Ben de aynı durumdayım, çalışmaya başladıktan sonra sütüm çok azardı 5 gündür de yok hatta, ek gıda bazen kabul ediyor bazen etmiyor, ben aptamilin devam sütüne başladım, onu deneyebilirsin, umarım geçer probleminiz.Kızlar oğlum 7 buçuk aylık iki dişi var ön altta şimdi üsten iki diş daha gelmiş sma zorla ek gıda alıyo hiç bişey yemek istemiyo emmek istiyo söa sütüm artık eskidi gibi değil sanki sizce artık sütüm artarmı hiç mama vermemiştim 1 aydıysa ek gida alıyordu ama iki haftadadır kabul etmiyo yardım edin sizce be yapmam lazım
Kızlar oğlum 7 buçuk aylık iki dişi var ön altta şimdi üsten iki diş daha gelmiş sma zorla ek gıda alıyo hiç bişey yemek istemiyo emmek istiyo söa sütüm artık eskidi gibi değil sanki sizce artık sütüm artarmı hiç mama vermemiştim 1 aydıysa ek gida alıyordu ama iki haftadadır kabul etmiyo yardım edin sizce be yapmam lazım
Bizim kadar zor diş çıkaran var mi bilmiyorum. 5 tane dişi var oglumun ama bu süreçte neler yasadigimi bir Allah bir de eşim bilir. 1 aydir geceleri üç dört saatlik uykuyla yaşıyorum. İnanılmaz zor uykuya dalıyor ve sürekli uyanıyor. Bütün huyu suyu değişiyor bu dönemde ve daha kesici dişler çıkıyor. Azilari düşünemiyorum bile. Hamileyken şunu yapmam bunu yapmam dedigim her şeyi yuttum. Çünkü oğlumun bir doğası var ve onun gereği neyse onu yapıyor. Diş jeli bi işe yaramıyor. Zaten cok kullanmak da istemiyorum. Kuzumu rahatlatmak için başka ne yapabilirim fikri olan var mı arkadaşlar.
Umarım geçer hiç bir şekilde devam sütü filanda almıyo biberondan bile korkuyo aç şekilde saatlerce duruyoBen de aynı durumdayım, çalışmaya başladıktan sonra sütüm çok azardı 5 gündür de yok hatta, ek gıda bazen kabul ediyor bazen etmiyor, ben aptamilin devam sütüne başladım, onu deneyebilirsin, umarım geçer probleminiz.
Bi kaç kez Boğaz'ına filan baktılar onda belli olmaz mı ki bademciklerinin büyük olup olmadığı hiç öyle bişey demediler önceden çok güzel yiyordu şimdilerde bu problem başladı bide dilinin üstünde garip bişey oldu yara da değil leke gibi bu dönemler dahada zorlaşıyo artık.Benim oğlum da ek gıdayı kabul etmiyor.Bir iki kaşık alırsa alır o kadar.Sadece emmek istiyor.Bu durumunun nedeni bademciklerinin doğuştan ve genetik olarak büyük olması.Yutması zor yani.Sütü sıvı şekilde almak daha kolay onun için haklı olarak.Sen de bir baktır bademciğine baktırmadıysan.
Küçük pilates topunu bilirsiniz.Onun üzerinde karın üstü yaptırdığım egzersizden hemen sonra diz ve el üzerinde durmaya ve geri gitmeye başladı.Yakında ileri doğruda emekler.
Brnim kızım 5 mayısda 2,500 gt doğdu. şimdi boyu 65 cm kilosu da 7500 gr. zayıf bir bebek. Sizin ki ?
3 ayda geçti çok dikkat ettik ama başka şeylere alerjisi çıktısizin ne kadar zamanda geçti? diyet uyguladınız mı?
Allah allah hep böyle miydi canım ? Sevdiği hiç mi birşey yok ?Umarım geçer hiç bir şekilde devam sütü filanda almıyo biberondan bile korkuyo aç şekilde saatlerce duruyo(
Bi kaç kez Boğaz'ına filan baktılar onda belli olmaz mı ki bademciklerinin büyük olup olmadığı hiç öyle bişey demediler önceden çok güzel yiyordu şimdilerde bu problem başladı bide dilinin üstünde garip bişey oldu yara da değil leke gibi bu dönemler dahada zorlaşıyo artık.
Yok Canım son bir aydır sürekli böyle dişler maf etti bizi hiç bişey almıyo ağzını kapatıyo almıyo en kısasa sürede geçer umarımAllah allah hep böyle miydi canım ? Sevdiği hiç mi birşey yok ?
İnşallah ya benim kızım da yaklaşık 15 gün böyle yaptı şükür şu an iyi :)Yok Canım son bir aydır sürekli böyle dişler maf etti bizi hiç bişey almıyo ağzını kapatıyo almıyo en kısasa sürede geçer umarım
Selam benim oglumda 23 mayis dogumlu 3 hafta once 2 disini birden cikartti ve 1 ay gece uykusu kalmamisti disler cıkana kadar sayikliyordu ciglik cigliga uyaniyordu ben çok huzursuz olduğunda calpol verdim son haftada bi kerede yarım fitil verdim diş etine sürülen kremde var ama onu kullanmak istemedim yan etkileri daha fazla çünkü atlattık çok şükür dişler çıkınca rahatladı düzeldi şimdi iştahımızda yoktu o dönem şimdi herşey yoluna girdi inşallah bir an önce çıkartır kurtulur yavrunuz arada ateşini ölçmeyi unutmayınİyi günler annişler ben uzun zamandir yazamiyorum .23 mayis dogumlu bir aşkim var salihimm :-D iki aydir falan bi huzursuzluk var dişide nedir anlamadim ama 3 haftadir geceleri çiglik atarak uyaniyor gözleri kapali agliyor gözlerini ovusturuyor sizdede böyle durumlar varmi galiba diş sancisi oluyor ama uyku düzeni kalmadi
Bizimki de kendi yemeye hevesli sofradan biseyleri eline almak istiyo elinden alinca kendini yere atiyo çığlığı basiyo.almayinca da hep tikaniyo kipkirmizi kesiliyo nefes alamaz oluyo.sizde de boyle oluyo mu ben ne yapsam bilemedim zaten kahvaltı olayi yok bizde.ben verince yine çığlık atiyo.yemeyince ustune gitmiyom.Selam annişler buralar pek bi ıssızlaştı önceden çok aktiftik iyiydi. :) ben oğluma 40ı çıktığından beri çay kaşığının ucuyla her yediğim şeyden tatdırdım 4 aylığa kadar emzirebildim sonra bi olayla sütüm tamamen kesildi oğlum boş memeden bile vazgeçmedi ama emzirmek çok güzel bi duygu emziren annelerin sütü çok çok olur bol bol emzirirler inşallah sonra oğlumda bırakmak zorunda kaldı mamayla besleniyordu ama ek gıdaya çok hevesliydi 5 aylıkken başladım mercimek çorbasına bayılıyordu bi ara diş çıkarma işi araya girdi iştahı kesildi sonra hastalandı kaşıkla boğazına takılıordu burnu tıkalı olunca ek gıdaya ara verdim ve şimdi 7 buçuk aylık oldu ek gıdayı istemeyip biberon istiyordu doğrumu bilmiyorum ama en sevdiği çorbayı yaptım 2 hafta her gün sonra emziğiyle kandırıp zorla yedirdim diyebilirm şimdi düzeldi çok şükür unuymuş kaşıkla beslenmeyi yavrum o yüzdenmiş demekki diye düşündüm ek gıdayı reddeden bebekleriniz var bazı arkadaşların belki yardımcı olur diye yazdım siz daha ısrarcı olun sonra kendine bırakıyordum önüne tabağı bırakıyordum parmaklarıyla yiyordu :) öyle öyle alıştı çok şükür bebeklerimize ağzına kaşık girdiğimde ağzını kapatıp onu yutması gerektiğini bizim öğretmemiz lazım bilmiyorlar çünkü bide çok karıştırmamak lazım mesela menemen domates ve yumurta sarısı sadece birazda kaya tuzu cevizi mesela muhallebinin üzerine öğütüp koyarak veriyorum sonra peyniri eliyle yiyorbiraz uzun oldu kusura bakmayın umarım yardımcı olmuşumdur sevgilerle
Sizde ne tur alerjiler vardi.nasil dikkat ettiniz.benim ilk oglum da yumurtaya asiri tepki veriyo du bu da oyle sanirim 2 gun ust uste çeyrek yumurta sarisi verdim 1 hafta teni hassaslasti kizarikliklar oldu.3 ayda geçti çok dikkat ettik ama başka şeylere alerjisi çıktı
Ek gidaya ben bu donemde zorlamadim sadece yogurt kabul etti belki azicik soguk olması onu rahatlatiyodu.sizde öyle yapabilirsiniz.eger sutunuzun azligini sagarak teyit etmediyseniz az olmayabilir.eskisi gibi goguslerde sertleşme olmuyo.sonuk bi gogusten rahat 50ml bi emiste gelebiliyo.zaman zaman azalıyor sut ama rahat ol geri duzeliyo.ben sutu hep az olanlardandim ama cok sukur rizki veren Allah küçücük yavrularimizi ac birakmiyo.insallah iyilesir bebisiniz de duzelir herseyKızlar oğlum 7 buçuk aylık iki dişi var ön altta şimdi üsten iki diş daha gelmiş sma zorla ek gıda alıyo hiç bişey yemek istemiyo emmek istiyo söa sütüm artık eskidi gibi değil sanki sizce artık sütüm artarmı hiç mama vermemiştim 1 aydıysa ek gida alıyordu ama iki haftadadır kabul etmiyo yardım edin sizce be yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?