2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende vermeye devam edeceim. geçmeyen bir pişiğimiz var gerçekten çok fena bu konuda bilgisi tecrübesi olan lütfen paylaşsın ne yaptıysam geçiremedim. içim acıyor artık. aşağıda resmini görebilirsiniz.

Eklentiler

• IMG_3089[1].JPG
    71,7 KB · Görüntüleme: 96
Canim ayni pisik bizdede vardi portakal mandalina veriyorsan ara ver onlara..her turlu krem kullandik mustela ve sebamed iyi geldi biraz ama en cok kurtaricimiz pudra ve her bez degistrmede yikamak oldu..sizede gecmis olsun insaAllah biran once iyilesir

Masallah bebisine canim bizimki cok zayif daha ayakta bile duramiyor
15 gun oncesine kadar bizimkide oyleydi biranda ataga gecti diyebilirim sizinkide yakin zamanda hepsinj yapmaya baslayacak bu arada elinden geldiginde gunes gormesini sagla d vitamini ihmal etme

15 gun oncesine kadar bizimkide oyleydi biranda ataga gecti diyebilirim sizinkide yakin zamanda hepsinj yapmaya baslayacak bu arada elinden geldiginde gunes gormesini sagla d vitamini ihmal etme
Canim d vitaminini cok aksatiyorum ya kan ilacida oyle. Ins kan sayaclari iyi cikar

gecmis olsun kuzuya.. hic saf zeytinyag i sürmeyi denedinizmi??

Misir nisastasini suyla macun yapip surmeyi dene!

Oofff yaaa canım benim bakamadim nasıl içim acıdı bebek nasıl dayansın.. Hemen eczaneden hametan diye bir pisik kremi var çok etkili çok faydasını gördüm Umarım sende faydasını görürsün.. Geçmiş olsun..

Canim ben inek sutunu vereli cok oldu cok sukur bi sikinti yasamadik. Onceleri sulandirp veriyrdm simdi yarim yagli olanlardan pinarin 6 12 aylik olanlari veriyorum.
Senin bebeğin anne sütü alıyor mu ?

Ben emziriyorum diye vermedim halen mama ile devam ediyoruz tabi ek gıda ile birlikte..

1 yaşından önce inek sütü onermediler bende vermiyorum..

Çok geçmiş olsun üzüldüm yavruya ben her alt değiştirmeden sonra kurulayım gündüz sarı hametan gece mavi hametanı boca ediyorum poposuna yoksa hemen kızarıyor hiç pişik olmadık şükür doğduğundan beri aynıyız temizle kurula hametan sür altını bağla hep böyle yaptım ama tanıdığım anneler bazı bebek bezlerinin pişik yaptığını söylüyor doktorunuza danışın kremle geçmiyorsa kullandığınız bezdendir

Bende geçeli çok oldum inek sütüne herobaby nin 6-12 ay sütü var ondan kullanıyorum şekersiz tadı normal sütten çok mamaya benziyor yavaş yavaş köyden süt söylüyorum yarı inek sütü yarı herobaby nin sütünden karıştırıp veriyorum geceleri gündüz zaten ek gıda gece yatarken kaşık maması öğle uykusundada süt veriyorum ama henüz portakal mandalina vermedim siz nasıl veriyorsunuz suyunu sıkıp biberondan mı eline mi veriyorsunuz meyve filesi mi nasıl birde meyve filesini kabul ettiremiyorum bi türlü oğluma siz nasıl yaptınız içine ne koyduysam diliyle itiyor ağzına götürmüyor

Sudocrem diye bir krem var onu deneyebilirsiniz pişikte çok faydasını gördüm ben birde zeytin yağı çok iyi geliyor geçmiş olsun.

Oyy maşallah yawrum Allah nazarlardan sakinsin

Ayy kuzum benim cok gecmis olsun aynisi daha 1-2 aylikti bizde de oldu.yaklasik 2 ay surdu.kac dr gittik alerji dediler kortizonlu kremler bile verdiler 3 cesit hepsini surdukce daha da artti.laktaz enzim eksikligi var dedi dr ilac verdi bisey degismedi.biogaia verdi yok degismedi.bezle alakasi yok cunku cisin olmadigi yerler kizariyo.dedilerki sudocrem sur surdum degismedi.zeytinyagi cok iyi gelir dediler surdum iyice yandi poposu.bu surecte de banyosunu sadece suyla yaptik.sampuan sabun daha da tahris eder diye.esime bigun dedimki bir iki gun hic bisey surmiycem biraz dinlensin.mahvoldu.sonra dusunuruz dedim.ve gercekten kendi kendine gecti.cok sukur bidaha da olmadi.o gunden sonra her actigimda oyle Islak mendil falan kullanmayi kremler surmeyi biraktim.cok şükür bidaha olmadi.insallah sizinkide gecer.Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye heleki cocuklarimiza...

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz. Poposundaki pişiği sanıyorum ki keten tohumu yaptı. 3 gün her akşam yoğurduna yarım çay kaşığı keten tohumu koydum bağışıklığı güçlensin diye ve bağırsakları iyice bozuldu günde 6 7 kaka yapınca popomuz fena yandı. popomuzdaki pişiği oxizinc krem hafifletti. tam bu sırada huggise in bezini deneyeyim dedim ve bu sefer pişik ön tarafa kasıklarına sıçradı. ne kullandıysam geçmedi sudokrem hamaten travazol bepantene baby kudret narı zeytin yağ kızardıkça kızardı bende bezi değiştirdim tekrar prima aktif bebeğe geri döndüm ve anında hafifledi kızarıklık geçti hafif kabuklar kaldı şimdi. Bende ıslak mendil kullanmıyorum ıslak pamukla silip kuruluyorum. bazende direk yıkıyorum.
yoğurt vermeye ara vermiştim 3 gündür bu akşam yine başlayacağım umarım tekrar pişik olmaz.

Kuzucum merhaba :) Ben buralardayım toist ve Mytwin çok uğramıyorlar ama iyiler bebeişlerin de keyfi yerinde, sen ne yapıyorsun ne var ne yok, kilo verebildin mi, ben de spora yazılacağım yaza kadar 5 kilo daha vermem lazım :):)

İyi olmalarına çok sevindim ne güzel geçen sene bugünlerde doğum heyecanını yasiyorduk :):) şimdi girecek vakit bulamıyoruz
Başla başla canjm yaz gelmeden atalım fazlalıkları.
Ben verdim canjm son 3 kilom kaldı veriyorum yavaş yavaş işte 17 kilo gitti agirliklardan kurtuldum :)

günaydın kızlar. çoookkk uzun zamandır yazamadım. malum çocuk peşinden koşturunca insan kendine zaman ayıramıyor. ççok hareketli bi oğlum var. 4 dişimiz çıktı. tam 9 buçuk aylık. 77 cm 10,5 kiloyuz. annem 18 gun once vefat etti gelen giden kalabalık derken oğluma yemek konusunda pek fazla bişeyler yapamadım. devamlı mama verdim. zaten sütüm yoktu. şimdi de mamaya alıştı iyice. ne güzel eskiden herşey yerdi. şimdi yemek yediremiyorum. meyve yoğurt çorba hiçbirşey yemiyor ne yapıcam bilemedim. bugün başladım işe. bakıcısına bıraktım arkamdan ağladı oğluşum. ilk ayrılmamızdı. çok üzgünüm iyice psikolojim bozuldu. zaten toparlanamadım. oğlumu tekrar nasıl yemeğe döndürebilirim bir akıl ltf

Allah rahmet eylesin canım Rabbim kalanlara uzun ömür versin bence azar azar tattırarak başla yine derim sevdiği birşey olursa devamını verirsin çok zorlamamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…