemiyor ayagada kalkamiyor.. gecmi kaldi acaba ?? ellerinle tutunca adim adim gidiyor hevesli bi sekilde..
her cocuk farklıdır.kimi hiç emeklemeden yürür.kimi cocukta istediği şeye ulaşmak için yuvarlanır..sizinkininde emekleme sekli sürünerek demekki.

her cocuk farklıdır.kimi hiç emeklemeden yürür.kimi cocukta istediği şeye ulaşmak için yuvarlanır..sizinkininde emekleme sekli sürünerek demekki.
Canim bizimki iste o yuvarlanip gidenlerden bugun doktora goturdm oksurugu var kuzumun boy 71 kilo 8 bck malesef minyon bir bebek . iyilessinde bunlar hic onemli degil

Canim bizimki iste o yuvarlanip gidenlerden bugun doktora goturdm oksurugu var kuzumun boy 71 kilo 8 bck malesef minyon bir bebek . iyilessinde bunlar hic onemli degil
Benim bebeğim 1 mayıs doğumlu dedigin gibi biraz minyon bir bebek..

Dün izlemi vardı sağlık ocağına gittik boy ve kilosu alındı boyu 71 cm kilosu 10 geldi..

Yaşını doldursun inek sutune başlayacam.. Simdi mama ve anne sütü alıyor..

Dün izlemi vardı sağlık ocağına gittik boy ve kilosu alındı boyu 71 cm kilosu 10 geldi..

Aynı ölçülerdeyiz. Kızım pek de minyon değil ama iki aydır boyu uzamıyo. Diştenmi başka bişiler içirmek mi gerek bilemedim. Onu araştırıyorum. Kızım da 4 mayısta dogdu.

Aynı ölçülerdeyiz. Kızım pek de minyon değil ama iki aydır boyu uzamıyo. Diştenmi başka bişiler içirmek mi gerek bilemedim. Onu araştırıyorum. Kızım da 4 mayısta dogdu.
Yani bende tam bilemiyorum .. Kız bebekler erkek bebeklere göre sanki biraz ufaktefek oluyor..

Şimdilerde biraz tay tay yürümeye başladı uzaktan bakınca gözüme ufak görünüyor:) bende onu ufakligim diye seviyorum.. :))

Dr 1 Yaşını doldursun inek sütüne geç dedi bol bol yoğurt yedir kemikleri daha iyi gelişir kalsiyum alırsa daha iyi olur dedi..

Alttan 2 diş çıktı şimdide yukarıda 2 tane ön dişleri çıkıyor baya belirgin oldu gülümserken görünüyor..

Yani bende tam bilemiyorum .. Kız bebekler erkek bebeklere göre sanki biraz ufaktefek oluyor..

Şimdilerde biraz tay tay yürümeye başladı uzaktan bakınca gözüme ufak görünüyor:) bende onu ufakligim diye seviyorum.. :))

Dr 1 Yaşını doldursun inek sütüne geç dedi bol bol yoğurt yedir kemikleri daha iyi gelişir kalsiyum alırsa daha iyi olur dedi..

Alttan 2 diş çıktı şimdide yukarıda 2 tane ön dişleri çıkıyor baya belirgin oldu gülümserken görünüyor..
bebeğiniz geyt iyi hiç minyon bir bebek değil ortalamanın üzerinde hatta:)

anneler merhaba,
alerji olayı bizim başımızda da olduğu için biliyorum çok karışık.önceleri yer yer sonra ummadığın bir zaman da çıkabilir.bu alerjiler sanki vücutta hazır bekliyo bişey onları tetikleyince hop meydana çıkıyo. bal,yumurtanın beyazı mesela tam tetikçiler. benim büyük oğlumda yoğurt yediğinde ağzı gül gibi olurdu :) ama ben alerji yapıyo diye vermemezlik yapmadım.sadece abartmadan yine verdim.emziriyosan belki senin yediğin bişeyde etkilemiş olabilir.aşırı tepki vermiyosa sorun olmuyo canım.

Canim ben inek sutunu vereli cok oldu cok sukur bi sikinti yasamadik. Onceleri sulandirp veriyrdm simdi yarim yagli olanlardan pinarin 6 12 aylik olanlari veriyorum.

Kizlar oglum hala emeklemiyor artik rahat 20 sn ayakta duruyor bir kac gundur adim atiyordu bugun tam 7 adim atti cok mutlu oldum sanki hayatimin en guzel seyi oldu o kdr mutluyum darisi diger bebislere:21:
Masallah bebisine canim bizimki cok zayif daha ayakta bile duramiyor

Back