Maşallah canım bebeğine:) evet zor bi süreç geçiriyordun ama sonu güzel oldu.
ilk bebeklerimiz olduğundan ne olduğunu bilemeyip bocaliyoruz inşallah ikinciler daha kolay olacak gazdı, atakdı, meme greviydi sakin atlatacağız :)
Canim reflusu olmasin. Benim cocuklarda var malesef. Su an yeni bebisimizde de var. Beslendikten sonra gazini almak icin kaldirdigimda yemegonin yarisini kusuyor gaz vikartayim derken midesini bisaltiyor yavrum.biraz azalmaya basladi gerci kardesleri 6 aylik olunca iyice azalmisti.
Evet ya oglumda da varm reflu. Emdikten sonra en az 20 dk dik pozisyonda tutyoruz. Yataginin bir tarafini da yukselttik doktorun demesiyle. Bir de emerken sik sik gaz cikartmasini saglarsan daha rahat ediyor. Emerken de basi yukarda olsa daha iyi oluyor.
Maşallah canım bebeğine:) evet zor bi süreç geçiriyordun ama sonu güzel oldu.
ilk bebeklerimiz olduğundan ne olduğunu bilemeyip bocaliyoruz inşallah ikinciler daha kolay olacak gazdı, atakdı, meme greviydi sakin atlatacağız :)
Cok tesekkur ederim canim evet tecrubesizlik zormus gercekten ama alisiyoruz dedigin gibi mesela bir sonraki bebege kalmadan bir sonraki atak doneminde daha bilincli olacagiz insallah
Kızlarr gözlerimm dolu dolu yaziyorum çook mutluyumm bebeğim bugün 3. Kez anne dedi bilerek demiyo tabiki rast gele söylüyo ama benim için o kadar değerliki eşimde duydu ağzı açık kaldı bilerek yapti saniyo
Kızlarr gözlerimm dolu dolu yaziyorum çook mutluyumm bebeğim bugün 3. Kez anne dedi bilerek demiyo tabiki rast gele söylüyo ama benim için o kadar değerliki eşimde duydu ağzı açık kaldı bilerek yapti saniyo