2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay canım benim ya bende dört gündür kestim hem kadın dogumcum hem de iki tane çocuk doktorumuz kes dedi kasılma yaratıp düşük tehlikesi olusturabilirmis yavrum zaten bi akşamları emiyordu yatarken devam sutu de almıyor o konuda kendimi kötü hissediyorum

kızlar bugün yazmıştım. dr a gittim lekelenme var diye progestan verdi demiştim. hemen içtim. tam 1 saat sonra dilime kadar bütün vücudum uyuştu. bayılmıyorum ama yığıldım kaldım kımıldayamıyorum. 2 yaşında kızım vardı yanımda. korktum bayılsam ne olacak diye. hemen eşim geldi acile gittik. ilacın ağır yan etkisiymiş. onun yerine dr jel verdi. kullanan oldu mu içinizde? bu arada bhcg değerim 867 çıkmış. 4+ 6 dayım. 1000 den sonra bebek görünüyomuş.

Canim inş. Birinin beni silkelemesi lazım, Sağol bitanem

Ay sorma canım, ya sadece söyle uzandim, hani kolunu kaldirirsinya işte o kadar

Aaaa çok sevindim canım Bundan sonrada sıra cinsiyet merakında :) inşallah bakalım şu 2 3 ay bi geçsede,bu günlerde geçer elbet sağlık olsun

istanbulda yaşayan arkadaşlar hangi semttesiniz? hengi dr.a gidiyorsunuz?
Sante plus diye bi hastane var zeytinburnunda doğum fiyatları çok uygun dikkatimi çekti,muayenede 12 tl bana baya uzak ama merakımdan gidip görmek istedim,temiz bi yerede benziyor,başka bi tercihim daha özel istanbul tıp merkezi,doktorunda ilgili olması önemli bende arayıştayım,sen nereye gidiyorsun canım?İlk kontrole aceleyle semt polikliniğine gittim ama memnun kalmadım

Saol canim imkanim var ama korkudan gidemiyorum.. Cok korkuyorum.. Agladim baya.. Doktorun yapacagi bisey de yok.. İgne hap ne varsa kullaniyorum zaten.. Hakkimizda hayirlisi..
Canım benim şimdi gördüm umarım ciddi bı durum yoktur.dr git bi lütfen.rabbim yardımcın olsun.inş sağlıklıdır bebeğin

Bende mayıs annesi olucam inş.en son reglim 18 ağustostu.şimdilik 5. Haftayı doldurdum sanırım.allah hepimize sağlıklı bir gebelik yaşatsın inş.saglıklı hayırlı evlatlar versin

Canim inş. Birinin beni silkelemesi lazım, Sağol bitanem

Ay sorma canım, ya sadece söyle uzandim, hani kolunu kaldirirsinya işte o kadar
Canım tedirgin olmakta haklısın ama bu kadar evham yapma,streslede hamilelik gecirmek cok zor cunku.Kolunu kaldırdığın için bişey olucağını sanmam,inşaallah önemli bişey yoktur

Kızlarrrr yarın marmaraya kar geliyormuş,fırtına kopacakmış şaşırdım eylülün ortasında kar :) :)

Canım allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah bazen hiç bir belirti olmiyabilir bazen çok yoğun olabilir sen içini ferah tut allah bebeğini sana bagislasin inşallah :)

Allah hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin ve sağlklı bebişlerimiz olsun inşallahhh.
Ben 31-05-2015 te bekliyorum bebeğimi bu tarihlere yakın bebek bekleyen var mı acaba?

Gullsee çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçirirsin bundan sonraki sürecini, bide bişey sormak istiyorum senin bhcg değerin hangi tarihte 867 çıkmıştı?

Kizlar hala uykulu geziyorum bn. Aksamlari eve kendimi zor atiyorum. Mide bulantısı da eklendi. Pek kimseye soylemedim ama rengim soldu resmen is yerinde herkes hamile misin hayirdir demeye basladi bu persembe kalp atisi icin gitcem rapor da almayi dusunuyorum

sante plusı biliyorum..daha önce zeytin burnundaydım..özel istanbul tıp merkezinide duydum..orası nerdeydi canım..hangi semttesin? ben bakırköyde özel muayenehaneye gidiyorum..daha önce sorunlu gebeliklerim oldu..bu dr.da çok araştırarak buldum...

Bende mayıs annesi olucam inş.en son reglim 18 ağustostu.şimdilik 5. Haftayı doldurdum sanırım.allah hepimize sağlıklı bir gebelik yaşatsın inş.saglıklı hayırlı evlatlar versin
ben yakınım canım sağlıklı hamilelişk geçirip inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız..benim 22 ağustos tahmini doğumda 29mayıs

özel istanbul tıp merkezi mecidiyeköyde canım,bende şişli tarafındayım,memnunmusun doktorundan?bakırköyde bildiğim bi doktor vardı ama adını hatırlayamadım şimdi,özel muayenehaneye gidincede fiyat artıyor tabi ama rahat oluyor.

Kızlar iyi akşamlar herkese, Dr. A gittik bebegimizi gördük kalp atışını duyduk hersey yolundaysa igneyide biraktirdi dr sadece hap içeceği, 1 ay sonraya randevu verdi, bu arada ordan yemeğe gittik, lahmacun yedik , ya lahmacun da bol maydanoz varya, bir zararı olurmu? Maydanoz yemeyin derler ya, akıl verin, çiğ değil lahmacun un içinde yedim baya vardı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…