• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar ben çıkıyorum tanıdığıma memnun oldum hepinizi 9 aylık maratonu güzel bi şekilde birlikte geçiririz inşallah yarın görüşmek dileğiyle..

benim minik damarımsı bir pıhtı geldi azıcık yine önce karnım acıdı acıdı sonra o geldi. içim huzursuz yine :/

benim minik damarımsı bir pıhtı geldi azıcık yine önce karnım acıdı acıdı sonra o geldi. içim huzursuz yine :/
Allahım korusun seni ve yavrunu canım :( kontrolün nezaman tekrar senin

Allahım korusun seni ve yavrunu canım :KK43: kontrolün nezaman tekrar senin
pazartesi 6.hafta bitmiş oluyo doktor pzt gel dedi. 7+1 de kalbi de atar da inş rahatlarım pzt dinleyebilirsek. bu pzt günü ilk lekem olmuştu dün hiç olmadı bu akşam azcık oldu. ne ki bu? gebelik bitse bu ağrılar filan giderdi değil mi? tüm belirtilerim devam ediyor, inş her şey yolundadır, yarın bir hcg daha yapsam bir şey ifade eder mi ki? gebelik bitse de hcg artar mı acaba?

pazartesi 6.hafta bitmiş oluyo doktor pzt gel dedi. 7+1 de kalbi de atar da inş rahatlarım pzt dinleyebilirsek. bu pzt günü ilk lekem olmuştu dün hiç olmadı bu akşam azcık oldu. ne ki bu? gebelik bitse bu ağrılar filan giderdi değil mi? tüm belirtilerim devam ediyor, inş her şey yolundadır, yarın bir hcg daha yapsam bir şey ifade eder mi ki? gebelik bitse de hcg artar mı acaba?
Canım Allah'ın izni ile bişi yoktur.gebeliğin bitseydi leken cok fazla gelirdi ve ağrın olurdu. Gebelik bitse değerin düşer otomatık ama korkma yüksektir değerin.çünkü kanaman çok diğil

pazartolur6.hafta bitmiş oluyo doktor pzt gel dedi. 7+1 de kalbi de atar da inş rahatlarım pzt dinleyebilirsek. bu pzt günü ilk lekem olmuştu dün hiç olmadı bu akşam azcık oldu. ne ki bu? gebelik bitse bu ağrılar filan giderdi değil mi? tüm belirtilerim devam ediyor, inş her şey yolundadır, yarın bir hcg daha yapsam bir şey ifade eder mi ki? gebelik bitse de hcg artar mı acaba?
Canim gebelik bitse birkac damladan cok daha fazla kan olur hic olumsuz düşünme. Beta hcg artar hamislikle, gebelik sonlansa da yavas azalir zaten.. sen dinlen bolca kan da ver istersen icin rahatlasin raabim hepimizin bebislerini korusunn

Allah korusun cnm aklına kötü şeyler getirme bişey olmaz inşallah p.tesiyi beklemek zorunda mısın yarın gitsen söylesen böyle bi durum olduğunu daha iyi olmaz mı hem için rahatlar ?

kızlar herkese selam bende inşallah 2. kes mayıs annesi olacağım. şimdilik kesin bir şey yok kanda belli oldu sadece. hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah....

kızlar herkese selam bende inşallah 2. kes mayıs annesi olacağım. şimdilik kesin bir şey yok kanda belli oldu sadece. hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah....
Aramiza hosgeldin canim ;) kac cikti değerin?

iyi geceler kızlar,

yeni anne adayları hoşgeldiniz. yarın büyük gün sabahtan randevum var inşallah keseyi görürüz.

iyi haberlerinizi bekliyorum. görüşmek üzere

iyi geceler kızlar,

yeni anne adayları hoşgeldiniz. yarın büyük gün sabahtan randevum var inşallah keseyi görürüz.

Hadi bakalım cnm inşallah görürsünz haberleri bekliyoruz :KK28:

H g canım

Herkese hayırlı geceler ve merhaba,

bende bu forumun sessiz takipcılerindenim :) hepiniz cok tatlisiniz...
Sanırım bende 2015 mayıs annesi olacagim. 35. gunumde cıft cızgiyi gordum.Sabahta saglik ocagina gidip kesinleştireyim :) Duada unutmayın. bebiş bekleyenlere hayirli hamilelikler,isteyenlere de en kisa zamanda hayirli bebışler diliyorum..

iyi geceler kızlar,

Güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah canım:KK24:

Back