2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugün 4 aylık aşımızı olduk iki bacaktan oldu ilk aşıda aglamadı ama ikinci de baya çığlık attı sanırım aşı yerleri ağrıyor olmalı biraz huzursuz yarım çay kaşığı parol verdim bu arada 7 kilo olmuş maşallah benim bebeğime:)

Oglum emmedigi icin 3 aydir sağip veriyordum sonunda stresinde etkisiyle sütum gitti aptamile basladik 3 saatte bir 90 ml veriyorum 102 gunluguz
Gece uykuluyken emzirmeyi dusunuyorum emince sut geliyo kereta huysuzluk yapiyo off off Allah yardimcimiz olsun

Çok geçmiş olsun yakinda bizimde var 4.ay aşilarimiz Yazık çok huzursuz ediyor bebekleri bu aşılar, inş ateşlenmez

Ben 2 aydir uykusunda emziriyorum, öyle yapin hic degilse 6 ay anne sütü almiş olsun. Bebek emmeye devam ettikçe süt kesilmiyor

Hanımlar, kızım bugün kakasını siyaha yakın yaptı. Dr unu arayıp sordum devam ederse yarın getirin kaka tahlili yapalım dedi. Enfeksiyon sıkıntısı yaşayan arkadaşlar ne belirtilerle tahlil yaptırdınız? birde bebekte kaka tahlilini nasıl alıyorlar,bezden mi?

Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey değildir, kakayi direk bezi veriyorsun benim bebegimde laktoz alerjisi var iki üç defa verdim tahlil ordan biliyorum, kakayi yaptıktan 45 dk içinde vermek gerekiyor

Kızlar hepinize selamlar çoook uzun zamandır giremiyorum çok yaramaz bi oglusum var ömrüne bereket:) bude biraz rahatsızliklarla uğraştık, 3,5 aylık olana kadar annemle baktık iki haftadır yalnız bakıyorum, geçmişi okumam mümkün değil insallah hepiniz ve tüm Bebisler iyidir
Yaa arkadaşlar ben bebeğine ne ogreticem ne oynaticam bilemiyorum siz neler yapiyosunuz

Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey değildir, kakayi direk bezi veriyorsun benim bebegimde laktoz alerjisi var iki üç defa verdim tahlil ordan biliyorum, kakayi yaptıktan 45 dk içinde vermek gerekiyor

teşekkür ederim canım inşallah
size de çok geçmiş olsun
ee yapmasını mı bekliyorsun yani, her gün yapmıyor bile benimki puff..
kaka nöbeti tutup hastaneye mi koşacağız?

teşekkür ederim canım inşallah
size de çok geçmiş olsun
ee yapmasını mı bekliyorsun yani, her gün yapmıyor bile benimki puff..
kaka nöbeti tutup hastaneye mi koşacağız?
Evet canım malesef:) biz o ara rahatsızliktan dolayı günde 5-6 kez yaptığımız için sıkıntı olmamıştı:) evin hastaneye yakinsa evde bekle hemen götürürsündegilse de bilemiyorum acaba lagmanla falan alırlar mi ki

İnşallah bir sorun çıkmaz geçmiş olsun

yakın ya arabayla 10 dakika ancak sürer ama yarın yarım gün sonra pazar giriyor araya
acilde yaparlar mı ki acaba devam ederse puff..

Canim laktoz alerjisi var demissin oncelikle cok gecmis olsun, yakinimizin bebegindede boyle bir sıkıntıdan şüphelendi doktor sadece anne sütü aliyor. Surekli agliyor emmek istemiyor cok fazla sulu kaka yapiyor vs. Simdi annesi diyette sonra test yapicaklarmis. Sen nasil besliyorsun bebegini ilac falan kullaniyormusun anlatirmisin biraz

Ben buaralar ayagimda salliyorum birakinca 10 dk sonra uyaniyo. Suan yarim saatir ayagimda uyuyo.Rahatsız diye cok aglatmak istemiyorum yorulana kadar duruyo
Canim kizinin idrar yolu enfeksiyonu nasil oldu bizim antibiyotikten sonra ilk tahlili temiz geldi ama kusmalari durmadi kilo alimi yine bu ayda 400 gr la sinirli kaldi tekrar vericez ama idrar alamiyorum kac gundur cok zor

Canim benimkinde ishal degil ama anormal kusmasi var sut icince dahada artti kusmasi laktoz alerjisi olabilir dediler henuz test yaptiramadik seninkindede kusma varmiydi

Canim tatildeydim uzun suredir yazamadim benim kilo alimi yine cok az 400 gr(seninki daha iyimis masallah sevindim senin adina

Canım benimkinin emmeyle ilgili bi sıkıntısı olmadı sürekli bi huzursuzluğu vardı nerdeyse 24 saat ağlıyordu ve günde sadece 2-3 saat uyuyordu, iki kere doktora götürdük gaz dediler iki üç cesit gaz damlası kullandık bi faydası olmadı, elma yagi dediler sürdüm, kimyon rezene dediler verdim hiç bişey fayda etmedi, kakasi da çok sayıda ve çok civikti emer emmez yapiyodu, 48 günlükken yeni bi dr a daha götürdük idrar kültüru kaka tahlili genel ultrason istedi, kakada çıktı alerjisi ondan bildiler yani, ben diyet yapıyorym o zamandan beri, bebegimin de iki tane damlası var biri sabah açken diğeri her emzirmeden önce, ben günde iki yada üç kez de mama veriyorum o da diyet mama sgk ödemeli dr rapor çıkardı öyle alıyoruz çünkü kutusu 140 tl civarı, böyle işte, 6 aylık olunca yine kontrol olacak inşallah geçmiştir, çünkü geçmemesi laktoz intoleransi demek bu da ömür boyu süt ve süt ürünlerini tuketememesi demek

Canim benimkinde ishal degil ama anormal kusmasi var sut icince dahada artti kusmasi laktoz alerjisi olabilir dediler henuz test yaptiramadik seninkindede kusma varmiydi
Kusma yoktu bizde canim, aman ihmal etme yaptir test yoksa ne kadar emerse emsin sindiremediği için hiç faydalanamiyor bizimki doğru düzgün kilo alamadı mesela bir aydır falan düzeldi, emdigini anında cikariyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…