2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba bebeginiz şu anda büyüme atağı haftasında birkaç güne bu şikayetler geçer merak etmeyin

Eklentiler

• WonderWeeks.png
    625,7 KB · Görüntüleme: 127
Nasıl doğum yaptın bilmiyorum ama sezeryan yöntemi ile Dünya'ya gelen bebeklerde maalesef bu oluyor.Nedeni de hazır değilken doğdurulması.Dış dünyaya adapte olduğu zaman ağlaması geçecek buna yapacak birşey yok.

Arkaaslar 25 mayista 3.ayimiz doluyo ek besine ne zaman baslasam cogu sayfalarda 4. Ay yogurtla falan baslayin yazmislarda karar veremedim

Ben bunların ve daha birçok sorunun nedeninin aşılar olduğunu düşünüyorum.Bu konuyla ilgili yaptığım okumaların sonucu bu sonuca vardım ama iddia edemem.Gerçi dünyada aşıların çocuklara verdiği zararın ispatlanmış ve tazminat kazanılmış örnekleride var.Aşıların prospektüslerini okudunuz mu hiç?

Enfeksiyon kaptigini nasıl anladin

Çok teşekkürler canım kaç gündür giremedim siteye bizim hala arada ateşimiz çıkıo ama hemen düşüo geçmiş olsun tekrardan

Siyah üzümü basıl içtib neye karıştırdın canım yazarmısın rica etsem

2.5 su bardağı suyu kaynatıp içine 1 avuç dut kurusu 5 dk daha kaynatıp süzüp ılık içiyoruz canım

Canim normal bir avuc yas uzumu robotta cek ic icine hic birsey katma ben baya faydasini gordumogleden once ogleden sonra olarak yap
Bana da rezeneyle dut kurusundan fenalık geldiydi. Sıcak sıcak içilmiyo bu havada. Üzümü denedim sizden duyunca. Harika bişey tadı da güzel hem de soğuk soğuk içilebiliyo. Denemek isteyenlere çok çok tavsiye ederim. Emzirdikten ve sagdıktan sonra içiyorum günde iki kez. Daha kısa sürede doluyo gögüslerim. Rezeneyi günde bi kez yine içiyorym.Allah razı olsun senden.

Neredeyse tam.olarak da asilardan beridir giderek artan huzursuzlugu var aklima cok geldi ama ihtimal vermek istemedim asikari mecburi yaptiriyoruz ama prospektuslerinide okumadim maalesef cunku asilar vurulurken bir yan etkisi olabileceginaklimin ucundan gecmedi:-(

Aman bosverin kiloyu kimseyi razı edemezsiniz . evet insan üzülüyor takılıyor ama gerçekten büyüyünce genetiği neyse çocuk o hali oluyor stres falan boşuna . bnm kümede aaaa çok iri normal mi bi Dr a mi görüşen diyorlar obez olabilir diyorlar hiç tanıyorum çünkü bu aylarda ölçülerin üstünde olan abileri şimdi presenyilde yüzde 50-75 arası yanı gayet normal ve sagliklular. Takilmayin sadece kuzulariniza bakıp gülümseyen en sağlıklı bebek mutlu bebektir .

Slm canım ben emziğine damlatıyorum ağzını açmazını sağlıyorum güldürerek yada parmağımla sonra emziği ağzına veriyorum 2 emip bırakıo ama yutnuş oluyodur heralde :)

Bence de 38+5 te sezaryane karar verdi doktorumuz gelişim geriliği var diye bormal doğumu bekleyemeyiz dedi bebeğim 2900 gram doğdu yani gelişim geriliği filan yoktu allaha şükür ama ağlama krizleri kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…