2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Aceleleri yok emeklerler yormuyolar kendilerini bizim topikte yüzustuyken baya cabalıyor geri gidiyor genelde
Demir ilaci kullaniyoruz gunde 8 damla birde acd d vitamini

Uyuması için neler yapmadım ki, bizimkinin kodunda uyku yok

Çalışan anneler size bişey sormak istiyorum, şimdi ben haftaya ise başlıyorum oğlum 8 aylık, anne sütü+ek gıda alıyor, çok fazla sutum yok sagdigim zaman 40-50 cc ancak çıkıyor ama yine de olduğu sürece vermek istiyorum karnını doyurmasa da vitaminini benden alsın:)sorum su ki, is yerinde sutumu sagmali miyim ne sıklıkta sagmaliyim

asosyalmedya bende 5.5 aylıken işe başladım benimkide anne sutu ve ek gıda alıyor şuan mama ve devam sutu seyler vermedi.
kayınvalidem bakıyor biz şöyle yapıyoruz yanlız ben 2 ay gibi surede 9 ile 12 arası calıştım son 2 haftadırda 9 -14.00 yaptık bu düzeni.
günlük 200 cc sut sagıyorum ertesi günde benim olmadıgım zamanlarda içiriyor kaynanam işteyken diger günükini sagıyorum artık bir seferde cıkmıyor bi işyerinde bide sabah gelirken 2 kere sagarak 200 bırakmaya calışıyorum. 100 cc 100 cc içiriyor kahvaltı yaptırıyor. ben gidincede bi ögün corbasıı var bi ögünde meyvesi şimdilik böyle ilerliyoruz.

Teşekkürler cevap için, benim o kadar sutum çıkmıyor malesef ama tamamen de kesilsin istemiyorum, 40-50 ne çıkarsa artık yediği biseylere falan katılabilir, ben tüm gün caliscam sagmazsam sabahtan akşama kadar emzirmezsem kesilir diye korkuyorum

Selam Anneler, kızım 8.ayına girecek ayın 5inde. Sizlere sormak istediğim bişey var. Son iki aydır Kızımın genital bölgesinde koyu renk tüyler oluştu,arkaya doğru ilerliyor. Doktorumuz pipşk kremi kullanma dedi ama cildi çok hassas. Sudocrem kullanıyordum onu bıraktım alerji doktorumuz ise sarı coresatin önerdi onu kullanıyorum ayrıca hametan veya zeytin yağını dönüşümlü kullanıyorum. Ama endişelendim, böyle bir durum yaşayan var mı hormonal olarabilir mi? Doktor 9.ayda gelin tekrar dedi, beklesem mi gitsem mi bilemedim

Hindistan cevizi yağı güzel bir pişik kremi.Doğal yöntemler varken içinde paraben gibi kanserojen katkı maddeleri olan kremleri neden kullanıyorsunuz bebeğinize.

Merhaba,
Ben 3 aylikken ise basladim tekrar. 12 mayis dogumluyuz. Cok sukur emiyor hala. Is yerinde 3 defa sagmaya calisiyorum. 3 saat aralikla. Sagim araliklarini uzatirsanuz bu sut miktarinizda azalma yapabiliyor. Buna dikkat etmek lazim.

Bol sutlu gunler insaAllah ☺

Brnim kızım 5 mayısda 2,500 gt doğdu. şimdi boyu 65 cm kilosu da 7500 gr. zayıf bir bebek. Sizin ki ?
Benim kızım da 4 Mayıs doğumlu 3450 gr doğdu şuan 71.5 cm ve 8130 gr normal canım bence :) Boyu uzun o da genetik ben de babası da uzun boyluyuz, hatta doktor da şaşırıp bizim boylarımızı yazdı kontrol kağıdına

teşekkürler inşallah sizin de düzelir. bizim doğum kilosu iyiydi ama kilo alımı çok az. 50 günlükten beri meme reddediyo. uzun zamandır uyurken emziriyorum. çok iştahsız bir bebek

merhaba sadece laktoz intoleransı varsa laktozsuz süt ürünleri tüketmez mi?

inşaallah ben de mayıs annesi olur buraya yazarım
Ya sey nedıycem bmde mayıs annesıyım ama yardıma ıhtıyacım var bu sıte bıraz karısmıs onceden uyedım ama unutmusm hep yenı uye oldum kendı profılıme gerı donemıyorum nasl oluyordu

Suanda ılgılı konuya cvb yszamadm ama dedıgım gıbı nasl duzenlencek hc bısy yapamdm kendı pfofılıme

Oceanı büyük oğlumda kullanmıştım çok iştahsız olduğu için, bu sefer kullanmaya başlamadım henüz, ama hergün yarım ceviz veriyorum dr da balık 8. Ayda başlayalım demişti az kaldı ben de alıp başlayayım, yanlız hergün vermesen mi ileride kilo kontrolü zor olabilir gün aşırı daha iyi gibi ne dersin

Ben yazmıştım görmüşsündür belki sabah 7:30 da emzirip çıkıyorum 11:00 de iş yerinde sağıyorum 2:30 da evdeyim zaten sağma işi zamanla oturuyo baçkangıçta panik yapma

Japonya’daki Kyoto Üniversitesi’nden bir grup araştırmacı balık yağının yağ depolayan hücreleri yağ yakan hücrelere dönüştürdüğünü tespit etti.

.....Çalışma ekibi bir grup fareye yağlı gıdalar verirken diğer gruplara yağlı gıdalarla birlikte balık yağı katkıları verdi. Gıdaları balık yağıyla birlikte alan fareler balık yağı almayan farelere kıyasla %5 ile %10 arasında daha az kilo ve %15 ile %25 arasında daha az yağ aldı. Araştırmacılar sempatik sinir sistemi faal duruma getirildiğinde beyaz yağ hücrelerinden bej hücrelerin oluştuğunu, yani belirli yağ depolama hücrelerinin metabolize etme yeteneği kazandığını tespit etti.

Yani böyle de bir araştırma var sen bilirsin

Bizim kadar zor diş çıkaran var mi bilmiyorum. 5 tane dişi var oglumun ama bu süreçte neler yasadigimi bir Allah bir de eşim bilir. 1 aydir geceleri üç dört saatlik uykuyla yaşıyorum. İnanılmaz zor uykuya dalıyor ve sürekli uyanıyor. Bütün huyu suyu değişiyor bu dönemde ve daha kesici dişler çıkıyor. Azilari düşünemiyorum bile. Hamileyken şunu yapmam bunu yapmam dedigim her şeyi yuttum. Çünkü oğlumun bir doğası var ve onun gereği neyse onu yapıyor. Diş jeli bi işe yaramıyor. Zaten cok kullanmak da istemiyorum. Kuzumu rahatlatmak için başka ne yapabilirim fikri olan var mı arkadaşlar.

havuç ve yeşil soğanın beyaz sert olan kısmını ver yani yemeyecek dişine sürecek..ancak bunlar varken elinde asla yanından ayrlma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…