2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
H g canım. Hayırlı olsun gebeliğin

Hoşgeldin canım :) o halde yarın senden de güzel haberleri bekliyoruz. Allahım dualarımızı kabul etsin, inşallah bebişlerimizi hayırla sağlıkla alırız kucağımızaa :)

kızlar herkese selam bende inşallah 2. kes mayıs annesi olacağım. şimdilik kesin bir şey yok kanda belli oldu sadece. hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah....
İnşallah canım hoşgeldin sen de, hayırlı olsun inşallah :)

İyi geceler canlar.ben pek bir yoruldum kızı uyutabilirsem bende yatcam.allah rahatlık versin hepinize

Hoşgeldin canım :) o halde yarın senden de güzel haberleri bekliyoruz. Allahım dualarımızı kabul etsin, inşallah bebişlerimizi hayırla sağlıkla alırız kucağımızaa :)
Yarin haberi alir almaz burdayım Guzel duaların icin "aaamiiin " :) Allahrazi olsvdm
amin canim. guzel dualarin icin Allah razi olsun.

Selam. Bende betahcg sat dan bikac gun sonra olcturdum 320 cikti doktora daha gitmedim yarin ya da cuma gitcm kese gormeye. Cok heyecanliyim. Umarim hersey yolunda gider hepimiz icin sen gittin mi doktora
Evet canım ben çok erken öğrendim gebeligimi... ilk olcturdugumde 38 di. Ikinci de 172 idi... pazartesi gittim doktora keseyi de gördüm. ... 2 hafta sonra kalp atışları ve bebeği görmek için tekrar çağırdı. ... Sağ salim almayi da nasip etsin yüce rabbim hepimize....

Gozun aydin cnm darisi kalp atisina saglikla kabusalim hepimiz

Günaydın mayis anneleri yeme icme ve hareket konusunnda ddegisiklikler yaptiniz mi siz? Ben yorgunluktan da kaynakli daha cok dinleniyorum ama yemek konusunda pek bir degisiklik yaptim sayilmaz sadece her gun süt icmeye ve folik asite basladim. Sizler?

Günaydın :) ben de fazla bi değişiklik yapamadım doğrusu, süt içiyorum folik asit kullanıyorum ve biraz daha fazla uyuyorum, ama dengeli beslenmeye geçmek lazım artık bence :)

kızlar herkese selam bende inşallah 2. kes mayıs annesi olacağım. şimdilik kesin bir şey yok kanda belli oldu sadece. hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah....
Hoşgeldin canım benimde 2.Mayıs bebeğim olacak inşallah ilki kaç yaşında:)

canlarim gunaydinn suan yoldayim ilk kontrolume gidiyorum ins keseyi goruruz . birqzdan doktorda olcam kanda vercem. dua edin bana ne olur.. cok korkuyorum

canlarim gunaydinn suan yoldayim ilk kontrolume gidiyorum ins keseyi goruruz . birqzdan doktorda olcam kanda vercem. dua edin bana ne olur.. cok korkuyorum
Csnim guzel haberlerini bekliyoruz. Umarim keseyi gorursunuz.. bebisin seninledir insaLlah hic bozma moralini

kızlar günaydın.. bugün duanıza çok ihtiyacım var.. az önce kan verdim.. inşallah yükselmiştir değerim.. çok korkuyorum.. 2 tane kaybım var, ümidim az.. sabah kalktım baya bi ağladım.. korkuyorum..

Canım benim Rabbim korktuğumuzdan emin umduğumuza Nail eylesin inş dualarım kontrole gidecek tüm arkadaşlarla

Yukselmistir canim. Rabbim bebislerimizi korusun saglikla kavusursun bu sefer insallah. Aklina kotu seyler getirmemeye calis guzel sonucunu bekliyoruz

bende bu gün kan verdim ve ruh halim çok kötü tüm belirtilerim kayboldu sanki yine aynı olumsuz şeyleri yaşıycam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…