2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar oğlum 7 buçuk aylık iki dişi var ön altta şimdi üsten iki diş daha gelmiş sma zorla ek gıda alıyo hiç bişey yemek istemiyo emmek istiyo söa sütüm artık eskidi gibi değil sanki sizce artık sütüm artarmı hiç mama vermemiştim 1 aydıysa ek gida alıyordu ama iki haftadadır kabul etmiyo yardım edin sizce be yapmam lazım

Ben de aynı durumdayım, çalışmaya başladıktan sonra sütüm çok azardı 5 gündür de yok hatta, ek gıda bazen kabul ediyor bazen etmiyor, ben aptamilin devam sütüne başladım, onu deneyebilirsin, umarım geçer probleminiz.

Benim oğlum da ek gıdayı kabul etmiyor.Bir iki kaşık alırsa alır o kadar.Sadece emmek istiyor.Bu durumunun nedeni bademciklerinin doğuştan ve genetik olarak büyük olması.Yutması zor yani.Sütü sıvı şekilde almak daha kolay onun için haklı olarak.Sen de bir baktır bademciğine baktırmadıysan.

Hanımlar hepinize Merhaba. Bebeği süt alerjisi olan anneler dgastrolog doktor önerisi alabilir miyim?

Bizim de 4.dişimiz çıktı ve o zor zamanları halen yaşıyorum. Hiç durmuyo sürekli ağlama kucak isteme gezme isteği ve bizim gıda hassasiyetimizde mevcut. Uyumuyoruz gece gündüz doğru dürüst.
Diş kolyesi biraz fayda etti diyebilirim. 2 gündür annemdeyim kolye evde kalmış salyaları bayağı azalmıştı takmayınca yine arttı eli sürekli ağzında. Diş jeli çok gereksiz kendine bi dene istersen çok az uyuşturuyor boşuna kimyasal

Umarım geçer hiç bir şekilde devam sütü filanda almıyo biberondan bile korkuyo aç şekilde saatlerce duruyo (

Bi kaç kez Boğaz'ına filan baktılar onda belli olmaz mı ki bademciklerinin büyük olup olmadığı hiç öyle bişey demediler önceden çok güzel yiyordu şimdilerde bu problem başladı bide dilinin üstünde garip bişey oldu yara da değil leke gibi bu dönemler dahada zorlaşıyo artık.

Allah allah hep böyle miydi canım ? Sevdiği hiç mi birşey yok ?

bu ara benim kızımda huysuzluk başladı dişinden mi çok mu şımardı seveni var diye bilmiyorum ama mesela bişeyi almak isterse alana kadar ağlıyor babaannesi yanağını okşamak istiyor eliyle vuruyor falan sizlerde var mı böyle şeyler ?

Yok Canım son bir aydır sürekli böyle dişler maf etti bizi hiç bişey almıyo ağzını kapatıyo almıyo en kısasa sürede geçer umarım
İnşallah ya benim kızım da yaklaşık 15 gün böyle yaptı şükür şu an iyi :)

Selam benim oglumda 23 mayis dogumlu 3 hafta once 2 disini birden cikartti ve 1 ay gece uykusu kalmamisti disler cıkana kadar sayikliyordu ciglik cigliga uyaniyordu ben çok huzursuz olduğunda calpol verdim son haftada bi kerede yarım fitil verdim diş etine sürülen kremde var ama onu kullanmak istemedim yan etkileri daha fazla çünkü atlattık çok şükür dişler çıkınca rahatladı düzeldi şimdi iştahımızda yoktu o dönem şimdi herşey yoluna girdi inşallah bir an önce çıkartır kurtulur yavrunuz arada ateşini ölçmeyi unutmayın

Selam annişler buralar pek bi ıssızlaştı önceden çok aktiftik iyiydi. :) ben oğluma 40ı çıktığından beri çay kaşığının ucuyla her yediğim şeyden tatdırdım 4 aylığa kadar emzirebildim sonra bi olayla sütüm tamamen kesildi oğlum boş memeden bile vazgeçmedi ama emzirmek çok güzel bi duygu emziren annelerin sütü çok çok olur bol bol emzirirler inşallah sonra oğlumda bırakmak zorunda kaldı mamayla besleniyordu ama ek gıdaya çok hevesliydi 5 aylıkken başladım mercimek çorbasına bayılıyordu bi ara diş çıkarma işi araya girdi iştahı kesildi sonra hastalandı kaşıkla boğazına takılıordu burnu tıkalı olunca ek gıdaya ara verdim ve şimdi 7 buçuk aylık oldu ek gıdayı istemeyip biberon istiyordu doğrumu bilmiyorum ama en sevdiği çorbayı yaptım 2 hafta her gün sonra emziğiyle kandırıp zorla yedirdim diyebilirm şimdi düzeldi çok şükür unuymuş kaşıkla beslenmeyi yavrum o yüzdenmiş demekki diye düşündüm ek gıdayı reddeden bebekleriniz var bazı arkadaşların belki yardımcı olur diye yazdım siz daha ısrarcı olun sonra kendine bırakıyordum önüne tabağı bırakıyordum parmaklarıyla yiyordu :) öyle öyle alıştı çok şükür bebeklerimize ağzına kaşık girdiğimde ağzını kapatıp onu yutması gerektiğini bizim öğretmemiz lazım bilmiyorlar çünkü bide çok karıştırmamak lazım mesela menemen domates ve yumurta sarısı sadece birazda kaya tuzu cevizi mesela muhallebinin üzerine öğütüp koyarak veriyorum sonra peyniri eliyle yiyorbiraz uzun oldu kusura bakmayın umarım yardımcı olmuşumdur sevgilerle

Bizimki de kendi yemeye hevesli sofradan biseyleri eline almak istiyo elinden alinca kendini yere atiyo çığlığı basiyo.almayinca da hep tikaniyo kipkirmizi kesiliyo nefes alamaz oluyo.sizde de boyle oluyo mu ben ne yapsam bilemedim zaten kahvaltı olayi yok bizde.ben verince yine çığlık atiyo.yemeyince ustune gitmiyom.

Ek gidaya ben bu donemde zorlamadim sadece yogurt kabul etti belki azicik soguk olması onu rahatlatiyodu.sizde öyle yapabilirsiniz.eger sutunuzun azligini sagarak teyit etmediyseniz az olmayabilir.eskisi gibi goguslerde sertleşme olmuyo.sonuk bi gogusten rahat 50ml bi emiste gelebiliyo.zaman zaman azalıyor sut ama rahat ol geri duzeliyo.ben sutu hep az olanlardandim ama cok sukur rizki veren Allah küçücük yavrularimizi ac birakmiyo.insallah iyilesir bebisiniz de duzelir hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…