- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Kizlar sizde de ayaklarda ödem ve yanma oluyor mu?
bende yanma oluyor canım ara sıra... ödem için de iyotlu deniz tuzu var ondan kullan canım tuzu azaltmaya da çalış ayrıca...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar sizde de ayaklarda ödem ve yanma oluyor mu?
Kesen de kanama var miydi canım benim? Ben de aynı dertten muzdaribim hatırlarsın. Progestan kullandığın sürece olmaması gerekiyormus. Doktor benim ilacı 200 mg çıkardı ve su an olmuyor. Birde kesinlikle yorma kendini. Kendini yorunca da oluyor. Bilgin olsun. Korkma ama yine de. Önemli olan kırmızı olmaması.
Progestan gerektiği zaman kullanıldığında faydalı olduğu gibi yan etkileride bir hayli fazla olan bir ilaçtır. bu yüzden kimse doktoruna danışmadan gelişigüzel ilaç kullanmamalıdırselamlar herkese iyi bayramlar :) seneye kurbanda bebişlerimiz 4 aylık oluyor inşallah :) bahsettiğinz batmalar bende de oluyor progestan verdi banada ama dayanılmayacak bi ağrım olmadığı için kullanmıyordum dün bi dr arkadaşa sordum rahmin genişlemesine yardımcı oluyomuş kullan mutlaka dedi bi an önce kullanıcam herkese tavsiye ederim
offf yaaa ezıp ıcme dedı doktorCanim korkutmak istemem ama bebgin zekasini etkikeyen bir rahatsizlik bu ve Allah korusun gerizekalilik yapabiliyor suda ez istiyorsan suyla yut sabah ac karna ic ama
tabiki öyle ben verdiği halde ağrı kesicidir deyip kullanmadım o nedenle söyledim zaten bu devirde kulaktan dolma bilgilerle ilaç alıp içecek kimse yoktur sanırımProgestan gerektiği zaman kullanıldığında faydalı olduğu gibi yan etkileride bir hayli fazla olan bir ilaçtır. bu yüzden kimse doktoruna danışmadan gelişigüzel ilaç kullanmamalıdır
Nedir bu etki eden kizlar merak ettim konuyuofff yaaa ezıp ıcme dedı doktor
Tiroid canimNedir bu etki eden kizlar merak ettim konuyu
Hayir canim hicbir sorun yapmazKızlar kadının orgazm olmasının zararı var mı