2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
"kalbiminsahibio, post: 42811685, member: 675180"]amin canım. bebişin nasıl, kocaman aldu mu
Sagligi ii ama surekli yalandan agliyor istemedigi birsey oldugunda bugun yoldan geldik cok yorgunum emzirip uyutiim dedim yikti apartmani basima aglamasindan nefret eder oldum aglio susmuo diye dovecem artik kendimi tutamiyorum psikolojim cok kotu olduu[/QUOTE]
aşkım deme öyle ( o daha minik ve kızdığını bile anlar. seni o kadar seviyor ki sürewkli ilgilenmeni istiyor. benim oğlum da hep yalandan ağlıyor. geçen ablasının yanında şakadan seni sevmiyorum dedim o memeye hayır demeyen çocuk 4 saat aç kaldı. odaya götürdüm ve elini boynuma attı. biraz ilgi sevgi gösterdim, karnını doyurdu. inan ki herşeyi hissediyorlar.
ayy kıyamam sana. biraz sabır bitanem

5 aylık canım canım MaşaAllah iri bir bebegim var ama yetemiyorum artk ona cok üzülüyorum bu duruma
bitanem ne olur çok dikkat et kilosuna. hasta olur Allah korusun. benim oğlan da tombiş. sabah tarttım 8.5 kilo ve 5 aylık. millet tosun diyip beni delirtiyor. boyu da geçen ay 65 cmydı 4.ay kontrolünde, uzamıştır 5 6 cm filan. fazla insan içine çıkarma, nazar değdirirler kuzuma

Benim kızımda öyle gözünden bir damla yaş çıkmıyor ama böyle inliyor nasıl sanırsın zulüm ettik :) huyları iyice bir değişik oldu artık oofff:)[/QUOTE]
çin işkencesi ediyoz keratalara

Bizim ki ilk düşüşünü yaptı bile. dikkat edin birden hareketlenip dönebiliyorlar. uyurken artık yanına yastık koyuyorum. çok ağladı miniğim çok korkmuş yerde buldum
Ay yavrum benim ne olduğunu anlamamıştır aman dikkat et canım Allah korusun kalıcı bisey olmasın

Ya bugün benim kızım da kucaktan hic inmedi ... kendi kendine sıkılıyor, hep ilgi onunla konusmami istiyor, eğer karni tok ve uykusunu almışsa yarim saat kendi oynuyor sonra bi çığlık basıyor benimle ilgilen diye gözünden yaş geliyor almazsam, kucağıma alıp şarkı söyleyince, biseyler anlatınca da hemen gülüyor cimcime :) yemeği zor yapıyorum aç kalmamak için :)

Bizde yarin asiya gidiyoruz umarim kolay atlatiriz ordanda hastaneye kakasinsa ip gibi kanlar goruyordum amip cikti ilac kullandik on gun yarin tekrar tahlil yapilacak ins gecmistir ordanda zeynep teyzemiz var dua yazan ona gidicez oglum korkuyor odasina falan girdigimizde birden sicriyor bi dua yazdirimda uzerinde bulunsun

Aaaa çok şaşkınım hamşle kalanlar olmaya başladı demek hayırlı olsun bende böyle isterdim ama cesaret edemem şu sıra süpriz öi oldu nasıl anladın

Ben regl olmuyorum anlamadım herhalde

Ek gıda konusu tartışılmış bebeğim 4,5 aylık herhangibir ek gıda vermedim bLW var bebeğin kendi kendini beslemesi onu yapacağım 6 aylık olmasını bekliyorum inşallah

Herkese merhabalar oncelikle bebeklerinizi gule gule buyutun allah uzun saglikli ana babali mutlu bir omur versin evlatlariniza.. Bende cicegi burnunda hamileyim ama aksamdan beri cok kotuyum moralmen coktum deneyimlerinize ihtiyacim var basiniza bile gelmese duymussunuzdur birinden kismetse mayis annesi olucam 8 haftalik hamileyim gecen hafta test yaptik dun doktora gosterdim tsh yuksek dedi ve ic hastaliklarina yonlendirdi o doktor da ilac yazdi 10 gun kullanmam icin ama dedikleri aklimi kacirmama neden olacakti nerdeyse zeka geriliği yapabilir dedi ben gec kalmadim dimi 8+3 um bugun basladim hap icmeye tsh 5 cikti

canım o 4 ay kontrollerde çıkar ikili ve 3lü testlerde. şuan erken değil mi? balık yemek zaka gelişimi için çok önemli. bebişin hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına

canım o 4 ay kontrollerde çıkar ikili ve 3lü testlerde. şuan erken değil mi? balık yemek zaka gelişimi için çok önemli. bebişin hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına
Acaba balik yemedigim icin mi boyle oldu ben balik yiyemiyorum ki ama napicam etkiliyse egee tikiycam burnumu yicem

Canım öncelikle hayırlı olsun.. Hiç korkma tsh değerin çok yüksek değil.. Tsh yüksek olunca bebeğe zatarı var doğru ama senin ki çok yüksek değil ve zaten ilaç kullanmaya başlamışsın hemen düzelir değerin.. İlaçlarını düzenli kullan ve sık sık kontrol et değerini.. Ben de tüm hamilelik boyunca ilaç kullandım.. Sormak istediklerini sorabilirsin.. Balıkla tshın da ilgisi yok.. Balık Bebek için faydalı ama tshla ilgisi yok..

Ayrıca ilacı sadece on gün kullanmayacaksın tüm hamilelikte kullanman gerekebilir.. On gün sonra değerine bakılıp doz ayarlaması yapılır.. Günlük ne kadar levotiron kullanıyorsun.. Şu doktorları da dövmek lazım ya gerizekalı Adam stres tshdan daha zararlı Bebek için niye korkutuyor ki boş yere seni..

Su anda 25 mg ile basladi ama euxhybilmemne adini aklimda tutamadim ondan verdi dedigin gibi 10 gun sonra yine test yapacakmis ultrasona filan randevu aldirrti bana ama icime su serptin yemin ederim biraz sakinledim duser yani simdoye kadar da insallah bisey olmamistir bebegime

Evet o verdiği ilaç da aynı işi görüyor.. İlaç hemen düşürür merak etme.. Doz belki biraz az gelebilir ama ölçülür ona göre ayarlanır.. Sen rahat ol.. Emin ol tshın yüksek olması stres kadar zarar vermez bebeğine.. Ben de ilk çıktığı Zaman çok korkmuş çok araştırmıştım, senin değerin çok yüksek de değil zaten.. Allah izin verirse hiç bişey olmaz..

Insallah amin cok cok tesekkur ediyorum size gule gule saglicakla buyutun cocugunuzu darisi bizim basimiza insallah :)

Canım zaten birileri gördümü o gün uyumuyor bizim oğlan çığlık çığlığa uyutmaya calışıyorum doktora kilosu cok mu dedim gelişimi çok iyi boy kilo güzel bir orantıyla gidiyor burdaki doktorda 5 aylık demememi söyledi

ben sizin yazdıklarınıza olumsuz birşey yazmamışım.bildiri göndermişsiniz.şaşırdım doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…