2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkese günaydın havalar ne cok sogudu ogluma ne giydirecegimi sasırdım. Her ne kadar sorduklarıma cevap alamasam da yada sohbet edecek kimse olmasa da seviyorum bu sayfayı evet gereksiz konuların konusulması insanların özelinin tartısılması beni de sıktı bir umut tecrübeli annelerin veya tecrübe edinmekte olan annelerin bilgilerinden yararlanmak adına takip ediyorum biz 10 gün sonra 5 ayı doldurucaz ek gıda maceramız tam anlamıyla baslamadı arada meyve tattırıyorum sadece ama sütüm yeterli degil nerden baslasam arastırma icerisindeyim öpüyorum yavruları..

Günaydın doktora gidiyorsan ek gıda için yönlendirme yapacaktır havalar konusunda bizde aynıyız bi giydir bi çıkar şaşırdım az önce de kızım kaka yaptıkılcal damar gibi kan vardı dün biraz üzüm verdm iki damla falan ilgisi olabilir mi

Domates ve zeytinyağı bende vermiyorum ilk başladığım tarhana çorbası ve ev yapımı yoğurt oldu meyve şeftali ve üzüm suyu oldu tabiki öğün şeklinde değil sadece tadına bakıyor şimdilik.. Çok güzel yazmışsınız Teşekkür ediyorum..

Ayni sorun bizde de oldu ben demir ilacina bagladim.denedim vermedim bikac gun.duzeldi.zaten kakasi da yemyesil oluyo o ilaci icince.kontrolu bekliyorum biraktim demir ilaci vermeyi.siz de bi sorun isterseniz.

Benim sutum azaldigi icin mama veriyodum doktor 4.ay kontrolunde mama vermektense ek gidaya balsa yavastan dedi.sebze puresi meyve puresi sebze corbasi ve yogurt.corbasina iki damla zeytinyagi damlatabilirsin dedi.tereyagi da koyabilirsin dedi ama caykasiginin ucuyla cok cok az

canım emin ol ki kimse bebeğinin sağlıksız olmasını istemez. tamam bu aylarda daha erken o dediklerin için. ama 5 aydan itibaren sebze ve meyve püreleri, yoğurt ve hafif çorbalar verilebilir. ama yağ ve tuz kullanılmamalı bence de

çok geçmiş olsun canım. büyük ihtimalle hava değişikliği. e bi de büyüyorlar.iştahta azalma oluyo, benim tosunun bile iştahı azaldı

canım eşofman takımı aldım 2 tane alt üst. onları giydiriyorum elbiselerinin üstüne. ohh sıcacık. çok memnunum

Canım uyumada yok ki uyudugu süre bütün gün toplam 4 saati gecmiyor kaka desen 2 günde bir bile cok az yapıyor cişli bez sayısı 3 bile zor oluyor şimdi bile emerken aglamaktan helak oldu

günaydın anneler
nasılsınız
benim bi sorum olacak
hamileyken karnınızda adet yada ishal ağrısı gibi bi ağrı oldu mu?
bende ilk kez oldu

Merhaba benim bebegim 5 aylik.ek gida konusundaki fikirlerine katiliyorum.ancak bebegim kakasini yaparken zorlandigi icin dr gunde iki cay kasigi zeytinyagi vermemi soyledi.asit orani cok dusuk bir yag kullaniyorum.ama şimdi senin zeytinyağı hakkinda yazdiklarin kafami karistirdi.ayruca gaz ilaclarinin bir kismi da yagdan olusuyor zaten.ne yapsam bilemedim şimdi .

merhaba
havalar birden soğudu evet ayaklı uzun kollu tulumlar rahat oluyor. dışarı çıkarken de üzerine bi battaniye alabilirsin. benim ikinci bebeğim kızım 4 yaşına bastı oğlum 4,5 aylık. ek gıdaya 6 aydan önce başlamayı düşünmüyorum. aslında ilk olarak tatlı olan meyvelerden başlamak istemiyorum bu defa damak tadı tatlı gıdalara alışıp seçici davranmasın diye. Sana da kolay gelsin :)

Kakada kan alerji belirtisi aynı zamanda ciddi bir durum olabilir. Bizimde kakamız sürekli mukuslu araştırma hastanesinde kan tahlili yaptırdık ve birşey çıkmadı. yani gıdalara alerjisi yok gözüküyor. 2 defa da kaka tahlili verdik birinde bol lökosit görüldü diğerinde görülmedi falan. Kafam çok karışık korkuyorum gıda alerjisi çıkacak diye iyi bir dr bulmak lazım

Sakin aldirma canim iki haftadir girmemistim foruma acar acmaz senin mujdenle basladim okumaya ve cok sevindim Allah anali babali buyutsun Allah tamamina erdirsin insallah

selam kızlar dün 4.ay aşımızı olduk bu sabah mukuslu kaka ile karşılaştım akşam yatarken süt içmiştim emzirdim gece acaba bebeğimin süte alerjisi mi var yada aşıdan mı oldu

Canım uyumada yok ki uyudugu süre bütün gün toplam 4 saati gecmiyor kaka desen 2 günde bir bile cok az yapıyor cişli bez sayısı 3 bile zor oluyor şimdi bile emerken aglamaktan helak oldu
Anlıyorum canım kontrolünüz ne zaman ? Birde yeterli beslenememede ağızda ve idrarda aseton kokusu olur varmı bebişinde ? Umarım geçicidir ama durum bu kadar vahimse bir hekime götür istersen , bizde hiç emmiyor dediğim dönemde bile uykusunda emziriyordum hep uyku ve bezinde değişiklik olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…