2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cnm harika olmus benim dikis makinam yok eldeki imkanlarla yaptim kurban bayraminda bursadan alicam ozaman ekliyecegim seyler olucak benimde.bide ben oyuncaklari lastikle baglamayi dusunuyorum istedigini cekip oynasin

makinesiz zor tabi. sende borulara çapını ölçüp kılıf şeklinde dikip geçirebilirsin canım :)
lastikte iyi fikir evet aslında

yok canım benim sen öyle yapıyorsun demek istemedim fikir sormuşsun ya naçizane düşüncemi söyledim :)

Canım biz humana gece çayı ve nurse's harvey bitkisel şurup kullanıyoruz. Dr una danışıp bir dene istersen özellikle şurup gaz karın ağrısı vs sıkıntımızı ciddi rahatlatıyor

Canım biz humana gece çayı ve nurse's harvey bitkisel şurup kullanıyoruz. Dr una danışıp bir dene istersen özellikle şurup gaz karın ağrısı vs sıkıntımızı ciddi rahatlatıyor
Haftaya doktor kontrolumuz var bi sorayim bakalim canim ne diyecek tesekkur ederim

:-( bende cok yoruldum artik eskiden bizde boyle degildik sallamama bile gerek kalmadan misil misil uyurdu simdi ayakta salla kollarda salla o an hangisini isterse ama.keske uyusa gunduz hic bir is yapamiyorum dinlenemiyorum gece dogru durust uyuyamiyorum hep gecicidir diye avutiyorum kendimi ki ins gecicidir yoksa napariz boyle bilmiyorum canim Allah sana da kolaylik versin gercekten cok zor neden bu kadar zorlanir bebekler uykuya dalmak icin dalarken niye aglar neden hemencik uyanir oda cok ilginc ins dedigin gibi yasayip duzelen bize umut ilacak olan vardir canim

canm acıck diye çok ellemedm ama sanki minicik sivilce gbi duruyo. dün pişik kremi sürdüm daha beter oldu sanki öyle beyazlık yoktu sadece kırmızıydı korktum mikrop kapmaz herlde
Canim galiba o isilik gibi bisey. Oglumda da gobegi dusmeden olmustu. YikayamadigimiDa, biraz da kat kat giydirmekten olmustu. Sik sik banyo yaptirip islak temiz bezle sil gunde birkac kere. Ama sildikten sonra yumusak bezle iyice kurut mutlaka. Belki bir faydasi olur. Oralar hava almadigindan oluyor biraz da.

Canim eczaneden bir siringa al, ufaklardan, ignesiz haliyle verebilirsin. Burda cocuklara ilaclari hep boyle veriyorlar, baya kolay oluyor. Siringayi her kullanim sonrasi yikarsin kolaylikla

Cnm bize bi.krem verdi sunnetci goz kremi uzerine bolca suruyodum sunnetten sonra veriyomus doktorlarda bence,al eczaneden sur cok iyi geliyo ben her bexini degistigimde suruyodum ve her alt acmada iyilestigini gozle goruyodum
Biz de yenidogan sunneti yaptirmistik. Dogdugu gunun ertesi sunnet oldu yavrum. Iyilesene kadar sunnet yerine saf vaselin surup bir parca gazli bez koyuyorduk. Sonra da bezini bagliyorsuk. Cok sukur iyilesti hemen.

Slm kızlar :) oğlum 6300 kg. Prima premium care 3 numara kullanıyorum. Büyükmü geliyor acaba? 2 mumara 3-6 kg dı.3numara da 4-9 kg. 6 kg ın üstüne çıktık diye 3 e geçtim. Siz kaç kg a kaç numara bezkullanıyorsunuz?

Canim biz dogdugunda 3 numara premium care kullandik daha sonra 3 numara aktif bebege gectik. Hatta gecenlerde 4 numara aldik ama buyuk geldi yine 3 numaraya devam ediyoruz. Erkek cocugu oldugu icin cok sıkı bez kullanmak iyi degildir diye dusunuyorum. Bence 3 le devam et. Bu arada bizimki de 7 kilo civari.

Cnm kucuk.gelmesinde bir parca buyuklukten birsey olmaz zaten erkek bebeklerin bezleri cok siki olmamaliymis testisler.sikismamaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…