2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar günaydın dün sonunda kaka tahlili yaptık ve kızımın bağırsakları nda enfeksiyon çıktı
Antibiyotik kullanmaya başladık.
Zimax duyan var mı çok üzülüyorum ve tereddüt ediyorum kullanırken

Eklentiler

• 20150810_143831-1.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 155
Geceleri benim kızım da acıkıyor emmek istiyor emziriyorum sonrada deliksiz uyuyor maşallah bizimki de ayda 1 kilo alıyor bende hani saat koymadim ne zaman isterse ne zaman acıkirsa o zaman emziriyorum

Geçmiş olsun canim hiç kullanmadım bilmiyorum bebeğin de inşallah sağlığına kavuşur

Çok teşekkür ederim canım
Canım siz akika kurbanini kestiniz mi? ( bebekler için kesilen kurban kazalardan belalardan korusun diye) birde adağim var diyordun onuda biran önce yap yapmadiysan eger, ihtiyac sahibi birine bir sadaka ver yavrumun başının gözünün sadakası olsun diyerek. Kıyamam bir sürü şey geldi yavrunun başına, çok geçmiş olsun son olsun inş

canım biz ikinciye antibiyotik kullandık malesef. biri idrar yolları için diğeri kulağında iltihap oldu doktor gerek gördüyse kullan bence

Aynen devam

Bizim son zamanlarda hep sulu yapiyo. Daha neler bekliyo bizi bakalım :)

Ne şikayeti vardı peki? Çok mu kaka yapıyordu yeşil miydi ateş var mıydı
Canım yeşil ve hafif sulu kaka yapıyordu ateşi yok şükür keyfi de yerinde maşallah ama sonuçlar öyle çıktı işte kullanıyorum ilaçları ama içim rahat değil

Yok canim yarın yapacam allah izin.verirse
canım biz ikinciye antibiyotik kullandık malesef. biri idrar yolları için diğeri kulağında iltihap oldu doktor gerek gördüyse kullan bence
Hangi antibiyotigi kullandin canım

biri idrar yolları için suprax diğeri kulağı için klamoks. geçmiş olsun canım.

biz varız teyzesi ben de çok meme denedim ama almadı vaz geçtik parmağını emiyor benim güzel kızım karışma dediler bana bu onun tercihi çekersen daha çok emer dediler bu onun için bir ihtiyaç ben karışmayacağım b bu hafta dr da soracam bizde genetik galiba bende emmişim :)

Kızlar kizim ağlayarak kalkiyor ama Oyke böyle aglamak değil iki gündür gündüz uykusundan birsey anlamadığım gibi gece boluk boluk mizmiz sürekli. Napcm ben

kızlar kızım bütün gece uyuyo gündüz de sık sık uyumak istiyo en az 4 saat uyuyo akşama kadar. normal mi sizce? Doğduğundan beri çok uyuyodu ama büyüdükçe gündüz uykularının azalması gerekmez mi? bir de yüzü hep sarı gibi geliyo bana şuana kadar sarılık ölçümü yapılmamıştı. aklıma takılıyo bide uykusu fazla olunca. 3. ayda sarılık devam eder mi?

Bence keyfini çıkar bak benm oğlan sabah 10 akşam 10 gece gündüz öyle ayırdı ki gündüz bir damla uyumuyor azcık uyusa yemek bile yaparım ama yok şu 1 haftadır gündüz yok

Kızlar bebekleri sgk ya kaydettirmek için işlem yapılıyormu

Bide şu emzirme parası varmış 100 küsür olan ona başvuran oldu mu sgk nw istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…