Kızlar selam, bugün doktora gidecektim biliyorsunuz. Neyse ki gittim ve sinirden geberdim. Saat 1'de olan randevuma tam saatinde gittim ve benden önce bekleyen biri daha vardı. Doktoruma haber verildi geldi ve benden önceki bağğğyanı içeri aldı. Öğrendim ki o bağğğyann Beylikdüzü Kolan Hastanesi'nin başhekiminin ya da başhekim yardımcısının eşiymiş. Neyse görevli arkadaşa o bağğyan randevulu muydu diye sordum. O da acil ve kontrol muayenesi olduğu için çok kısa sürer dedi. Ben de tamam neyse dedim. Eşimle birlikte beklemeye başladık. Derken 15-20-25 dakika geçti..30-35 oldu ve 40. dakika da yeter artık dedim. Randevumu iptal ediyorum. Daha fazla bekleyemem ve böyle bir terbiyesizlik olamaz dedim. Sinirden ölüyordum sanırım. Neyse eşim sakinleştirmeye çalıştı ben de daha önce ki randevuda da aynısını yaptı 4:30'daki randevuma 5'i bilmem kaç geçe girebilmiştim. Sonuçta iş yerinden izin alıp gidiyorum ve her dakika benim için önemli. Bunun üzerine bir hışımla hastaneden çıkıyordum ki, acaba başka doktora mı görünsem dedim. Sonra gidip boş olan bir prof.'e randevu aldım ve muayenemizi olduk. Bebişe bakıldı çok ufak bu dedi. Şuan 6 haftan bitmiş görünüyor ama bu sanırım 4 haftalık civarında dedi. Ya gelişmesi yavaş ya da gelişmeyecek ve önümüzdeki haftalarda kürtaj olabilirsin dedi. O sırada fotografını aldık ve benden 10 gün önce ki fotoğrafını istedi. Sonra karşılaştırınca o zamandan bu zamana güzel gelmiş dedi. Demek geç döllenme oldu ondan sanırım, haftaya bir daha gel bakalım gelişimine. Sen yine her şeyine dikkat et, yemene içmene folik asite aynen devam et dedi. Bayram sonrası tekrar gideceğim. Bundan dolayı da mayıs anneliğinden haziran anneliğine terfi etmiş bulundum. :)) Gerçi hiç belli olmaz belki de nisanda gelir erken gelir. Her şey kısmet. :))
Bu arada gittiğim hastane Kolan International Hastanesi Okmeydanı'nda. Berrin Karakuy'a gidiyordum şimdi Meral Aban ile devam ediyorum bakalım beni daha neler bekliyor :))