• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Küçük çocuğu olan arkadaslar kasıklarıniz cok ağrıyor mu. 20 aylik kızım var haliyle kucagima almak zorunda kalıyorum şu 1 haftadir da cok huysuz allah yardımcımız olsun

Canım benim Rabbim korktuğumuzdan emin umduğumuza Nail eylesin inş dualarım kontrole gidecek tüm arkadaşlarla

Yukselmistir canim. Rabbim bebislerimizi korusun saglikla kavusursun bu sefer insallah. Aklina kotu seyler getirmemeye calis :KK66: guzel sonucunu bekliyoruz :KK66:

bende bu gün kan verdim ve ruh halim çok kötü tüm belirtilerim kayboldu sanki yine aynı olumsuz şeyleri yaşıycam gibi geliyor

çok saolun kızlar.. çok teşekkür ederim.. inşallah iyi haberler alırız hepimiz.. Allah kimseye yaşatmasın.. çok zor.. ama hep hakkımızda hayırlısını istedik.. hayırlısı neyse o olsun..

Csnim guzel haberlerini bekliyoruz. Umarim keseyi gorursunuz.. bebisin seninledir insaLlah hic bozma moralini

can8m ultrasona girmedim henuz. 4 bilemedin 5 gub sonra yine cagircak. kan verdim sonuca gore keseyi ne zaman gorebilcegini hesaplayacak. bana gun vercek.ins 4 gune gorecegiz. o zaman bakacak dis gebelik mi filan yoksa keseyi gorebilcekmiyiz diye.

canlarim gunaydinn suan yoldayim ilk kontrolume gidiyorum ins keseyi goruruz . birqzdan doktorda olcam kanda vercem. dua edin bana ne olur.. cok korkuyorum :KK43:
Korkma cnm benm inşallah görürsün inşallah herşey normaldir, bize de haber vermeyi unutma olur mu :KK66:

Günaydın kızlar çok bi yorgunluk var üstümde hiç halim yok gözlerimi açamıyorum

yaptırdığınız tahlil sonuçlarında folik asit değeriniz kaç yazıyor

kızlar günaydın.. bugün duanıza çok ihtiyacım var.. az önce kan verdim.. inşallah yükselmiştir değerim.. çok korkuyorum.. 2 tane kaybım var, ümidim az.. sabah kalktım baya bi ağladım.. korkuyorum..:KK43:
İnşallah değerin yükselmiştir Allahım dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım

yaptırdığınız tahlil sonuçlarında folik asit değeriniz kaç yazıyor

bana folik asit tahlili yapmadılar canım.. ama ben kullanıyordum folik asit korunmayı bıraktığımdan bu yana.. senin düşük mü çıktı?.. neden sordun?.. hemen başla eğer kullanmıyorsan folik asite..

Evet canım ben çok erken öğrendim gebeligimi... ilk olcturdugumde 38 di. Ikinci de 172 idi... pazartesi gittim doktora keseyi de gördüm. ... 2 hafta sonra kalp atışları ve bebeği görmek için tekrar çağırdı. ... Sağ salim almayi da nasip etsin yüce rabbim hepimize....:nazar::nazar::KK50:

Keseyi gördüğünde kaç haftalıktı? Benim kese 3+6 da minicikti de merak ettim.

bana folik asit tahlili yapmadılar canım.. ama ben kullanıyordum folik asit korunmayı bıraktığımdan bu yana.. senin düşük mü çıktı?.. neden sordun?.. hemen başla eğer kullanmıyorsan folik asite..
ya ben bu ay yumurtlama döneminden sonra şüphelendiğim için başlamıştım 5 mg olan hapı yarım içiyodum tahlile giderken kahvaltı yapmadım ama ilacı içtim değer 4,6-18,7 arası diyo mesela benim 20 çıkmış korktum bende dr kızarmı bana acaba diye

İnşallah değerin yükselmiştir Allahım dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım

saol canım.. inşallah yükselmiştir.. sonuç öğleden önce çıkacaktı alet bozulmuş.. öğleden sonraya kalmış.. stresten ölcem bu sefer de..

ya ben bu ay yumurtlama döneminden sonra şüphelendiğim için başlamıştım 5 mg olan hapı yarım içiyodum tahlile giderken kahvaltı yapmadım ama ilacı içtim değer 4,6-18,7 arası diyo mesela benim 20 çıkmış korktum bende dr kızarmı bana acaba diye

yok yok canım kızmaz.. iyi yapmışsın.. yüksek olmasının bir sakıncası yok.. hatta daha iyi.. benim önceki gebeliklerimde bir defa 26 mı ne çıkmıştı.. doktor o önemli değil, sen ilacı kullanmaya devam et dedi.. sıkıntı yoktur inşallah..

saol canım.. inşallah yükselmiştir.. sonuç öğleden önce çıkacaktı alet bozulmuş.. öğleden sonraya kalmış.. stresten ölcem bu sefer de..
Olsun cnm bişeyler yap zaman geçirmeye çalış sakin ol inşallah sonuç güzeldir hayırlısıyla :KK66:

yok yok canım kızmaz.. iyi yapmışsın.. yüksek olmasının bir sakıncası yok.. hatta daha iyi.. benim önceki gebeliklerimde bir defa 26 mı ne çıkmıştı.. doktor o önemli değil, sen ilacı kullanmaya devam et dedi.. sıkıntı yoktur inşallah..
Canım çok sağol ya içimi ferahlattın inan ki :KK60:

Allah korusun cnm aklına kötü şeyler getirme bişey olmaz inşallah p.tesiyi beklemek zorunda mısın yarın gitsen söylesen böyle bi durum olduğunu daha iyi olmaz mı hem için rahatlar ?
Yardiminiz Icin tesekkur ederim bugun hic yok cok sukur azcik leke bile olmadi. Bir de midem bulanmaya basladi hcg degerim artti sanirim. Pzt ancak gorunur dedi doktor 6 . Hafta dolmus bir gun gecmis olacak. Daha erken gitsem yine bisey goremezmis. Bu ara hcg degerimi 15.000 tahmin ediyorum bebisi pazartesi gorebilir miyim o zman 50.000 civari olur kalp atisi gorunur mu bu degerlerde. Cok heyecanli hafta.

Back