- 29 Ağustos 2014
- 1.534
- 1.948
- 178
Yaş kaççay ivettttttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş kaççay ivettttttt
yaşım 32 seninYaş kaçç
Selam. Bende betahcg sat dan bikac gun sonra olcturdum 320 cikti doktora daha gitmedim yarin ya da cuma gitcm kese gormeye. Cok heyecanliyim. Umarim hersey yolunda gider hepimiz icin sen gittin mi doktoraMerhaba canım. .. doğum tarihlerini aynı yazdık. .. :) gelişmelerden hiç bahsetmedik.... ilk doktor kontrolün nasıl geçti keseyi vs görebildin mi ne zaman gittin doktora. ... verilen ilaçlar neler :) çok mu soru sordum :)
Ben de 24yaşım 32 senin
Ben de 24
Merhaba benim sat 2 ağustostu 29 ağustosta gittiğimde dr emin olmamakla birlikte minik bir kese gördü. Seninki de görünür insallah.
bende dun 26 ya girdimm :))Ben de 24
Gayet güzel canımkızlar çok anlamıyorum ama beta hcg 935.4 yazıo
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. seninlede 1 gün aramız varmış canımGayet güzel canım
Âmin canım benim.evet aynı sayılır tarihlerimizRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. seninlede 1 gün aramız varmış canım
canim kayıpları nin nedenini arastirdin mi benimde 2 kaybim var pıhtılaşma çıktı kizimda igne kullandımSaol canim normalde takmiycam ama iki kaybim olunca her seyden korkuyorum.. Sanki hic anne olamayacakmisim gibi geliyor.. Yarin yine yaptircam test insallah yukselmistir..
hayirli olsun canım bendede var ve malesef yanlış doktora gitmisim bugün doktor degistiricemmerhaba canlarim bende mayis annesi olacagim allahin iziniyle. 2 yillik evliyim. daha once ikiz gebeligim oldu fakat kaybettim ne yazikki. 6 ay korynma donemi gecirdikten sonra ilk ayda hamile kaldim sukurler olsun. bugun tam 4 hafta olduk. sat 6 agustis. yarin ilk rabdevuma gidecegim. kan pihtilasmasi var umarim keseyi goruruz. keseyi gorur gormez tedaviye baslamamiz gerekiyo. doktorum adetin gecer gecmez gel dedi ama ben yarin gidecegim.
allah hayirli etsin canim darisi basimiza.. İlk bebegimi 9 haftalikken kaybettim ve pihtilasma oldugunu ogrendim.. Ama ikinci bastan beri gelismedi.. Simdi de beta 160 cikti.. Yine gelismezse diye korkuyorum.. Bilmiyorum.. Hayirlisi..Doktordan geldim minicik kesemiz göründü. Pıhtılaşma için igne tasvip etmiyormus doktor pasamiz bende onu tasvip etmedim zaten 3 saat bekletti.
canim kayıpları nin nedenini arastirdin mi benimde 2 kaybim var pıhtılaşma çıktı kizimda igne kullandım
hayirli olsun canım bendede var ve malesef yanlış doktora gitmisim bugün doktor degistiricem
Canım sıkma canını gec dollenme de olabilir.allah hayirli etsin canim darisi basimiza.. İlk bebegimi 9 haftalikken kaybettim ve pihtilasma oldugunu ogrendim.. Ama ikinci bastan beri gelismedi.. Simdi de beta 160 cikti.. Yine gelismezse diye korkuyorum.. Bilmiyorum.. Hayirlisi..
Yeni yaşın kutlu olsun canım :) :)bende dun 26 ya girdimm :))
Gozun aydin canim darisi kese ve kalp atisinaDegerim 94 olmuş sukurler olsun degerim iyi artmış. Pazartesi keseyı gorebilecegimi söyledi görür muyum ki
İki tane 2015 mayıs konusu açılmış