2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim bilgi için hatta bazı yetişkinlerde kullanıyor kilo kontrolü için bildiğim kadarıyla ama ben büyük oğlumda kullandım demiştim ya birden kilo aldı 4 yaşında ona bağladım ve hemen kestim, şimdi küçükte de günaşırı kullanıyım diye düşünüyorum

Biz ek gıdaya geçemedik henüz.Ne Zaman geçeceğimizde meçhul.Ne balık ne ceviz verebilirim.Sen verebilirsin.O yüzden gün aşırı olur herhalde.

pırasanında beyaz kısımları diş çıkarken rahatlatıyomuş. ben hawuç weriyorum eline sürekli yoksa kendi eli ağzında yoksa ( bizimde iki dişimiz çıktı

Ben yazmıştım görmüşsündür belki sabah 7:30 da emzirip çıkıyorum 11:00 de iş yerinde sağıyorum 2:30 da evdeyim zaten sağma işi zamanla oturuyo baçkangıçta panik yapma
bende eylülden beri çalışıorum sabahları sağıyodum başta sütüm az çıkmaya başladı başta çok panikledim bitio sandım sonra öğlen ewe geldiğimde sağmaya başaldım ozaman daha çok çıktı saırım gece boyu emdiği için sabaha boşalıyodu. bende öğlenden eretsi güne sağmaya başlamıdım. bu ayın sonunda süt izinleri 1,5 saate düşüyor mayıs anneleri lale dewri bitio(( kara kara onu düşünüorum....

Arkadasa katiliyorum canim. Yesil soganin beyaz kismini ver ve yanindan ayrilma. Bizde 7 ay 1 haftaligiz. Simdilik disimiz yok. Birkac gundur diş etleri cok kasiniyor. Bir surede uyusturuyor. Ama dikkat et cabuk dagiliyo. Sakin yutmasin. Dikkatli ol

Doldurdum canım yolun açık olsun. İlk Doğum yaptığım dönemde yükseklisans yapan bi tanışumızın kızıda doğum sonrası depresyon ile ilgili bi çalışma yapıodu onada röportaj wermiştim umarım sanada fayda olur iyi çalışmalar

ben de çalışıyorum bu hafta başladım , oğlum bugün 8 aylık oldu 2 dişimiz var alttan , ağırlıklı anne sütü ile besleniyor gündüz ben yokken ne veriyorlar bilmiyorum tabi , emeklemiyor ama sürekli ayağa kalkmak ve adım atmak istiyor

Biz ek gıdaya geçemedik henüz.Ne Zaman geçeceğimizde meçhul.Ne balık ne ceviz verebilirim.Sen verebilirsin.O yüzden gün aşırı olur herhalde.
Çalışmaya başlamadın değil mi sen? yok ben de balık vermedim henüz ek gıdamız da çok az tadımlık Vermesem de değişmiyor yani böyle çok iyi ve rahat açıkçası dışarı çıkarken yanıma birşey almama gerek kalmıyor, bu arada benim oğlum bir süredir memeyle konuşuyor ağzından çıkarıp eliyle oynuyo bıdı bıdı bişeyler söyleyip tekrar alıyo öyle tatlı oluyoki anlatamam

İyi günler annişler ben uzun zamandir yazamiyorum .23 mayis dogumlu bir aşkim var salihimm :-D iki aydir falan bi huzursuzluk var dişide nedir anlamadim ama 3 haftadir geceleri çiglik atarak uyaniyor gözleri kapali agliyor gözlerini ovusturuyor sizdede böyle durumlar varmi galiba diş sancisi oluyor ama uyku düzeni kalmadi

Ek gidaya başlayali cook oldu hamdolsun herseyi yiyor balik tavuk sebze yumurta bu konuda şanşliyim keskee uykumuzda iyi olsa

Canım bu durum bizde 4 aylıkken basladı taki 2 hafta önce 2 dişini cıkarana dek şimdi daha rahat uyuyor

Canım bu durum bizde 4 aylıkken basladı taki 2 hafta önce 2 dişini cıkarana dek şimdi daha rahat uyuyor
Canim zahmet olmazsa diş belirtilerini yazarmisin. Bizde bütün belirtiler var ama diş adina birseyy yokk fiş eti beyaz bayaz dişinin sekli bile elli ama dişin çikacagi yerde bi kizariklik catlama yarilma yok

Canim zahmet olmazsa diş belirtilerini yazarmisin. Bizde bütün belirtiler var ama diş adina birseyy yokk fiş eti beyaz bayaz dişinin sekli bile elli ama dişin çikacagi yerde bi kizariklik catlama yarilma yok
Canım 4.ayın sonunda gece cıglık atarak uyanmalar uyandıktan sonra nerdeyse 1 saat sakinleştirmeye calışırdık tam uyudu derdik yarım saat sonra tekrar durum aynıydı 3.5 ay boyle surdu bu arada meme reddetme oldu 7 aylık olunca azda olsa duzeldi bu arada bizimde on diş yerleriniz bariz beyazlamıştı kızarıklık felan yoktu taki 20 gün öncesine kdr ve oğlum üstüne grip oldu zaten uyumayan oğlum bu 20 günün ilk 1 haftasında canımıza okudu sabah 7 ye kdr uyumadık hep aglıyordu nasıl ilk diş patladı agrılar hafifledi ve diğer dişimizde 1 hafta sonra patladı şimdi daha iyiyiz bu arada azda olsa duzelen meme sorunumuz bu sırada hiç hemde hiç istememeye dönüştü ama pes etmedim şimdi maşaAllah güzel emiyor

bebeğime brokoli çorbası yaptım bu gün severek yedi tavsiye ederim. diş için de buz dolabına simit koyuyorum soğuk soğuk veriyorum rahatlatıyor. tabii çok fazla soğuk şeyler hasta edebilir aman dikkat.

evet var maalesef diş yüzünden oluyo bunlar sakince okşayın onu yanında olduğunuzu hissederse rahatlar biraz. kolaylıklar dilerim.

Kızlar benim duyduğum kadarıyla takviye edici gıdalar balık yağı vs. artık yasaklandı. balık yağı yerine ceviz en iyisi bence de ben sabah kahvaltısına yumurta sarısı peynir ve ceviz azcık ta tereyağı koyuyorum. kahvaltıdan sonra da çay kaşığıyla düşük ısıda üretilmiş pekmez veriyorum. henüz balığa başlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…