benim durumumla aynı.memeyi başından beri kaliteli bir şekilde emmiyor.birinci aydan beri biberonla mama veriyordum geceleri emziriyordum.sabahları da az da olsa sağıp biberonla veriyordum.şimdi geceleri de emmiyor.kızlar çoldırmak üzereym kızım 2.5 aylık gündüzleri emmiyor ya biberon da almıyor ne yapacağm süt de azaldı
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[td]DOĞUM KİLOSU-BOY[/td]
[td]1.AY KİLO-BOY[/td]
[td]2.AY KİLO-BOY[/td]
[td]3.AY KİLO-BOY[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shine-15[/td]
[td]07.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]3960-52[/td]
[td]4770-55[/td]
[td]5300-57[/td]
[td]6180-60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkaan[/td]
[td]04.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]2800-47[/td]
[td]3800-52[/td]
[td]4800-56[/td]
[td]5800-60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fat_mat[/td]
[td]27.04.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]2230-45[/td]
[td]3500-50[/td]
[td]4800-54[/td]
[td]5500- 57[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nur dilara[/td]
[td]23.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3260-50[/td]
[td]4390-54[/td]
[td]5250-57[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pandora 1903[/td]
[td]12.05.2015[/td]
[td]kız[/td]
[td]3050-50[/td]
[td]3950-54[/td]
[td]5260-57[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miss claire[/td]
[td]07.05.2015[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3.200-50[/td]
[td]4.100-58[/td]
[td]5800-63[/td]
[/tr]
[tr]
[td]evrenim[/td]
[td]14.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3500-51[/td]
[td]4900-57[/td]
[td]6000-63[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fairy_1985[/td]
[td]25.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3300-50[/td]
[td]4950-53[/td]
[td]6350-58,5[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asikiz2020[/td]
[td]12.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3250-50[/td]
[td]4500-55[/td]
[td]5500-60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sela76[/td]
[td]12.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3060-51[/td]
[td]4150-54[/td]
[td]5800-58[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pinhan16[/td]
[td]20.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]2080-44[/td]
[td]3200-49[/td]
[td]4750-54[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hatcegul[/td]
[td]27.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]3600-51[/td]
[td]4800-55[/td]
[td]5800-58[/td]
[/tr]
[tr]
[td]emirgul[/td]
[td]01.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3550-53[/td]
[td]4450-58[/td]
[td]6060-61[/td]
[td]6630-64[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Loafer[/td]
[td]05.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3010-51[/td]
[td]4150-56[/td]
[td]5350-60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozlemsenem[/td]
[td]28.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3300-50[/td]
[td]5300-55[/td]
[td]6700-62[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kalbiminsahibio[/td]
[td]09.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3250[/td]
[td]3500-53[/td]
[td]6000-58[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elf21[/td]
[td]-[/td]
[td]erkek[/td]
[td]4100-[/td]
[td]5950-58[/td]
[td]7550-61[/td]
[td]8735-65[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aycicegi10[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]3405-51[/td]
[td]4500-56[/td]
[td]5500 -61[/td]
[/tr]
[/table]
Cnm rengi sarıysa normaldir sütün Yağlı olduğu için öyledir ama yeşilse doktora gösterKizlar merhaba ben yeni uye oldum size bisey sormak istiyorum bebegim 2 aylik oldu 2 haftadir kakasi cok civik.fiskirir tarzda gürültülü kaka yapiyor yag gibi kakasi bu normalmi.kokusuda var..lutfen beni bilgilendirin
Ya bziimki yarim saat bi saat uyudugu nadir. Uyutuyorum 5 dk sonra aciyo gozu sinir oluyorum. Zaten zor uyutuyorum. Gazdanmi anlamadim ayaklari kollari cekerek uyaniyor. Emzigini surekli dusuruyo geribistiyor. Basinda bir insan lazim beklemeye gunboyuBenim kızım da az uyuyor ve derin uykuya dalamiyor sessiz ortam arıyor uyutuyorum ufacık çıtırtıya geri uyanıyor ben de zorlamiyorum ne zaman uykusu gelirse o zaman uyusun diyorum çünkü uyusun işimi yapayım diyorum uyutmak için kendimi heba ediyorum ama en fazla uyuduğu yarım saat maalesef! Şimdi ise uyumadan önce ılık bir duş alıyor karnını iyice doyuruyorum tabi uyanık olduğu vakiti uzatiyorum yoruluyo sonra yatırıyorum yine 1 saat falan uyuyor
Bizimkiside yuzustuvyatmayi seviyor ama emzik agzinda oldugu icin kafayi ceviriyor cevirdikce emzik bogazijin altina gidiyo sijirlenio agliyo ben emzigi bulup hidaha agzina veriyorum hep bu sekilde. Sirtustude kollarini cirparak uyandiriyo kendini.Günaydın bu çocuklara bi haller oldu demek ki bizimkinin de gündüz uykusu nerdeyse yok geceleri mışıl mışıl uyuyan çocuk gitti gece Kalkıp oyun istiyor bi de biz dün 3 aylık olduk ama hala gaz Sürüyor sadece yüzüstü uyuyor sırtüstü ya da yan çevirince yarım saate kalkıyor
Ben iki ay ayrı yıkadım özel deterjanıyla bir aydır ayırmıyorum artıkBebeklerimizin çamaşırlarını ne zamana evdeki çamaşırlar dan ayrı yıkayacaz? ??
İyi hadi tek bizimki değilmiş rahatladımGayet normal benimki de evin avizeleriyle sohbette tüm sevinçlerini de şikayrtletini de onlara anlatıyo yatağında da dönencesine:)
Atak 8. Hafta olur yazıyo nette biz onuncu haftadayız hiç böyle yapmazdı anlamadım sürekli ağlıyor uyumuyor ve sabahtan beri neredeyse hiç emmedi :-(Benim bebeğim de geceleri uykuya dalarken ağlıyor iki gündür bir değişim var çocuklarda ama biz çözemiyoruz heralde atak denen şey böyle birşey
Canim atak dönemlerini doğum haftasina göre hesaplamamak gerekiyormuş. Sata göre doğması gereken tarihten itibaren kac haftalik oldugunu hesaplayip bakiyormussun galiba, her bebeğin farkli oluyor. Nette bunu hesaplayan bir uygulama vardi yabanci ama ismini hatirlamiyorum. Hepimiz farkli donemlerde ayni seyi yasadik yasiyoruz ben yaklaşik 1 aydir hep uykuluyken emziriyorum sırf bu memeyi reddetme yüzünden. Farklı bir sebebide olabilir, devam ederse doktoruna bir götür canımİyi hadi tek bizimki değilmiş rahatladımo takıntı yapınca bende yaptım
Atak 8. Hafta olur yazıyo nette biz onuncu haftadayız hiç böyle yapmazdı anlamadım sürekli ağlıyor uyumuyor ve sabahtan beri neredeyse hiç emmedi :-(
Aynı sorun bizdede var maalesef iki eli birden ağzında avuclarinin içi salya dolu bende diş çıkarma dan şüphelendim ama henüz çok erken değil mi ? Dün gece uykuya dalmakta zorlandı uykusu var ağlıyor ama uyuyamiyor yani bir huzursuzluk var nedenini anlamadımKizlar ya sizce bu kadar erken dis cikma belirtileri olurmu kizim iki gundur geceleri dahil emmiyor:-( en fazla on dk uyuyor cok huzursuz surekli agliyor agzindannsalyalar akitiyor emzigini cok seven kizim emzigini asla almiyor emzigi atip ellerini agzina sokuyor :-( yada bunlarin baska nedeni varmi sabahtan beri hic emmedi ya ac ac bekliyor memeye yaklasinca bile cigligi kopariyor
Ya bziimki yarim saat bi saat uyudugu nadir. Uyutuyorum 5 dk sonra aciyo gozu sinir oluyorum. Zaten zor uyutuyorum. Gazdanmi anlamadim ayaklari kollari cekerek uyaniyor. Emzigini surekli dusuruyo geribistiyor. Basinda bir insan lazim beklemeye gunboyu[/QUOTE işimiz zorlaşıyor gün geçtikçe
Allah hepize kolaylik versin
Tamam canım çok sağol büyüyyorlar belkide huy değiştiriyorlar hemen evhamlanmamakta lazım ama dayanamıyoruz işteCanim atak dönemlerini doğum haftasina göre hesaplamamak gerekiyormuş. Sata göre doğması gereken tarihten itibaren kac haftalik oldugunu hesaplayip bakiyormussun galiba, her bebeğin farkli oluyor. Nette bunu hesaplayan bir uygulama vardi yabanci ama ismini hatirlamiyorum. Hepimiz farkli donemlerde ayni seyi yasadik yasiyoruz ben yaklaşik 1 aydir hep uykuluyken emziriyorum sırf bu memeyi reddetme yüzünden. Farklı bir sebebide olabilir, devam ederse doktoruna bir götür canım
Hepimizin Kuzuları aynı ya Yien kadınlar kulübünde birkaç forumda gördüm üç dört aylıkken çok diş çıkaran bebek var ..her ihtimali düşünüyor işte insan kızım bambaşka biri oldu :-(Aynı sorun bizdede var maalesef iki eli birden ağzında avuclarinin içi salya dolu bende diş çıkarma dan şüphelendim ama henüz çok erken değil mi ? Dün gece uykuya dalmakta zorlandı uykusu var ağlıyor ama uyuyamiyor yani bir huzursuzluk var nedenini anlamadım
bayramdan beri sadece anne sütüCanim dogum kilosu 4.1, 1.ay 5950 58 cm 2.ay 7550 61 cm 3.ay 8735 65 cm
sadece anne sutu aliyorsa bisey olmaz tombik olaun ama mama aliyorsa mamayi biraz azalt bu arada masaAllah canim
Canım 2-3 acılı denemeden sonra normale döner canın acımaz inş. kendini psikolojik olarak hazırla, bir de emzirdigimiz için vücudun salgıladığı hormonlar bizi etkiliyormuş, sogudugunu düşünme..Kızlar lütfen yardm.dogum yapali 100 gün oldu. Ve hala afedersiniz esimle yakinlasamadim.böyle sorunu olan var mi. Bir defa deneme oldu ama canm cok acidi o. O kötü tecrübeden sonra iyice soğudum ama esim i de düşünmek zorundayım napicam ben
slm kızlar bende mayıs annesiyim hamileyken takip ediyordum ama sonra takip edemedim 15 mayısta doğum yaptım bilenler bilir ben sezeryan sonrası normal doğum istiyordum çok şükür Rabbim nasip etti konyada drum yaptırdı Allah ondan razı olsunbir kızım oldu.diğer çocuğumla 2.5 yaş var
Eğer sütün bebeğine ayda 500 gr ve üzerini aldırıyorsa mamaya gerek yok canim.9 mayısta doğum yaptım. oğlum 3250 gr doğdu
pazartesi 3.ay kontrolü olacak. çocuk 8 kg olmuş.
bayramdan önce mama ağırlıklı beslendik. ama bayramdan beri sadece emziriyorum. hiç mama vermiyorum. acaba düzelir mi çocuk. çok sızlıyo vicdanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?