- 7 Ekim 2009
- 2.855
- 1.431
- 248
- 36
ne yaptın cnm nasılsın bebıs göründümü dr ne dedi seni çok merak ettimBi görünse canım çok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yaptın cnm nasılsın bebıs göründümü dr ne dedi seni çok merak ettimBi görünse canım çok korkuyorum
Bence sen hastaneyi değiştir direk kalbine indiriyormuş baksana prof olmaş ama insan olamamış anlaşılan.
Gördük kalp atışı bile duyduk canım çok şükürne yaptın cnm nasılsın bebıs göründümü dr ne dedi seni çok merak ettim
çok mutlu oldum canım...Allah izniyle herşey yolunda bak..Kizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
kalp atışı alttan 6. haftada duyuluyor canım..günaydın mayıs anneleri inşallah bende mayıs anne adayıyım 6 hafta 2 iki günlük normal de bugün doktor randevum vardı kalp sesini duymak için ama hemşire arkadaşım erken olduğunu bir hafta sonra gitmemi istedi siz ne zaman duydunuz kalp sesini
canım dr.a sorunca krem önermişti önceki gebeliğimde ama yapı meselesi..derin esnekse çatlama olmuyor..Kizlar nasilsiniz bugun hos okudum mesajlari Allaha sukur herkes iyi gozukuyor :) bu catlaklarin olusmamasi icin neler yapmayi dusunuyorsunuz simdiden onlem almak lazimmis
inşallah görürseün canım..güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar nolur dua edin bugün doktora gideceğiz bugunde görünmezse kürtaj diyecek
yukarıya yazdım canım .kopyala yapıştır yapmim dedim... :)Ya çevrenizde çatlak önleyicilerle ilgili tavsiye veren birileri varsa bana da tavsiye eder misiniz? baştan önlemimizi alalım
ben sana dedım dımı yasasın rabbım sana bebgını bagısladı sımdı yat ayaklarınıuzat ılık bır sut al elıne ve keyfını cıkar cnm hamılelıgınınGördük kalp atışı bile duyduk canım çok şükür
Hayirli olsun bebisin ayniyizz21 ağustos son adet tarihim, galiba ben de mayıs annesi olacağım:)))
Çok şükür canım inanamadım ya gözlerime Allahım çok şükürben sana dedım dımı yasasın rabbım sana bebgını bagısladı sımdı yat ayaklarınıuzat ılık bır sut al elıne ve keyfını cıkar cnm hamılelıgının
Ay canım sıkıldı başım agriyor
yat dinlen cnm tadı cıkar hamılelıgınıÇok şükür canım inanamadım ya gözlerime Allahım çok şükür
Gozun aydin cnm cok sukur :)Çok şükür canım inanamadım ya gözlerime Allahım çok şükür
bişeyler yiyebilirsen iyi olur,için hiçbişey almıyosa bi peynir ekmek bulantını azaltabilir taze sıkılmış meyve suyuda içebilirsin mandalina suyu portakal suyu,bende çok kötüyüm bulantıdan mafoldumKizlar ilk bayilmami gerceklestirmis bulunmaktayim sabahtan beri midem cok bulanıyorfu hic bisey yiyemedim ogledrn sonra id yerinde icimden biseyin kaymasiyla kut dustum hala midem bulaniyir kalkamiyorum onerisi olan var mi?