• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bebeğinde ağlama krizi olanlar var mı
Bizimki akşam saatlerinde durdurulamayan bir ağlama krizine giriyor genellikle 2 saat sürüyor bu sırada ne uyku ne meme ne yapsam durduramıyorum
Öneriniz var mı çok yoruldum artık psikolojik olarak
Bebek arabadina koy gezdir dışarda benimkide huzursuzlani yo her akşam direk arabaya koyup parka götürüyorum o kadar sesin içinde uyuyor

Bir zorunumu var arkadaslar. Bizim bucuruk 15 gundur biberonu redediyor. Memeyu verince istahla emiyor. Ama sutumuz yeteri kadar yok malesef. Meme emmeyi daha cok seviyor. Biberonu agzina degdirdigim an kendini arkaya atarak cilginca katıla katıla agliyor. Yemiyor. Kafayi yiyecem. Ayakta gezerek yeme luksunun yaninda birde bu cıkti. Ksfayi yiyecem.

Canım ben hiç biberonla besleyemedim bebeğimi, çünkü hiç almadı öğürüyor hemen :KK43: Bende mama kaşığına alıştırdım deneyebilirsin zor oluyor tabi ama napalım.. Ben mama vermiyorum henüz ama gece çayını suyunu vs hep kaşıkla içiriyorum. başı biraz dik konumdayken yani emzirir pozisyonda kaşığını üst damağına dayadığında kendisi çekiveriyor emer gibi.. İlk zaman biraz zorlanıyordu ama öğrendi şimdi koca bebek gibi beceriyor. Hatta artık anadizine yatırıp mama önlüğüde takıp veriyorum

Kizlarrrr bebekleriniz tv yi her gordugunde izlemeye basliyormu :-( cok zararli oldugunu okumustum bakmamasi icin elimden geleni yapiyorum evde acilmiyo zaten tv ama misafirlikte bakmamasi icin on takla atiyorum.birde youtube dan bebekler icin uyku muzigi acayim dedim yesillikler icinde hareket eden baliklar var sadece kizim bayildi onlara ve aglayan bagiran kizim sakinlesti onlara bakarken muzik esliginde sizce buda tv kadar zararlimidir :-(

Canım tv de izlediği programın içeriği falan değilki önemli olan.Zaten tek mesele o olsa her anne dikkat ediyor zaten ne izlettiğine.. bence dijital ekranlar yetişkinler için bile zararlıyken çocuklar ve bebekler için çok zararlı canım.. Hem gözleri,hem beyin gelişimi için.. Sen bilirsin tabi ama iki çocuk annesi olarak tavsiyem mümkün olduğunca zaman uzak tut bebeğini tv,çizgifilm,pc,tablet vb teknolojiden. Zaten büyüdüklerinde tutmak zorlaşıyor. Ona bakıp susmasındansa ağlaması daha sağlıklı inan :KK54:

Eki Görüntüle 1609778 Eki Görüntüle 1609779 Eki Görüntüle 1609780
Kizlar oyun halisinida oglumun basindaki bereyide ben yaptim sizce nasil olmus

Maşallah kuzuna canım.. Bizimde minderimiz var nerdeyse 2 aydır kullanıyoruz. Önceleri sadece bakıyordu uzun uzunn, sonra eliyle vurmaya başladı şimdilerde ise tutuyor oyuncakları :KK68:

Boruları elektrikçiden aldık içinden kablo geçen kalın plastik borular var ya.. Üzerini elyafla kaplayıp kumaş kılıf yaptık.

11903385_1792686017624801_1403915002_n.jpg

Maşallah kuzuna canım.. Bizimde minderimiz var nerdeyse 2 aydır kullanıyoruz. Önceleri sadece bakıyordu uzun uzunn, sonra eliyle vurmaya başladı şimdilerde ise tutuyor oyuncakları :KK68:

Boruları elektrikçiden aldık içinden kablo geçen kalın plastik borular var ya.. Üzerini elyafla kaplayıp kumaş kılıf yaptık.

Eki Görüntüle 1611052
Abooo çok güzel olmuş :)) eline sağlık.

Eki Görüntüle 1611052
Valla harika olmuş yani çok orjinal bişi olmuş elinize emeğinize sağlık hersey bebişler için :) iyi günlerde eglensin yavru :)

Bizimki akşam saatlerinde durdurulamayan bir ağlama krizine giriyor genellikle 2 saat sürüyor bu sırada ne uyku ne meme ne yapsam durduramıyorum

Canim yikamayi denesen. Ben gecende oyle susturdum

Canım o ağlama saatine yakın yika onu. Sonra Humana rezene çayı ver 40cc. Sonra ayağında hadif salla. Uykuya dalışı kolay olur bence. Bunlar bizde ise yarayan yöntemler.

Canım biraz yüksek sesle müzik dinletebilirsin,bi kaç çeşit dinlet anlarsın hangisini seviyor.. dışarı çıkabilirsin öyle bi şansın yoksa balkona çıkabilirsin

Eki Görüntüle 1611052
Cnm harika olmus benim dikis makinam yok eldeki imkanlarla yaptim kurban bayraminda bursadan alicam ozaman ekliyecegim seyler olucak benimde.bide ben oyuncaklari lastikle baglamayi dusunuyorum istedigini cekip oynasin

Eki Görüntüle 1611052
Snin bebisin nekadarlik cnm bizim 3 ay 1 haftalik ama daha oyuncaklari tutmuyo

Canım ben hiç biberonla besleyemedim bebeğimi, çünkü hiç almadı öğürüyor hemen :KK43: Bende mama kaşığına alıştırdım deneyebilirsin zor oluyor tabi ama napalım.. Ben mama vermiyorum henüz ama gece çayını suyunu vs hep kaşıkla içiriyorum. başı biraz dik konumdayken yani emzirir pozisyonda kaşığını üst damağına dayadığında kendisi çekiveriyor emer gibi.. İlk zaman biraz zorlanıyordu ama öğrendi şimdi koca bebek gibi beceriyor. Hatta artık anadizine yatırıp mama önlüğüde takıp veriyorum
Ya canim benimki kasigida istemiyor. Aglama keizini gormeni isterdim catliyor resmdn.ama memeyi verince resmen gıkı cikmiyor. Memeyi cekip biberonu veriyorum deliriyor. Offf offf ne yapacagimi sasirdim.

Kizlarrr nolur yardim edin bir hafta sonra ucuncu ayimiz bitecek kizimda bir suredir belirhin bir huzursuzluk var hem gece hem gunduz cok zor uykuya geciyor gunduz bir saat uyutacagim diye ugrasiyorum.bes yada on dk sonra gozunu aciyor uc gecedirde gece uykusuba yatiriyorum tam daliyor on on bes dk da bir cani yaniyormus gibi aglayarak uyaniyor cok icli agliyor:-( bunu her gece abartisiz on kere falan tekrarliyor aliyorum sakinlestiriyorum hemen uyuyor zaten ama sonra aglayarak uyaniyor gaz degil eminim baska fiziksel bir sikintisi olabilirmi neden bir bebek uykuya gecemez:-(

Canım tv de izlediği programın içeriği falan değilki önemli olan.Zaten tek mesele o olsa her anne dikkat ediyor zaten ne izlettiğine.. bence dijital ekranlar yetişkinler için bile zararlıyken çocuklar ve bebekler için çok zararlı canım.. Hem gözleri,hem beyin gelişimi için.. Sen bilirsin tabi ama iki çocuk annesi olarak tavsiyem mümkün olduğunca zaman uzak tut bebeğini tv,çizgifilm,pc,tablet vb teknolojiden. Zaten büyüdüklerinde tutmak zorlaşıyor. Ona bakıp susmasındansa ağlaması daha sağlıklı inan :KK54:
Ya canim su donenceler varya yukarida projektor gibi hareket eden tavanda onlar gibiydi sadece sekiller ondan emin olamadim yoksa tabiki bebegimi teknolojik aletlerle susturma.gibi bir dusuncem.yok asla da olmaz zaten anakucaginda da tanip sonen sekiller var isikli hareket eden onlarda zararlimidir ki

Kizlarrr nolur yardim edin bir hafta sonra ucuncu ayimiz bitecek kizimda bir suredir belirhin bir huzursuzluk var hem gece hem gunduz cok zor uykuya geciyor gunduz bir saat uyutacagim diye ugrasiyorum.bes yada on dk sonra gozunu aciyor uc gecedirde gece uykusuba yatiriyorum tam daliyor on on bes dk da bir cani yaniyormus gibi aglayarak uyaniyor cok icli agliyor:-( bunu her gece abartisiz on kere falan tekrarliyor aliyorum sakinlestiriyorum hemen uyuyor zaten ama sonra aglayarak uyaniyor gaz degil eminim baska fiziksel bir sikintisi olabilirmi neden bir bebek uykuya gecemez:-(
Ya canim dediklerini bende daha cok gunduz yasiyorum. Ayaginda sallayarak uyutuyorum 5 10 dk sonra uyaniyor. Bidaha salla bidaha uyajiyor. Derinnuykuya dalamiyor. Genel.hir huzursuzlugu var. Artik psioolojim bozuldu basindan aytilamiyoruma. Surekli ayagimda tutuyorumki agladikca tekrar sallayio uyumaya devam etsin diye. Birde uykusu bolununce delibgibi agliyir. Sanki atese atmisin gibi. Katiliyor aglamaktan morariyor. Ayaginda sallarkende oyle bir sure sonra susup uyuyor anca. 3 ayimiz yeni bitti bizimde. Eskieen biyle degildi. Duzelir diye umit ediyorum yasayannve duzelen varsa yazsin morale cook ihtiyacim varr.. oturup agliyirum artik sinirimden

Ya Bu oyun halisi cok guzrl ama nasil vakit buluyorsunuz. Benimde elimden gelir makinamda var ama ben wc ye zor gidiyorum. Bebek uyusada dakkada bir uyaniyor. .:((

Back