• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de randevu alicam şimdi devlet hastanesinden. Özel köpekliyor devlet köpeklemez belki. Riskli gebelik geciriyorsun diyorlar gayet rahatlar ne kadar az giderse hastalar o kadar iyi onlar için. Ama benim kanamama normal deyip beni bekletiyorsa saatlerce allahın dan bulsun. Başka birşey diyemiyorum. O kadar umutluydum ki şimdi yine çöktüm. Ama ben inanıyorum bebeğim beni bırakmayacak.
Ah canım benim üzülme Allah güç kuvvet versin bebişinede sanada,o seni bırakmayacak benimde içimden öyle geçiyor,inşaallah verirler şu raporu...

bişeyler yiyebilirsen iyi olur,için hiçbişey almıyosa bi peynir ekmek bulantını azaltabilir taze sıkılmış meyve suyuda içebilirsin mandalina suyu portakal suyu,bende çok kötüyüm bulantıdan mafoldum
Canim ne yaptuysam olmuyor yemek aklima gelince basliyorum yataktan kalkamiyorhm bidr ustunr gece 12 de yola cikacaktik mahfoldum yani

Canim ne yaptuysam olmuyor yemek aklima gelince basliyorum yataktan kalkamiyorhm bidr ustunr gece 12 de yola cikacaktik mahfoldum yani
çok rahatsız edecek olursa ilaçlar var ama doktoroda sormadan alınmaz,çekicez artık geçene kadar :( çok zor biliyorum,ama aç olman daha çok bulandırır

kizlarrr ya bana yardimci olurmusunuz ben 8 haftalik hamileyim. dun gece gulerken kasigima oyle bir bicak saplandiki anlatamam... bu ilk baslarda oluyordu ama hafif di doktor rahim genisliyor demisti sonrasinda olmuyodu gectigimiz hafta vs... bugunde oksururken aman allahim sagli sollu bi aci bicak gbi canm yandii ya bu e simdi korkmalimiyim yoksa normalmi..uzandim bugun hep cunku halsizim...yardimci olursaniz sevinirim

Dur daha acele etme erken :) hem kiminin bulanmaz kiminin bulanır,benim ilk hamileliğimle bu aynı diil mesela bulantı neymiş öğrenmiş oldum :KK48:
benimde sadece 7.haftada birkere istifar ettim 2 gun migdem kalkti o kadar bende neden yok of yaaa kasigimda batiyo bende bi sorun var bence :'( :'(

Canım arkadaşlarım güzel annelerim maşallah bakın rabbim dualarimizi kabul etti, hep aklımda hep dualarımdasınız, Allah bir daha acı yaşatmayı seviyorum sizi

nereye gideyim ki daha ? ya türkiye hastanesi ya da florance nightingale.. :eek: :/
canım istersen sana benim dr.u önerebilirim..işinde çok iyi ayrıca sanki bir psikolog gibi herzaman moral veriyor..2 kaybımdan sonra bu dr.u buldum..daha önce dr.ların uygulamadıklarını uyguladı...çkomşularımada arkadaşlarıma önerdim giden memnun kalıyor...
Kızlar çok şükür biz kalp atışını bile duyduk
çok sevindim canım...gözün aydın..

Ay canım sıkıldı başım agriyor

Ya ben süt icemiyorum kızlar :KK43:
canım neden sıkılıyorun..bu arada pazar günü alıntı yaptım görmedin sanırım.sınav nasıl geçti demiştim..birde gelin çaylarınız çok oluyor memlekete neresi demiştim :D bu arada dr. bana şlimdilik yoğurt ve süt çok tüketme gaz yapar dedi..

canım istersen sana benim dr.u önerebilirim..işinde çok iyi ayrıca sanki bir psikolog gibi herzaman moral veriyor..2 kaybımdan sonra bu dr.u buldum..daha önce dr.ların uygulamadıklarını uyguladı...çkomşularımada arkadaşlarıma önerdim giden memnun kalıyor...

çok sevindim canım...gözün aydın..

canım neden sıkılıyorun..bu arada pazar günü alıntı yaptım görmedin sanırım.sınav nasıl geçti demiştim..birde gelin çaylarınız çok oluyor memlekete neresi demiştim :D bu arada dr. bana şlimdilik yoğurt ve süt çok tüketme gaz yapar dedi..
Canim görmedim cevaplayayim şimdi kusuruma bakma :)
Sınav guzeldi canım bakalım artık çok çalışmadım.
Biz Arnavut Kosova, kayinpeder Üsküp kayinvalide Sakarya :D
Ya faydali ya yemem lazım gibi geliyor, ama yiyemiyorum.

Merhaba canim bende de bulanti falan yok endise etme kotu seyler aklina getirme herkeste olmuyormus
hayir ya dunden beri kasigim oksurmeye gulmeye korkuyorum ya neden kasiklarim agriyo bu kadar normalmi iste onu merk ettim ay ne korkak oldum

heyooo neler yapıosunuzzz .??????????? tatıl basladııı oleeyy..:)))))))))) mide bulantılarııı tam gaz devam edıyo bende :hiç eksilme yok masalllaahhhh... kızlar doktor troıdlerım az calıstıgı ıcın hap vermıstı ben haptan kac tane yuttuysamm aynı hızla gerı cıktı :( off napcam bılmıroumm.. troıd problemı olan varmı .?

Back