- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
aşıdandır canımselam kızlar dün 4.ay aşımızı olduk bu sabah mukuslu kaka ile karşılaştım akşam yatarken süt içmiştim emzirdim gece acaba bebeğimin süte alerjisi mi var yada aşıdan mı oldu
Bizde iki gün önce aşı olduk mukuslu ve kanlı kaka var bugün beşinci kez yaptı kaka doktoru aradım bekliyorumselam kızlar dün 4.ay aşımızı olduk bu sabah mukuslu kaka ile karşılaştım akşam yatarken süt içmiştim emzirdim gece acaba bebeğimin süte alerjisi mi var yada aşıdan mı oldu
teşekkürler cnmaşıdandır canım
Evet bende zamanla durmayacak diye düşünüyorm hemen söylediğin markaya bakıyorum canmesra51 canım 4 ay oyun halısı icin gec degil ama bikac hafta sonra sürekli kalkmak isteyecektir eminim ben oyun halısını 2 aylıkken aldım o zaman zaten yavas yavas nesneleri tutmaya calısma ayak hareketleri baslıyor etrafındaki oyuncakların renklerin farkına varıyor simdi 5 ay olacak 10 gün sonra ve oyun halısında tutmak mümkün degil bi süre o sallanan oyuncaklarla oynuyo savasıyo sonra sıkılıp kalkmak istiyor ben bu aralar oyuncak konusunda pimpirikliyim biraz cünkü ne bulursa agzına götürüyor türkiyedeki en iyi denilen markalar bile çin malı illaki belli kalite standartları vardır ama benim icime sinmiyor plan toys diye bi ahsap oyuncak markası keşfettim cok yaratıcı seyler var ve tamamen dogal malzeme kullanıyor cıngırakla basladık ama herseyini ordan alasım var :)
kimse kötü anne değil. mecburüyetten ek gıda veriliyor. hangimiz bebeğimi zarar görsün isteriz. zaytinyağı sayesinde oğlum kabızlıktan kurtuldu. ben de 4te başladımEk gıda veren anneler için sanki evlatlarına zehir veriyormuş muamelesi neden yapılıyor anlamış değilim. Kimse ek gıdayı kendi kafasına göre vermiyor. Mesela ben hem çocuk drumuz hem de aile hekimimiz doğrultusunda gidiyorum. Mama takviyeli gidiyor oğlum 2 aylıktan itibaren. Mama takviyesi alan bebekler ek gıdaya 4. aydan itibaren başlıyorlar. 5 aylık olduk bir buçuk aydan itibaren çoğaltarak ek gıda veriyorum. Zeytinyağını ise bebeğim 2 aylıkken mamasına karıştırarak vermiştik kabız olduğu için drumuz böyle söylemişti. Bazı gıdaların evet geç donemde verilmesi gerekiyor ama veren anneler neden yargılanıyorlar anlamıyorum. Hayır yani evlatlarını biz mi daha iyi duşunmuş oluyoruz. Kimsenin anneneliğini sorgulayamam. Çok şukur bilinçli anne olduğumu düşünüyorum. Herkes böyle yaptı ben de yapayım demedim. Herkes de evladına karşı böyledir. Fikir alırlar duşunup öyle uygularlar. Lütfen eleştiriler üslup dahilinde olsun
önemli olan bebeklerin sağlığı. sonuçta zehir vermiyoruz ya dimiAyy allahım ne garip tipler var ya. Sanki bir tek kendileri araştırıp okuyabiliyor. O yabancı makaleleri bizde okuyoruz. Ya bi kendinize gelin. Herkes bir anda aratırmacı uzman eğitimli anne kesildi başımıza. Bizde doktora gidiyoruz bizde araştırıyoruz çok şülür yabancı dilimizde bar okuyoruz. Bedir bu bir tek kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünüp insanların moralini bozma çabaları. Verme arkadaşım sen ek gıda falan. Doğrudur sana göre. Kim sana illa ver dedi. Saçma sapan tespitler yorumlar hatta hakaret neredeyse. Yani gerçekten hep girmeyeceğim diyorum ama en baştan beri çok faydalandım buradan. Bir umut diyip bakıyorum. Ama hep aynı şeyler. Önce doğum şekli ile başladı şimdi ek gıda için. Resmen ego problemi var bazılarının. Gidin kendinizi başka yerde tatmin edin. Burada uzman kesilmeyin başımıza. TEK DOĞRU YOKKKK. Bende eğitimli ve doktor bir baba ile kardeşi olan annesi hemşire olan biriyim. Ama yinede kesin uargılarda bulunmuyorum. Yeter.
Bizimkiside fisher price cnm güzel bence. Ama sırt üstümü yüz üstümü koyayım karardız kalıyorum. Benim oğlum 4 ay 1 haftalık. Siz nasıl yapıyorsunuz?Evet bende zamanla durmayacak diye düşünüyorm hemen söylediğin markaya bakıyorum canm
Bizim henüz yok alsam mı kararsızm canm normalde sırt üstüduruyorarada yüz üstü yatıraym diyorum sinirleniyor benm kızda 4 ay 1 haftalık dönebiliyor mu peki benm kız sağ sol dönüyor ama çok nadirBizimkiside fisher price cnm güzel bence. Ama sırt üstümü yüz üstümü koyayım karardız kalıyorum. Benim oğlum 4 ay 1 haftalık. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Hayır hiç dönmedi daha. Tembel bizimki ağlıyor ama dönmüyorBizim henüz yok alsam mı kararsızm canm normalde sırt üstüduruyorarada yüz üstü yatıraym diyorum sinirleniyor benm kızda 4 ay 1 haftalık dönebiliyor mu peki benm kız sağ sol dönüyor ama çok nadir
sırt üstü yatır ki oyuncaklara dokunmaya çalışsın. el kasları düzelir. bem oyun halısını beşiğine yerleştirdim. süper durduBizimkiside fisher price cnm güzel bence. Ama sırt üstümü yüz üstümü koyayım karardız kalıyorum. Benim oğlum 4 ay 1 haftalık. Siz nasıl yapıyorsunuz?
evet çok hareketliler ya. düşerler. benim oğlanı yatağın ortasına koyup banyo yapmaya gittim. geldiğimde başı yatağın dışındaydı. az daha düşüyorduBizim ki ilk düşüşünü yaptı bile. dikkat edin birden hareketlenip dönebiliyorlar. uyurken artık yanına yastık koyuyorum. çok ağladı miniğim çok korkmuş yerde buldum
Günaydın doktora gidiyorsan ek gıda için yönlendirme yapacaktır havalar konusunda bizde aynıyız bi giydir bi çıkar şaşırdım az önce de kızım kaka yaptıkılcal damar gibi kan vardı dün biraz üzüm verdm iki damla falan ilgisi olabilir mi
evet çok hareketliler ya. düşerler. benim oğlanı yatağın ortasına koyup banyo yapmaya gittim. geldiğimde başı yatağın dışındaydı. az daha düşüyordu
Ayy allahım ne garip tipler var ya. Sanki bir tek kendileri araştırıp okuyabiliyor. O yabancı makaleleri bizde okuyoruz. Ya bi kendinize gelin. Herkes bir anda aratırmacı uzman eğitimli anne kesildi başımıza. Bizde doktora gidiyoruz bizde araştırıyoruz çok şülür yabancı dilimizde bar okuyoruz. Bedir bu bir tek kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünüp insanların moralini bozma çabaları. Verme arkadaşım sen ek gıda falan. Doğrudur sana göre. Kim sana illa ver dedi. Saçma sapan tespitler yorumlar hatta hakaret neredeyse. Yani gerçekten hep girmeyeceğim diyorum ama en baştan beri çok faydalandım buradan. Bir umut diyip bakıyorum. Ama hep aynı şeyler. Önce doğum şekli ile başladı şimdi ek gıda için. Resmen ego problemi var bazılarının. Gidin kendinizi başka yerde tatmin edin. Burada uzman kesilmeyin başımıza. TEK DOĞRU YOKKKK. Bende eğitimli ve doktor bir baba ile kardeşi olan annesi hemşire olan biriyim. Ama yinede kesin uargılarda bulunmuyorum. Yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?