• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba canım. .. doğum tarihlerini aynı yazdık. .. :) gelişmelerden hiç bahsetmedik.... ilk doktor kontrolün nasıl geçti keseyi vs görebildin mi ne zaman gittin doktora. ... verilen ilaçlar neler :) çok mu soru sordum :)
Selam. Bende betahcg sat dan bikac gun sonra olcturdum 320 cikti doktora daha gitmedim yarin ya da cuma gitcm kese gormeye. Cok heyecanliyim. Umarim hersey yolunda gider hepimiz icin sen gittin mi doktora

Merhaba benim sat 2 ağustostu 29 ağustosta gittiğimde dr emin olmamakla birlikte minik bir kese gördü. Seninki de görünür insallah.

ins gorunur tatlim. bugun tam 4 gaftaligiz kese olusmasi lazin normalde.

doktorumla konustum bugun yarin kan ver oyle gel yanima degerlerden kese ne zaman olusucak onu gorcez. dedi. bakalim ne olcak yarin cok heyecanliyim aslinda.
bugun devlete kan vermeye gideyim dedim veremedim sira gelmek bilmedi acikcasi.
yarin doktorda hastahanede vercem.

Doktordan geldim minicik kesemiz göründü. Pıhtılaşma için igne tasvip etmiyormus doktor pasamiz bende onu tasvip etmedim zaten 3 saat bekletti.
Saol canim normalde takmiycam ama iki kaybim olunca her seyden korkuyorum.. Sanki hic anne olamayacakmisim gibi geliyor.. Yarin yine yaptircam test insallah yukselmistir..
canim kayıpları nin nedenini arastirdin mi benimde 2 kaybim var pıhtılaşma çıktı kizimda igne kullandım

merhaba canlarim bende mayis annesi olacagim allahin iziniyle. 2 yillik evliyim. daha once ikiz gebeligim oldu fakat kaybettim ne yazikki. 6 ay korynma donemi gecirdikten sonra ilk ayda hamile kaldim sukurler olsun. bugun tam 4 hafta olduk. sat 6 agustis. yarin ilk rabdevuma gidecegim. kan pihtilasmasi var umarim keseyi goruruz. keseyi gorur gormez tedaviye baslamamiz gerekiyo. doktorum adetin gecer gecmez gel dedi ama ben yarin gidecegim.
hayirli olsun canım bendede var ve malesef yanlış doktora gitmisim bugün doktor degistiricem

Doktordan geldim minicik kesemiz göründü. Pıhtılaşma için igne tasvip etmiyormus doktor pasamiz bende onu tasvip etmedim zaten 3 saat bekletti.
canim kayıpları nin nedenini arastirdin mi benimde 2 kaybim var pıhtılaşma çıktı kizimda igne kullandım

hayirli olsun canım bendede var ve malesef yanlış doktora gitmisim bugün doktor degistiricem
allah hayirli etsin canim darisi basimiza.. İlk bebegimi 9 haftalikken kaybettim ve pihtilasma oldugunu ogrendim.. Ama ikinci bastan beri gelismedi.. Simdi de beta 160 cikti.. Yine gelismezse diye korkuyorum.. Bilmiyorum.. Hayirlisi..

allah hayirli etsin canim darisi basimiza.. İlk bebegimi 9 haftalikken kaybettim ve pihtilasma oldugunu ogrendim.. Ama ikinci bastan beri gelismedi.. Simdi de beta 160 cikti.. Yine gelismezse diye korkuyorum.. Bilmiyorum.. Hayirlisi..
Canım sıkma canını gec dollenme de olabilir.

Degerim 94 olmuş sukurler olsun degerim iyi artmış. Pazartesi keseyı gorebilecegimi söyledi görür muyum ki

• Beğen
Reactions: mpb
Ama burası adminin açtığı bi sayfa diğerini üyelerden biri açmış

Back