2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bebeğinizin enfeksiyonu viral mi bakteriyel mi?

Hayır sütüm le ilgili problem yaşamadım besleneme dikkat ettim süt yapan yiyeceklerden yiyorum zaten çok değil 30 dk spor sayılmaz 45 dk sonra vücut yağ yakmaya başlıyor hani ben tamamen hareketsiz kalmamak için azda olsa yürüyorum haftanın 5 günü haftasonu hariç

Canim en iyisi biogoia vermek 2 doktora gttm ikiside bunu onerdi
Vermeye başladım canım inşallah ise yarar
Umarım ishal çabuk geçer canım.
Bebeğinizin enfeksiyonu viral mi bakteriyel mi?
Gaita da 20 25 lökosit 8 10 eritrosit varmış. Kültür de alındı onun sonucu da bir iki güne gelir.antibiyotigi kestim zaten

Hadi bismillah bende başliyayim ozaman yürüyüşe, sağol canim

o zaman normal canım. çok uyuyo gibi geldi bana. bizim de son zamanlarda uykusu gelince çok kötü ağlıyo sanki biryerine birşey olmuş gibi.
doktorumuza bi sorayım, o da ne sorsam normal diyo zaten :)
Ayy aynen tatlim bizimkide herseye normal diyo deli oluyorum bazen hic uyuyamiyor cok huzursuz oluyor bazen sabah aksam butun gun uyuyor anlamadim ben bu isi uyuyamadigi zaman kucaktan inmiyor surekli agliyor uc saatingecsede uyuyamayinca emmek de isyltemiyir:-(

canım sen buraya insanlara laf söylemek için mi yazıyosun? ne zaman denk gelsem hep olumsuz şeyler yazdığını görüyorum :)

Kızlar bişi sorucam. Benim oğlum çok terliyor uyurken sırılsıklam oluyor. Elleri de hep ıslak . Normal midir acep?

Mrb canım hala yayladayım. Okuyom ama yazacak vakit olmuyo. Kızımda uzayan sarılık vardı. 3 ay dolmadan geçti. Sarılık gözden belli olur. Gözün beyazına bak. En köşelere. Bi de bizimki hiç uykucu olmadı sarılık olmasına ragmen. Yapısı öyle demekki. Ben gece emzirmelerine devam ediyorum. Zaten rüya öğünü diye bişey varmış. Ama emzirmeyin biberonla verin diyolar. Derin uykudayken emiyomuş. Uykusu da bölünmüyo. Büyüme hormonu da salgılanıyo hem de acıkmıyomuş. Dönüşte sağıp vericem artık. Yaylada salıncak kurduk. Umarım dönüşte sorun çıkmaz. Kendime de kurdum yanına çok güzel aslında. Sallanarak uyuyan bebişleri anlıyorum. İmkan olsa ben de isterim :))

ne güzel serin serin :) dikkatlice bakayım gözlerine, gözünde şimdiye kadar dikkatimi çeken birşey olmadı gerçi canım. ben o dedğini aslında ilk1,5 ay boyunca yapmıştım. sağıp uyurken veriyodum ama bu meme reddi başlayınca biberonu da almamaya başladığı için yapamıyorum artık. ben uyurken emziriyorum. uyanmıyo benim kız. biberon daha iyi aslına bakarsan ne kadar verdiğin belli oluyo. ben yine deniyeyim olmadı belki de alır. gündüzleri yine emzirmekte zorlanıyorum. geze geze şarkı söyleyerek emiyo. geceleri kollarım o kadar ağrıyo ki.

canım inşallah iyi çıkar sonuçlar

Kızlar sütünüz kokuyor mu ? Kıyafetinize degince veya sagarken falan koku alıyormusunuz ?

Pekmezin iyi geldiğini duymuştum, temiz bir tülbenti pekmeze batırıp sil istersen bakalım nasıl olacak, bence biraz da su ver :) inşallah geçer

Bence gayet güzel kilosu boyu, erkek ve kız bebekler içinde farklı ölçekler kullanıyorlar, ben doktoruma da hastaneye de çok güveniyorum zaten kızım bana zayıf gelmiyor, bacakları çörek gibi maşallah :):) Saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklı hatta daha az dökülüyor, demir hapı hiç kullanmadım doğumdan sonra, barsak problemi oluyor diye :):)

Ben ben ben :) Bence öyle bir şey yok olsa bana olurdu :) günde 1,5 saat yürüyorum, evde de mekik çekiyorum :) Kızım emiyor :) her ay da 1 kilo aldı :)

Bu sabah kızımı emzirirken diğer göğsümden süt sızmış böyle ağır bir koku geldi sonra nette bir blokta okudum yediklerinizden olabilir yazıyordu bende düşündüm dün ne yedim diye akşam yemeğinde bol soğanlı salata yemistim belki olabilir dedim ama sizlerde bir sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…