2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar , ek gıda konusundasınız sanırım ama benim derdim başka bebeğim 5 Sylık olacak ben de ek gıda vermeyenlerdenim sadece yoğurt tattırdım benim sorunum uyku Uykusuzluktan kırılsa da memeye değmeden uyumuyor ağlamıyor da esneyip duruyor çok denedim uyutamadım başka turlu özellikle gündüz uykusu böyle siz Nasıl uyutuyorsunuz

Ben bebeğime bakliyat veriyorum bu yüzden tarafınızdan cahil ilan edilmişim örneğin. Herşeyin bir üslubu ve
ben bebeğime bakliyat veriyorum ve tarafımızdan cahil işan edilmişim. Her yorumun bir üslubu ve sınırı olmalı. Ailemin ne iş yaptığını 1 senedir belirtmemiştim( yanlış yönlendirmemek için). Ama birileri sürekli işkembeden sallıyormuşuz gibi konuşunca belirtmek zorunda kaldım. Bir şeyin doğrusunun kendi bildiğiniz olduğuna inanabilirdiniz bunu söylemek ve paylaşmakta isteyebilirsiniz. Ama unutmayın sizin bildiğinizde yanlış olabilir. Sizin o cehalet diye belirttiğiniz şeylerden bazıları ciddi doktorlar tarafından önerilen şeyler. İnsanları böyle kesin yargılarla yanlış yönlendirmeyin yeter. Bunun yoluda kesinlikle cehaket bunu yapmak bs gibi tabirler kullanmamaktır. Daha önce de uyardığım insanlar çok oldu. Sadece siz değil. Ama maalesef şnsanlar günlük yaşamlarındaki hıylarını buraya yansıtıp çoğu zaman üzerine alınmayıp, moral bozuyorlar. Annelik hassas bir duygu en ufak bir ley bile vicdan azabına neden oluyor. Bu yüzden uyarı ve yorumları yaparken suçlayıcı olmamak gerek. Teşekkürler

Merhaba nasıl yöntemler denediniz? Ben ilk zamanlar besiginde salladım sonra ayagımda sallayarak uyuttum her ne kadar sallamak istemesem de o sekilde basarabildim öyle alıstı ama son 1 haftadır sallanmak istemiyor sürekli kalkmaya calısıyor sallamayı bırakınca kalkıp oturuyor cok uykusu varken de böyle. Bende klasik müzik acıyorum yan yatırıp yanına uzanıyorum beni seyrederek yüzümle oynayarak dalıyor uykuya gece uykusuna da genelde memede geciyor cünkü epey yorulup acıkıyor

Merhaba. Aynı sorun bizde de var. İlk 3 ay gaz, sonra kabızlık, şimdi de uykusuzluk çıktı. Rahat yok biri bitiyor diğeri başlıyor. Çok şükür sağlıklı olsunlar da. Yanına yatıp meme vermeden uyumuyor. Saçını yüzünü okşuyorum, elini tutuyorum zorla uyuyor. Bazen bırakınca hemen cin gibi gözler açılıyor. Dönemsel olduğunu düşünüyorum. Gündüz uykumuz azaldı gece deliksiz 9 saat uyuyoruz çok şükür. Ben 2-3 tatlı kaşığı milupanın gece çayındanda veriyorum aklıma geldikçe. Sanki uykuya dalmasını kolaylaştırıyor , rahatlatıyor bebeği. Kolaylıklar ve güç kuvvet diliyorum bütün annelere. Herkes lütfen bildiklerini, tecrübelerini paylaşsın burda . Sağlık, beslenme vs. İlgili konular okumak istiyorum bu forumda :)

Merhaba Mayıs anneleri o kadar uzun zaman oldu ki girmeyeli nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz şükür 4 aylık 6 günlük olduk sadece anne sütü alıyoruz sağına soluna dönebiliyor kahkaha atıyor küçücüktü doğduğunda şükür biraz daha iyi şimdi ya size bir sorum olacaktı kızımın doğduğundan bu yana boynu bükük gibi duruyor doktora gittik geçer dedi ama geçmiyor böyle bir şey başına gelen var mı ya her gören soruyor artık üzülüyorum bir de saçımız hiç yok erkeğe benzetiyorlar kulağını delsem bir sıkıntı olur mu

2 3 kez yapıyo canım
hos
benim oğlan 4 aylıkken 65 cm ve 8 kgydı
seninki ideal canım
hosbulduk canim masallah bebegine kilosu coj guzelmis anne sutumu veriyorsun sadece ikinci bebeginde hayirli olsun belki erken diye tedirgin olabilirsin ama iyikide olmus diyeceksin beraber buyuyup gidecekler burda esine buyuk is dusuyor yardimci olmak zorumda gerisi kolay sabirla buyuyup gidecekler benim kizimda iki yasindaydi oglumu isteyerek yaptim hic pisman degilim senin bebisin daha kucuk ama hicbisey olmaz ilerde boyun kadar iki yavrun olacak ins

Merhaba hanımlar. Benim kızımda 5 aylık oldu henüz ek gıda vermedim. merak ettiğim kendi anne sütünüz ile yaptığınız mamalar var mı? Varsa tarif atarsanız sevinirim.
Ben yoğurdu kendi sütümle mayalıyorum normal yoğurda göre biraz daha cıvık oluyo tavsiye ederim severek yiyor dr unun önerdiği meyveleri sütünle yumuşatabilirsin

Şu saat oldu halen kucagimda yere yatırdığım zaman hemen ağlıyor hep kucak istiyor kendi kendine oynamıyor biraz oyuncak aldık ama çabuk sıkıldı eline dahi almıyor ilgisini çekmiyor. Doğru düzgün hiçbir işimi yapamaz oldum Zorlanıyorum aglatmayada kıyamıyorum bakalım nolacak?

Canım uyumada yok ki uyudugu süre bütün gün toplam 4 saati gecmiyor yoruldum artık geceleri ayakta durmaktan bugunde bogazlarım şiş ateşim var ayakta duramıyorum bu gece nasıl gececek diye düşünüp duruyorum

Canim bu aylarda bunlar normal on gun oncesine kadar oglumu emzirir atardim besigine kendi kendine dururdu uyurdu ama simdi yalniz kalmak istemiyor buyuyorlar artik normal bunlar

Bugün kontrolumuze gittik doktora idrarının cok agur koktugunu söyledim adam üşenmeden kokladı evet sıvıyı az aldıgı için olıyor dedi ve 15 dk da bir emzirmeye calıs emmezse su ver ardından aksam uyku saatinden önce 30 cc mama verip ardından göğsünü ver yine almazsa 60 cc daha yap uyusun dedi ve bunlara ragmen kilo alımj iyi hatta boyumuz baya uzamıs 71 cm 10630 gr olmuşuz

Canim masallah bebegine kiloyu dogrumu anladim on kilodan fazla mi kac aylik

"kalbiminsahibio, post: 42811685, member: 675180"]amin canım. bebişin nasıl, kocaman aldu mu[/QUOTE]
Sagligi ii ama surekli yalandan agliyor istemedigi birsey oldugunda bugun yoldan geldik cok yorgunum emzirip uyutiim dedim yikti apartmani basima aglamasindan nefret eder oldum aglio susmuo diye dovecem artik kendimi tutamiyorum psikolojim cok kotu olduu

Maşallah canım:) bebeğin kilosuna

"kalbiminsahibio, post: 42811685, member: 675180"]amin canım. bebişin nasıl, kocaman aldu mu
Sagligi ii ama surekli yalandan agliyor istemedigi birsey oldugunda bugun yoldan geldik cok yorgunum emzirip uyutiim dedim yikti apartmani basima aglamasindan nefret eder oldum aglio susmuo diye dovecem artik kendimi tutamiyorum psikolojim cok kotu olduu[/QUOTE]
Benim kızımda öyle gözünden bir damla yaş çıkmıyor ama böyle inliyor nasıl sanırsın zulüm ettik :) huyları iyice bir değişik oldu artık oofff:)

Benim kızımda öyle gözünden bir damla yaş çıkmıyor ama böyle inliyor nasıl sanırsın zulüm ettik :) huyları iyice bir değişik oldu artık oofff:)[/QUOTE]
Etini kopariorumsanki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…