2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben de aynı şeyi diyorum canım sütü olmayan tabi ki verecek versin :)

Canım benimki kanamadı ama bir haftadır kızım emerken acı çekiyorum eze eze emiyor, sütüm de azalmadı ayni, diş etleri yumuşaktı simdi gitgide sertleşiyor yavaş yavaş diş çıkarmaya hazırlanıyor ya ondan aciyor diye düşünmüştüm

Arkadaşlar Geçenlerde gece emzirmemenin kiloya etkisini konusmustuk ya biz 2 haftadır gece 4-5 saatte bir emişiyoruz, ama bu ay ki kilomuz geçen aya gore daha iyi olmuş

Selam kizlarbebeğim geceleri hiç uyumuyor yaklaşık bir haftadır böyle sürüyor ne güzel uyuyan bebek 4 5 saat uyuyan bebek artık hiç uyumuyorbir saatte bir yemek için kalkıyo acaba aç mı diye mamayla da uyudum yine bir saatte bir kalkıyor disleri mi çıkıyor acaba

Haklisin canim 6. Aydan sonra ek gidaya gecen cocuklarda istahsizlik oldugunu bende duydum. Ben 5. Ayda baslamayi dusunuyrm. Ilk neyle basladin canm

Aynen çok bastırıyor emerken bende diş diye düşünüyordum çünkü salyamızda çok arttı ve herşeyi ağzına götürüyor. ama bir de gündüz sorun yokta iki gecedir bi türlü uykuya geçemiyor sürekli emmek istiyor. acaba sütüm mü yetmiyor diye düşünmeye başladım kuru kuru emiyorda ondan mı yara oldu

Büyüme atağı nı araştır canım net ten yardımcı olur :) nedeni bu olabilir

Haklisin canim 6. Aydan sonra ek gidaya gecen cocuklarda istahsizlik oldugunu bende duydum. Ben 5. Ayda baslamayi dusunuyrm. Ilk neyle basladin canm
Ben yogurt mayaladim, 2 gündür azar azar ikindide veriyorum. Bir hafta sonra mevsimi olduğu için şeftali suyu vericem, 5.ayinda sebze corbasina, 6.ayinda da kahvaltiya başlıycam canim

Ayy anne babami diyor benimki sdc ciglik atiyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…