2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
o zaman normal canım. çok uyuyo gibi geldi bana. bizim de son zamanlarda uykusu gelince çok kötü ağlıyo sanki biryerine birşey olmuş gibi.
doktorumuza bi sorayım, o da ne sorsam normal diyo zaten :)

Zaten gozler kIzardi. Allahim dusundukce deli oluyorum.

canım sürekli yazıyorum ama kızım rahatsız olduğu dönemde 500 gr alıp dedğin gibi 2 cm uzamıştı. üzülme sık sık emzir ve protein içeren şeyler tüket. et sevmiyosan benim gibi yoğurt, peynir, süt tüketebilirsin. hergün mutlaka 1 yumurta ye. sütün daha besleyici hale gelir.

kıyamam, emzir canım susuz kalmasın. bağırsaklarında oluşan bakteri varsa onları atması için ishal oluyodur. sor canım kendi doktorunuza da.
Teşekkür ederim canım gece nobetteyim zaten.
Şimdi doktorumuz dan dönüyoruz tahlil sonuçlarının kötü olmadığını dogrulugunun tartisilacagini o ilaçları vermenin gereği olmadığını söyledi bio Gaia damla verdi ishali için. Gaita kültürü yapılmıştı sonuçlar çıkınca beni ara dedi

Kızlar çocuk olduktan sonra eşimle hiç anlasamiyorum sürekli annelerimizin kavgasını yapıyoruz benim annem sürekli cocuksuz bir yere gitcegimiz zaman gelip bizde kalıyor cocuguma bakıyor ama kayinvalidem 5 dk lık mesafeden gelip cocuguma bakmayı teklif etmiyor çocuk bakmak prensibim değildir deyip cocugumu 10 dk sevip gidiyor işin kötüsü benim annem genede kocama yaranamiyor mutlaka birsey bulup hiç birseyden hoşnut kalmıyor kendi annesine diyemedigini benim anneme soyleyebiliyor dahada annesini savunuyor ne yapacağımı şaşırdım eşim sürekli çalışıyor nerdeyse 1 aydır 10 da 11 de eve geliyor çocuğunu 5 dk bile görmeden gelip yatıyor ben artık çok sıkıldım

Evet aynı durumdayım bende kayınvalidem bebek anneyi tanımaya başladığında bebeğinde anneninde saçları dökülür demişti :)
Benimde ilk gebiğimde 3.ay civari çok dökülmüştü saçlarım şimdi yine öyle avuç avuç dökülüyor. Vitamin olarak ne kullaniyorsunuz?

Kızlar aranizda emzirirken spor yapan yada yapan birilerini taniyan var mi? Emzirirken spor yapmak sütün tadini ve miktarini değiştirir diyorlar bu doğru mu? Rejim yapamiyorum ama biran önce spora başlamak istiyorum 3 aydir gr kilo veremedim 75 de takildim kaldim moralim çok bozuluyor eski zayif halime dönmek istiyorum yavaş yavaş kilo vererek. Sizlerde durum nedir?

Benimde saçlarım da dökülme var avuç avuç elime geliyor. Bizim büyüklerimiz de öyle söyledi bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür müş sanırım aynen öyle benim kiz beni görünce kahkahalar hava da uçuşuyor umarım geçici bir süreçtir :)

Hemen de nasıl küçücük çocuklara antibiyotik veriliyor sasıyorum.Once doktorlar sonra anneler.Antibiyotiksiz çocuk yetiştirmek ideal olmalı.Antibiyotik bir yeri tamir ederken diğer pekçok şeyi bozuyorsa başka bir tedavi var mı onu araştırmalı önce.İshal sonucu çocuğun bağırsak florası bozuldu.Bütün yararlı bakteriler kakalarla beraber bezde şimdi.Bağısaklarda yararlı bakteriler olmazsa bağırsak geçirgenliği artar ve tüm hastalıklara daha açık olunur.Bağışıklık düşer çünkü.O yüzden diyorlarya bağırsaklar beynimizden bile önemli diye.Bağırsak florasının düzelmesi ise o da dikkat edildiği sürece en az 2 yıl.

Bende 73 kiloyum kendimce hamur işi ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum ama ne kilo alıyorum nede veriyorum emzirdigim içim sütüm azalır diye korkuyorum spor yapamıyorum zamanım yok çünkü ama Leslie ile evde yürüyüş yapıyorum 30 dk falan

Biz anneler ne yapabiliriz ki...kim ister ki evladı hastalanip ona ilaç antibiyotik versin. . Ama bazen sağlığı için yapmam dediğimiz her şeyi yapıyoruz.
Zor durumda kalıyoruz. Enfeksiyonu da antibiyotik ten başka ne götürebilir ki hiç bişey. Bırakalım d an enfeksiyon tüm vücuda mi yayilsin
Daha iyi bir fikri varsa antibiyotik düşmanlarının soylesinler yPalim keyiften vermiyoruz

ben de aynıyım fadimem in de dökülüyor

Benimde ilk gebiğimde 3.ay civari çok dökülmüştü saçlarım şimdi yine öyle avuç avuç dökülüyor. Vitamin olarak ne kullaniyorsunuz?
Vitamin kullanmıyorum demir ilacınıda 1 haftadır içmiyorum kabız yapıyo die zaten 79 günlük bebeğim 90 günlükken bırakırız demişti doktor dayanamadım bıraktım şimdiden yinede dökülüyor saçlarım geçiciymiş bakalım ne zaman geçer :)

Canim en iyisi biogoia vermek 2 doktora gttm ikiside bunu onerdi

Benimde öyle uzun uzun spor yapmaya vaktim yok canim iki çocukla malesef Bende hamileliğimden önce düzenli Leslie ile yürürdüm yine öyle yapayım oğluşlar gece uykusuna geçtikten sonra diyorum. Süt miktarini tadini değiştiriyor dedikleri için ikilemde kaldim. Sen ne zamandır yürüyorsun? Sütünle ilgili bir sıkıntı yaşamadın inş

Evet onu bi yazıda okumuştum spor vücutta bi hormon salgılatıyormuş bu sütün tadını etkiliyormuş bebek daha az emio emmeyince süt azalıyormuş o yüzden yapamıyorum bende 6. Aydan sonra vücut dengesini sağlıyormuş zaten 3 ay daha sabur

Allah acil şifalar versin inş Benim oğlumada Biogaia çok iyi geliyorbirara kabız gibiydi bu damlayla düzene girdi. Prebiyotik olduğu için ishalede iyi gelecektir antibiyotiklerin yan etkisi neyazikki ishal yapar hep büyük oğlumdan biliyorum

Laktik asit canım gerçi Ebru Şallida sürekli spor yaparak emzirmiş oğullarini herkes farkli birşey söylüyor ama yinede içime sinmiyor. 3 ay sadece aksamlari biraz yuruyus yapip bebegim 6 aylik oluncada plates diyet falan yapayim diyorum yapişti kaldi üstüme kilolar aynalara küstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…