2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah geçer Allah tez zamanda şifa versin inş canim. Mamanin isminide ogrenebilirmiyim, çok pahaliymiş gerçekten

Kusma yoktu bizde canim, aman ihmal etme yaptir test yoksa ne kadar emerse emsin sindiremediği için hiç faydalanamiyor bizimki doğru düzgün kilo alamadı mesela bir aydır falan düzeldi, emdigini anında cikariyordu
Ya bizimkide 2.ayinda 300 gr 3.ayinda 400 gr aldi( ama ishali yok iste surekli kusuyor

Ya bizimkide 2.ayinda 300 gr 3.ayinda 400 gr aldi( ama ishali yok iste surekli kusuyor
Canim reflusu olmasin. Benim cocuklarda var malesef. Su an yeni bebisimizde de var. Beslendikten sonra gazini almak icin kaldirdigimda yemegonin yarisini kusuyor gaz vikartayim derken midesini bisaltiyor yavrum.biraz azalmaya basladi gerci kardesleri 6 aylik olunca iyice azalmisti.

Maşallah canım... biz de dün aşı olduk çok huzursuzdu sürekli ağladı, calpol verdim ancak rahatladı yavrum

Bize çocuk doktorumuz bebeğimin gelişimi için neler yapabilirim isimliçkitabımönermişti onu aldık hem hafta hafta bebek ne yapıyor onu anlatıyor hemde bebeğin gelişimi için onunla oynayabileceğin oyunları canım

Ben 2 aydir uykusunda emziriyorum, öyle yapin hic degilse 6 ay anne sütü almiş olsun. Bebek emmeye devam ettikçe süt kesilmiyor

Dun gece emzirdim yeni bir gaz damlasina(infacol) basladik onunda etkisiyle rahat uyudu
Insallah tamamen kesilmez

yazarı,yayınevi nedir canım?

Canim kizinin idrar yolu enfeksiyonu nasil oldu bizim antibiyotikten sonra ilk tahlili temiz geldi ama kusmalari durmadi kilo alimi yine bu ayda 400 gr la sinirli kaldi tekrar vericez ama idrar alamiyorum kac gundur cok zor
Merhaba canım. Bizim de ilk tahlil temiz cikti. Antibiyotik kulak mantarini tetikledi ve kulagi iltihap oldu . Doktor tekrar antibiyotik yazdi yanlış teşhis koyup
Cocugun kulagi gecmeyip daha da kötü oldu. Baska bir doktor bulduk ve damlayla tedavi etti. Emme problemi devam ediyor hem de daha da şiddetli. Doktor yakin zamanda dis cikaracagini soyledi. Kilo alimi dustu yibe 3 haftada 450 gr aldi. Moralim bozuk pompa ile sagip agzina tikmaya calisiyrm bir yandan da emzirmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…