• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyy ne güzel çok şükür herkes bebeğini gördü kalp atışını duydu. :KK9:

Bir de ben duysaydım:KK42:

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım Mayıs annesi olacağım inşallah bebeğimin belirlenen doğum tarihi eşimin doğum günü çıktı :KK48: bakalım gerçekten denk gelecekmi

Kizlar cok sukur bebegim yasiyor.. İnanamadim.. Allahtan umudunuzu kesmeyin.. Dua edin.. O kadar cok kanamam oldu ki ama bebek duruyo..
çok mutlu oldum canım...Allah izniyle herşey yolunda bak..

günaydın mayıs anneleri inşallah bende mayıs anne adayıyım 6 hafta 2 iki günlük:KK52: normal de bugün doktor randevum vardı kalp sesini duymak için ama hemşire arkadaşım erken olduğunu bir hafta sonra gitmemi istedi siz ne zaman duydunuz kalp sesini :KK51:
kalp atışı alttan 6. haftada duyuluyor canım..

Kizlar nasilsiniz bugun hos okudum mesajlari Allaha sukur herkes iyi gozukuyor :) bu catlaklarin olusmamasi icin neler yapmayi dusunuyorsunuz simdiden onlem almak lazimmis
canım dr.a sorunca krem önermişti önceki gebeliğimde ama yapı meselesi..derin esnekse çatlama olmuyor..

Kızlar nolur dua edin bugün doktora gideceğiz bugunde görünmezse kürtaj diyecek
inşallah görürseün canım..güzel haberlerini bekliyoruz.

Ya çevrenizde çatlak önleyicilerle ilgili tavsiye veren birileri varsa bana da tavsiye eder misiniz? baştan önlemimizi alalım
yukarıya yazdım canım .kopyala yapıştır yapmim dedim... :)

kızlar çatlakları önlemek için bi tavsiyede bulunacağım her hamile kalanlara anlatıyordum çok memnun oluyorlardı geçen arkadaş doğum yaptı hiç çatlağı oluşmamış tavsiyelerime uymuş bende bi yıl önce doğum yaptım bi tane bile çatlağım yok şimdi yine hamileyim:oops:3.aydan sonra yani ikinci trimestere girdiğimizde göbek,karın çevremizi bi güzel yağlıyoruz ben susam badem hindistan yağı kullandım (badem yağına dikkat kıllanma yapıyor) sonra cimcik atar gibi acıtmayacak şekilde heryeri öyle cimdikliyorsunuz hafif hafif narince o cildinizin esnemesini sağlıyor mutlaka hergün yapılacak gerçekten işe yarıyor bilgimi paylaşmak istedim:KK68:

Gördük kalp atışı bile duyduk canım çok şükür
ben sana dedım dımı yasasın rabbım sana bebgını bagısladı sımdı yat ayaklarınıuzat ılık bır sut al elıne ve keyfını cıkar cnm hamılelıgının:KK9::KK73::KK73::KK73:

ben sana dedım dımı yasasın rabbım sana bebgını bagısladı sımdı yat ayaklarınıuzat ılık bır sut al elıne ve keyfını cıkar cnm hamılelıgının:KK9::KK73::KK73::KK73:
Çok şükür canım inanamadım ya gözlerime Allahım çok şükür

Kizlar ilk bayilmami gerceklestirmis bulunmaktayim sabahtan beri midem cok bulanıyorfu hic bisey yiyemedim ogledrn sonra id yerinde icimden biseyin kaymasiyla kut dustum hala midem bulaniyir kalkamiyorum onerisi olan var mi?

Kizlar ilk bayilmami gerceklestirmis bulunmaktayim sabahtan beri midem cok bulanıyorfu hic bisey yiyemedim ogledrn sonra id yerinde icimden biseyin kaymasiyla kut dustum hala midem bulaniyir kalkamiyorum onerisi olan var mi?
bişeyler yiyebilirsen iyi olur,için hiçbişey almıyosa bi peynir ekmek bulantını azaltabilir taze sıkılmış meyve suyuda içebilirsin mandalina suyu portakal suyu,bende çok kötüyüm bulantıdan mafoldum

Back