- 16 Eylül 2014
- 570
- 833
- 128
selam güzel anneler ve minnak bebekleri valla biz bugün tam 10 buçuk aylık olduk 30 mart doğumluyuz ( erken geldi bizim oğlan) dün dk kontrolümüz vardı 5,5 ay mütemadiyen emzirdim başka gıda vermeden :) sonrasında ek gıdaya geçtik yoğurt ve sebze çorbası bir de meyve püresi....Dün ise doktorumuz artık evde pişen yemeklerden yiyebilir pişirirken tuz koymazsanız dedi.Dün akşam bizimle sofraya oturup patates yemeği ve pilav yedi çok az da cacık verdim ağzına resmen bayıldı :)) sabredin anneler evlatlarla masaya oturup kendi yemeğinizden yedirmek gerçekten büyük keyif :) bu arada 2 dişimiz var alttan geldi ama dr çok yakında 2 tane daha aşağıdan ve yukarıdan gelecek dedi.Bizim ki geri geri emekliyor :))) gitmek istediği yere de yuvarlanarak gidiyor bir yerlerden tutunup ayakta durmaya ve adım atmaya çok hevesli.Bunun dışında 1 kez grip olduk 1 hafta kadar sürdü sonra geçti şükür beni hala emiyor ama çok ısırıyor ısırmasa daha iyi olacak ama ne yapalım dr ısırsa da ver diyor DD 30 martta 1. yaşını kutlamak için sabırsızlanıyorum...Allah evlatlarımıza ve bizlere sağlık sıhhat versin dostlar hepinizi ve mucizelerinizi öperim :)