Evet çok yeniyim onu farketmemişim oraya yazmıştım ben de burayı sonradan farkettim iyi ki görmüşümAma burası adminin açtığı bi sayfa diğerini üyelerden biri açmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok yeniyim onu farketmemişim oraya yazmıştım ben de burayı sonradan farkettim iyi ki görmüşümAma burası adminin açtığı bi sayfa diğerini üyelerden biri açmış
Hoşgeldin :) :)Evet çok yeniyim onu farketmemişim oraya yazmıştım ben de burayı sonradan farkettim iyi ki görmüşüm
hoşgeldin sen buraya gelEvet çok yeniyim onu farketmemişim oraya yazmıştım ben de burayı sonradan farkettim iyi ki görmüşüm
İnşallahh hadi bakalımm darısı da bize olsun :)Hoşbuldum canlar biz de cumartesi tanışcaz meleğimizle inşallah :)
tesekkur ederimm canim :))Yeni yaşın kutlu olsun canım :) :)
Allahım korusun seni ve yavrunu canım kontrolün nezaman tekrar seninbenim minik damarımsı bir pıhtı geldi azıcık yine önce karnım acıdı acıdı sonra o geldi. içim huzursuz yine :/
pazartesi 6.hafta bitmiş oluyo doktor pzt gel dedi. 7+1 de kalbi de atar da inş rahatlarım pzt dinleyebilirsek. bu pzt günü ilk lekem olmuştu dün hiç olmadı bu akşam azcık oldu. ne ki bu? gebelik bitse bu ağrılar filan giderdi değil mi? tüm belirtilerim devam ediyor, inş her şey yolundadır, yarın bir hcg daha yapsam bir şey ifade eder mi ki? gebelik bitse de hcg artar mı acaba?Allahım korusun seni ve yavrunu canım kontrolün nezaman tekrar senin
Canım Allah'ın izni ile bişi yoktur.gebeliğin bitseydi leken cok fazla gelirdi ve ağrın olurdu. Gebelik bitse değerin düşer otomatık ama korkma yüksektir değerin.çünkü kanaman çok diğilpazartesi 6.hafta bitmiş oluyo doktor pzt gel dedi. 7+1 de kalbi de atar da inş rahatlarım pzt dinleyebilirsek. bu pzt günü ilk lekem olmuştu dün hiç olmadı bu akşam azcık oldu. ne ki bu? gebelik bitse bu ağrılar filan giderdi değil mi? tüm belirtilerim devam ediyor, inş her şey yolundadır, yarın bir hcg daha yapsam bir şey ifade eder mi ki? gebelik bitse de hcg artar mı acaba?
Canim gebelik bitse birkac damladan cok daha fazla kan olur hic olumsuz düşünme. Beta hcg artar hamislikle, gebelik sonlansa da yavas azalir zaten.. sen dinlen bolca kan da ver istersen icin rahatlasin raabim hepimizin bebislerini korusunnpazartolur6.hafta bitmiş oluyo doktor pzt gel dedi. 7+1 de kalbi de atar da inş rahatlarım pzt dinleyebilirsek. bu pzt günü ilk lekem olmuştu dün hiç olmadı bu akşam azcık oldu. ne ki bu? gebelik bitse bu ağrılar filan giderdi değil mi? tüm belirtilerim devam ediyor, inş her şey yolundadır, yarın bir hcg daha yapsam bir şey ifade eder mi ki? gebelik bitse de hcg artar mı acaba?
Allah korusun cnm aklına kötü şeyler getirme bişey olmaz inşallah p.tesiyi beklemek zorunda mısın yarın gitsen söylesen böyle bi durum olduğunu daha iyi olmaz mı hem için rahatlar ?benim minik damarımsı bir pıhtı geldi azıcık yine önce karnım acıdı acıdı sonra o geldi. içim huzursuz yine :/
Aramiza hosgeldin canim kac cikti değerin?kızlar herkese selam bende inşallah 2. kes mayıs annesi olacağım. şimdilik kesin bir şey yok kanda belli oldu sadece. hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah....
Hadi bakalım cnm inşallah görürsünz haberleri bekliyoruziyi geceler kızlar,
yeni anne adayları hoşgeldiniz. yarın büyük gün sabahtan randevum var inşallah keseyi görürüz.
iyi haberlerinizi bekliyorum. görüşmek üzere
H g canımkızlar herkese selam bende inşallah 2. kes mayıs annesi olacağım. şimdilik kesin bir şey yok kanda belli oldu sadece. hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah....
Güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah canımiyi geceler kızlar,
yeni anne adayları hoşgeldiniz. yarın büyük gün sabahtan randevum var inşallah keseyi görürüz.
iyi haberlerinizi bekliyorum. görüşmek üzere