Biz anneler ne yapabiliriz ki...kim ister ki evladı hastalanip ona ilaç antibiyotik versin. . Ama bazen sağlığı için yapmam dediğimiz her şeyi yapıyoruz.
Zor durumda kalıyoruz. Enfeksiyonu da antibiyotik ten başka ne götürebilir ki hiç bişey. Bırakalım d an enfeksiyon tüm vücuda mi yayilsin
Daha iyi bir fikri varsa antibiyotik düşmanlarının soylesinler yPalim keyiften vermiyoruz[/QUOTE
Hayır sütüm le ilgili problem yaşamadım besleneme dikkat ettim süt yapan yiyeceklerden yiyorum zaten çok değil 30 dk spor sayılmaz 45 dk sonra vücut yağ yakmaya başlıyor hani ben tamamen hareketsiz kalmamak için azda olsa yürüyorum haftanın 5 günü haftasonu hariçBenimde öyle uzun uzun spor yapmaya vaktim yok canim iki çocukla malesefBende hamileliğimden önce düzenli Leslie ile yürürdüm yine öyle yapayım oğluşlar gece uykusuna geçtikten sonra diyorum. Süt miktarini tadini değiştiriyor dedikleri için ikilemde kaldim. Sen ne zamandır yürüyorsun? Sütünle ilgili bir sıkıntı yaşamadın inş
Vermeye başladım canım inşallah ise yararCanim en iyisi biogoia vermek 2 doktora gttm ikiside bunu onerdi
Umarım ishal çabuk geçer canım.Allah acil şifalar versin inşBenim oğlumada Biogaia çok iyi geliyorbirara kabız gibiydi bu damlayla düzene girdi. Prebiyotik olduğu için ishalede iyi gelecektir antibiyotiklerin yan etkisi neyazikki ishal yapar hep büyük oğlumdan biliyorum
Gaita da 20 25 lökosit 8 10 eritrosit varmış. Kültür de alındı onun sonucu da bir iki güne gelir.antibiyotigi kestim zatenBebeğinizin enfeksiyonu viral mi bakteriyel mi?
Hadi bismillah bende başliyayim ozaman yürüyüşe, sağol canimHayır sütüm le ilgili problem yaşamadım besleneme dikkat ettim süt yapan yiyeceklerden yiyorum zaten çok değil 30 dk spor sayılmaz 45 dk sonra vücut yağ yakmaya başlıyor hani ben tamamen hareketsiz kalmamak için azda olsa yürüyorum haftanın 5 günü haftasonu hariç
Ayy aynen tatlim bizimkide herseye normal diyo deli oluyorum bazen hic uyuyamiyor cok huzursuz oluyor bazen sabah aksam butun gun uyuyor anlamadim ben bu isi uyuyamadigi zaman kucaktan inmiyor surekli agliyor uc saatingecsede uyuyamayinca emmek de isyltemiyir:-(o zaman normal canım. çok uyuyo gibi geldi bana. bizim de son zamanlarda uykusu gelince çok kötü ağlıyo sanki biryerine birşey olmuş gibi.
doktorumuza bi sorayım, o da ne sorsam normal diyo zaten :)
canım sen buraya insanlara laf söylemek için mi yazıyosun? ne zaman denk gelsem hep olumsuz şeyler yazdığını görüyorum :)Hemen de nasıl küçücük çocuklara antibiyotik veriliyor sasıyorum.Once doktorlar sonra anneler.Antibiyotiksiz çocuk yetiştirmek ideal olmalı.Antibiyotik bir yeri tamir ederken diğer pekçok şeyi bozuyorsa başka bir tedavi var mı onu araştırmalı önce.İshal sonucu çocuğun bağırsak florası bozuldu.Bütün yararlı bakteriler kakalarla beraber bezde şimdi.Bağısaklarda yararlı bakteriler olmazsa bağırsak geçirgenliği artar ve tüm hastalıklara daha açık olunur.Bağışıklık düşer çünkü.O yüzden diyorlarya bağırsaklar beynimizden bile önemli diye.Bağırsak florasının düzelmesi ise o da dikkat edildiği sürece en az 2 yıl.
Mrb canım hala yayladayım. Okuyom ama yazacak vakit olmuyo. Kızımda uzayan sarılık vardı. 3 ay dolmadan geçti. Sarılık gözden belli olur. Gözün beyazına bak. En köşelere. Bi de bizimki hiç uykucu olmadı sarılık olmasına ragmen. Yapısı öyle demekki. Ben gece emzirmelerine devam ediyorum. Zaten rüya öğünü diye bişey varmış. Ama emzirmeyin biberonla verin diyolar. Derin uykudayken emiyomuş. Uykusu da bölünmüyo. Büyüme hormonu da salgılanıyo hem de acıkmıyomuş. Dönüşte sağıp vericem artık. Yaylada salıncak kurduk. Umarım dönüşte sorun çıkmaz. Kendime de kurdum yanına çok güzel aslında. Sallanarak uyuyan bebişleri anlıyorum. İmkan olsa ben de isterim :))kızlar kızım bütün gece uyuyo gündüz de sık sık uyumak istiyo en az 4 saat uyuyo akşama kadar. normal mi sizce? Doğduğundan beri çok uyuyodu ama büyüdükçe gündüz uykularının azalması gerekmez mi? bir de yüzü hep sarı gibi geliyo bana şuana kadar sarılık ölçümü yapılmamıştı. aklıma takılıyo bide uykusu fazla olunca. 3. ayda sarılık devam eder mi?
ne güzel serin serin :) dikkatlice bakayım gözlerine, gözünde şimdiye kadar dikkatimi çeken birşey olmadı gerçi canım. ben o dedğini aslında ilk1,5 ay boyunca yapmıştım. sağıp uyurken veriyodum ama bu meme reddi başlayınca biberonu da almamaya başladığı için yapamıyorum artık. ben uyurken emziriyorum. uyanmıyo benim kız. biberon daha iyi aslına bakarsan ne kadar verdiğin belli oluyo. ben yine deniyeyim olmadı belki de alır. gündüzleri yine emzirmekte zorlanıyorum. geze geze şarkı söyleyerek emiyo. geceleri kollarım o kadar ağrıyo ki.Mrb canım hala yayladayım. Okuyom ama yazacak vakit olmuyo. Kızımda uzayan sarılık vardı. 3 ay dolmadan geçti. Sarılık gözden belli olur. Gözün beyazına bak. En köşelere. Bi de bizimki hiç uykucu olmadı sarılık olmasına ragmen. Yapısı öyle demekki. Ben gece emzirmelerine devam ediyorum. Zaten rüya öğünü diye bişey varmış. Ama emzirmeyin biberonla verin diyolar. Derin uykudayken emiyomuş. Uykusu da bölünmüyo. Büyüme hormonu da salgılanıyo hem de acıkmıyomuş. Dönüşte sağıp vericem artık. Yaylada salıncak kurduk. Umarım dönüşte sorun çıkmaz. Kendime de kurdum yanına çok güzel aslında. Sallanarak uyuyan bebişleri anlıyorum. İmkan olsa ben de isterim :))
canım sen buraya insanlara laf söylemek için mi yazıyosun? ne zaman denk gelsem hep olumsuz şeyler yazdığını görüyorum :)
evet şu yazdığın gibi.... insanlara ders verir tarzda yazmandan kaynaklanıyo bence. başına gelmeden anlayamayacağın şeyler hakkında yorum yapıyosun.Canım? Bakış açısına bağlı.Olumsuz bakınca olumsuz gibi duruyor evet.
benim de terliyo canım özellikle başı ama ellerinin terlediğini farketmedim şimdiye kadar.Kızlar bişi sorucam. Benim oğlum çok terliyor uyurken sırılsıklam oluyor. Elleri de hep ıslak . Normal midir acep?
canım inşallah iyi çıkar sonuçlarTeşekkür ederim canım gece nobetteyim zaten.
Şimdi doktorumuz dan dönüyoruz tahlil sonuçlarının kötü olmadığını dogrulugunun tartisilacagini o ilaçları vermenin gereği olmadığını söyledi bio Gaia damla verdi ishali için. Gaita kültürü yapılmıştı sonuçlar çıkınca beni ara dedi
eğer göğüs pedine deyip uzun süre kalırsa 0 zaman ekşi bir koku geliyo onun dışında hissetmedim ben. sıcaktan olabilir canımKızlar sütünüz kokuyor mu ? Kıyafetinize degince veya sagarken falan koku alıyormusunuz ?
Sut gibi kokuyor canim farkli bir koku mu aldin canimKızlar sütünüz kokuyor mu ? Kıyafetinize degince veya sagarken falan koku alıyormusunuz ?
Pekmezin iyi geldiğini duymuştum, temiz bir tülbenti pekmeze batırıp sil istersen bakalım nasıl olacak, bence biraz da su ver :) inşallah geçerKızlar bebeklerin
Zin ağzındaki pamuk ukların geçmesi için neler yapmıştınız karbonatla temizleme mikostatin damla hep yapıyorum ama neden işe yaramıyor :-( iki aydır pamukçuk var kızımın yanaklarında :-(
Bence gayet güzel kilosu boyu, erkek ve kız bebekler içinde farklı ölçekler kullanıyorlar, ben doktoruma da hastaneye de çok güveniyorum zaten kızım bana zayıf gelmiyor, bacakları çörek gibi maşallah :):) Saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklı hatta daha az dökülüyor, demir hapı hiç kullanmadım doğumdan sonra, barsak problemi oluyor diye :):)Benim bebeğim de tam 90 günlükken 5,700dü 60cmdi. Buraya yazmıştım 7leri falan görünce bi moral bozukluğu oluyo diye ama geçen gün okuduğum bi yazıda doktorların ellerindeki çizelgelerin mamayla beslenen bebeklere göre düzenlendiği ve anne sütü alan bebekle mamayla beslenen bebek değerlerinin aynı olmayacağı yazıyordu. Bana makul geldi. Ben kendi doktorumdan pek emin olamıyorum bazen o yüzden sizin doktorunuzun öyle demesine sevindim. Gerçi benimki yine de biraz küçük ama ben ikna oldum :)
Bir de bişey sormak istiyorum arkadaşlar. Benim saçlarım acaip dökülüyo. Hamileyken vitaminden falan heralde hiç dökülmüyosu. Şimdi kullanmıyorum ve demir ilacını da buraktım ondan mı bilmiyorum ama çok kötü durumda. Aranızda yaşayan var mı? Ne yapabilirim?
Ben ben ben :) Bence öyle bir şey yok olsa bana olurdu :) günde 1,5 saat yürüyorum, evde de mekik çekiyorum :) Kızım emiyor :) her ay da 1 kilo aldı :)Kızlar aranizda emzirirken spor yapan yada yapan birilerini taniyan var mi? Emzirirken spor yapmak sütün tadini ve miktarini değiştirir diyorlar bu doğru mu? Rejim yapamiyorum ama biran önce spora başlamak istiyorum 3 aydir gr kilo veremedim 75 de takildim kaldim moralim çok bozuluyor eski zayif halime dönmek istiyorum yavaş yavaş kilo vererek. Sizlerde durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?