başladım 4. ay itibari ile günde 3 öğün ek gıda alıyor üstüne mamada yiyor ama kilo almıyor. şu aralar yine iştahı gitti mamayı azalttı. günde 1 küçük kase yoğurt 1 küçük kase çorba ve meyve yiyor üstünede 650 cc mama sizce az mı? 2 hafta önce ek gıdalar harici 1000 cc mama yerdiMerhaba canım. Ek gıdaya başladın mı? Kilosu biraz az dediğin gibi. Ek gıdaya başlamadıysan bence başla.
Mamayı hiç bilmiyorum ben ya, kaç kilo ki yavrun bir de doğum tarihi ne? benim kızım da muhtemelen 650 cc civarı anne sütü ve yanında ek gıda alıyor en son kontromüzde 5.5 aylık idi 7100 gr dıbaşladım 4. ay itibari ile günde 3 öğün ek gıda alıyor üstüne mamada yiyor ama kilo almıyor. şu aralar yine iştahı gitti mamayı azalttı. günde 1 küçük kase yoğurt 1 küçük kase çorba ve meyve yiyor üstünede 650 cc mama sizce az mı? 2 hafta önce ek gıdalar harici 1000 cc mama yerdi
bizde 5.5 aylığız 6200 grMamayı hiç bilmiyorum ben ya, kaç kilo ki yavrun bir de doğum tarihi ne? benim kızım da muhtemelen 650 cc civarı anne sütü ve yanında ek gıda alıyor en son kontromüzde 5.5 aylık idi 7100 gr dı
o zaman benimki kilo almıyor yemesi normal hatta fazla bile anlamadım gittiGunaydinlar bizde 18 mayis dogumluyuz doktorumuz kilo alımı iyi diye 6.ayda baslamamizi soyledi ben arada yogurt,kasik mamasi,meyve püresi veriyorum kasiga alissin diye bu arada gunde 700 cc mama yiyoruz
Her bebegin bunyesi ayri canim sagligi yerindeyse uzulme bizimkide hep kusardi bu aralar azaldi masallaho zaman benimki kilo almıyor yemesi normal hatta fazla bile anlamadım gitti
Size doktor hematolojiye görünün demişti değil mi ? Gitmekte fayda var, bizim doktorumuz Üniv. hastanesinde bir Yard. Doç. bebek 6. ayında doğum kilosunun 2 katını yakaladıysa bir sorun yoktur gözüyle bakarız demişti.bizde 5.5 aylığız 6200 grçok terliyor birde
evet hematolojiyede gideceğiz. biz 6. ayda yakalayamayacağız sanırım 3300 doğmuştu.Size doktor hematolojiye görünün demişti değil mi ? Gitmekte fayda var, bizim doktorumuz Üniv. hastanesinde bir Yard. Doç. bebek 6. ayında doğum kilosunun 2 katını yakaladıysa bir sorun yoktur gözüyle bakarız demişti.
sen yinemi hamilesin cnm..maşallah yaa..4 aşı mıııııııııııı
ayy kıyamam.
ikisini başka gün yapsalardı ya. illa aynı gün mü yapacaklar. off içim cız etti minnaka
emziriyorum canımsen yinemi hamilesin cnm..maşallah yaa..
emziriyonmu..
Çok az kalmış yakalarsınız inşallah, ama ihmal etme götür bence, belki kolaylıkla çözülebilecek bir şeydir, erken doğum diil dimievet hematolojiyede gideceğiz. biz 6. ayda yakalayamayacağız sanırım 3300 doğmuştu.
hayır değil 38+5 de doğdu.Çok az kalmış yakalarsınız inşallah, ama ihmal etme götür bence, belki kolaylıkla çözülebilecek bir şeydir, erken doğum diil dimi
Anladım, benim kızım da 38+2 de dünyaya geldi, bir de sizde de oluyor mu bilmiyorum ama çevreden hep bebek zayıf diyorlar, geçen memlekette biri dedi ben de alın 3 gün bakın yemediği bir şey yok ben kilo aldıramadım siz aldırın dedim :):) Sinir ediyorlar ya bebek sağlıklıysa kafanıza takmayın ben öyle yapıyorum :)hayır değil 38+5 de doğdu.
Aslında gayet iyi yemesi. Üzme kendini. İnş düzelir. Bakalım hemetolog ne diyecek. Bence kendi kendine düzelir.başladım 4. ay itibari ile günde 3 öğün ek gıda alıyor üstüne mamada yiyor ama kilo almıyor. şu aralar yine iştahı gitti mamayı azalttı. günde 1 küçük kase yoğurt 1 küçük kase çorba ve meyve yiyor üstünede 650 cc mama sizce az mı? 2 hafta önce ek gıdalar harici 1000 cc mama yerdi
aslında bende takmıyordum ama herkes el birliği etmişcesine zayıf bu çocuk akranları toraman gibi kemikleri zayıf bunun şuna bak küçücük tarzında laflardan dolayı takar duruma geldim. sağlıkları keyifleri yerinde olsun da kilo az olsun napalım. şu ara çok huysuzlaştı dişlerden olabilir mi? henüz bi belirti yok ama sizde diş durumu ne alemdeAnladım, benim kızım da 38+2 de dünyaya geldi, bir de sizde de oluyor mu bilmiyorum ama çevreden hep bebek zayıf diyorlar, geçen memlekette biri dedi ben de alın 3 gün bakın yemediği bir şey yok ben kilo aldıramadım siz aldırın dedim :):) Sinir ediyorlar ya bebek sağlıklıysa kafanıza takmayın ben öyle yapıyorum :)
bakalım ama bir çok doktora sordum hemotolojiye gerek yok dediler biraz zaman geçsin kan tahlilini tekrar yaptırıp ondan sonra karar vericem. Kan vermek gercekten çok canını acıtıyor yavrum dili titriyor ağlarkenAslında gayet iyi yemesi. Üzme kendini. İnş düzelir. Bakalım hemetolog ne diyecek. Bence kendi kendine düzelir.
Oyy kuzum bnm ya. Ne diyim ki canım eminim en iyisini yapmışsındır. Bence sen yine de götür. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bir çocuk gastroloji uzmanı da baksın. Belki normaldir. Ama nir sorun varsada erkenden tedavisi yapılır. Prof falan gördü mü? Benim oğlum şuan 9,5 falan ama seninki kadar anca yiyordur. O yüzden ısrar ettim yanlış anlama. Yoksa vahim bir durum yok bence.bakalım ama bir çok doktora sordum hemotolojiye gerek yok dediler biraz zaman geçsin kan tahlilini tekrar yaptırıp ondan sonra karar vericem. Kan vermek gercekten çok canını acıtıyor yavrum dili titriyor ağlarken
Bebeğindeki belirtileri okuyunca direk aklıma hipertroidi olabileceği geldi. Kilo almaması ve çok terlemesi hipertroid belirtisi.bakalım ama bir çok doktora sordum hemotolojiye gerek yok dediler biraz zaman geçsin kan tahlilini tekrar yaptırıp ondan sonra karar vericem. Kan vermek gercekten çok canını acıtıyor yavrum dili titriyor ağlarken
tiroidlerine de baktırdım son tahlilde hepsi normal çıktıBebeğindeki belirtileri okuyunca direk aklıma hipertroidi olabileceği geldi. Kilo almaması ve çok terlemesi hipertroid belirtisi.
Hormon testi yaptırdınız mı ?
Ailede bu hastalık olan biri var mı?netten bir araştır istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?