• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hı hı Sağol bitanem benim :) eskiye göre daha iyiyim aslında kiiiiiiz :D bayram iyi geldi eşimle :KK66: en panik anne eda ha ha hahahahahahaha süper oldu valla
:) ah aaa bayram bize de iyi geldi vesselâm. Beraber bir şeyler yapmayı ozlemisiz. Bu arada oğlumun ilk süt dişleri çıkıyor çok mutlu oldum bugün :) hala kardeşten haberi yok nasıl söyleyeceğim bilemiyorum. :)

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Benim bu 3.hamileliğim yeri geldiğinde bazı tecrübelerimi sizinle paylaşmak isterim eğer kabul ederseniz.
Hoşgeldin canım :) sen de tecrübeli annelerimizdensin :) ne güzel diğer çocuklarının yaşı kaç?

çok şükür ağrım falan yok geçen hafta gittim keseyi gördüm yarın bana da 6+4 gün olacak yani 7.hafta içindeyim inşallah bu yazdıklarınız bana umut oldu...
Keseyi gördüysen dış gebelikten korkma sakin. Yarın da kalp atislarini duyunca tamam. Yanına peçete al insan ağlıyor çünkü :)

Keseyi gördüysen dış gebelikten korkma sakin. Yarın da kalp atislarini duyunca tamam. Yanına peçete al insan ağlıyor çünkü :)
yarına gerek yok şuan bile gözlerim doldu helede birde ilk kez bu duyguyu yaşayacak olmam beni daha da heyecanlandırıyor inşallah duyunca size burdan yazıcam....

yarına gerek yok şuan bile gözlerim doldu helede birde ilk kez bu duyguyu yaşayacak olmam beni daha da heyecanlandırıyor inşallah duyunca size burdan yazıcam....
Ben ikinci kez duyduğum halde ağladım kız :) her duyduğumda agliyorum :) hormonlar alt üst etti beni sanırım :) yarın yaz mutlaka :)

Hoşbulduk canım.Büyük kızım 12 yaşında küçük olanın Ocak'ta 3 yaşı doluyor.
Maşallah ya :) planlı miydi yoksa sürpriz mo yaptı tekne kazintisi :) benim sana sorum olacak gebeliklerin de kanama ya da düşük tehlikesi yaşadın mi hiç?

Maşallah ya :) planlı miydi yoksa sürpriz mo yaptı tekne kazintisi :) benim sana sorum olacak gebeliklerin de kanama ya da düşük tehlikesi yaşadın mi hiç?
Çok şükür canım ikisinde de hiçbir sorun yaşamadım.Yok canım ya ne planı korunduğumuz halde hangi ara nasıl oldu hala çözemedik. Vardır herşeyde bir hayır diyoruz artık.

günaydın kızlar nasılsınız ben uyuyamıyorum sabaha kadar 10 defa uyanıyorum tuvalet için azım kuruyo su içmek için yatakta dönünce sancı oluyo kalkıyorum sizde varmı

günaydın kızlar nasılsınız ben uyuyamıyorum sabaha kadar 10 defa uyanıyorum tuvalet için azım kuruyo su içmek için yatakta dönünce sancı oluyo kalkıyorum sizde varmı
Günaydın canim. .ilk zamanlar benimde cok uykum vardi ama su aralar duzensiz uykular basladi..kontrolü m yarin sabirsizliklar bekliyorum. .

NE GÜZEL YARIN BEBEĞİNİ GÖRCEN BENM DAHA ÇOOOK VAR YAA
ama senin bebis bizimkindrn buyuk annesi:) bende 3 haftadir gormuyorum en son 6+3 görmüştüm. ..cok merak ediyorum acaba nasil diye ? sen 3 test yaptirdinmi?

Günaydın herkesee :)
Umarim güzel bi bayram gecirmissinizdir ve bugun guzel bitirirsiniz :)

Benim lekelenmem ara ara devam etse de artik stres yapmıyorum ve inanıyorum inşallah cuma minigimin kalbini duyucam :)

Gunaydin kızlar nasilsiniz bayram dönüşü hemen hasta oldum ya :cry:ne yapacam bilmiyorum nefes alamiyorum sabahi ettim bugun tavsiyeniz varmi :KK1:o_O

Back