Bebek gözükmedi canım Perşembe günü gidicez inşallahbebek gözüktümü peki,tehlikeli bi durum olsa doktor söylerdi bence,yanlış anlaşılma olmasın belki bebeğin boyutudur o,çünkü bu haftalarda 4–8 mm arası olurmuş boyutu,belki heyecandan yanlış anlamışsındır canım telaşlanma,yarın ara bi sor istersen
Cevabın için teşekkür ederim canım inşallah bir sorun yoktur. Birde bulantım felan birden kesildi. Siz kaç haftalıkların bebeği gördünüzMakineler arasındaki marka farkından dolayı bu yanlislik. Ama bildiğim kadarıyla araştırma ve devlet Hastanesindeki makineler daha donanımlı. Korkulacak birsey yok
bak sana bi örnek vereyim....Bebek gözükmedi canım Perşembe günü gidicez inşallah
allah yardımcın olsun...Merhaba müstakbel anneler benim bu hafta kanamam oldu üç gündür yatıyorum bebeğin etrafında da gördük kanamayı çok üzüldümiğne vurdular onun ağrısıyla yerimden kalkamadım zaten. Allah hiç birinize yaşatmasın onu kaybetme korkusu çok zor
Biz 6.5 haftalikken bebeği ve kalp atislarini duyduk :) senin daha küçük 1 hafta sonra görürsün merak etme. Bulantilara gelince başlar biter gene başlar. Belki de bitti senin bulantilarin ... benim mesela sabah hiç olmuyor bulantım. Akşam yemeginden sonra başlıyor. Bünyeden bünyeye değişiyor merak etmeCevabın için teşekkür ederim canım inşallah bir sorun yoktur. Birde bulantım felan birden kesildi. Siz kaç haftalıkların bebeği gördünüz
Allahım korusun bir şey olmaz allahın izniyle... kalkma yerinden bırak dağınık kalsın ortalık size bişey olmasın. .. o kadar kanaması olup sağlıklı doguranlar var maşallah. .. bizim de bebislerimiz sağlıklı sakin stres yapma. Bol bol süt iç . Ihlamur iç ve en önemlisi bol su iç pıhtılaşma olmasın canım benim... dualarım seninle...Merhaba müstakbel anneler benim bu hafta kanamam oldu üç gündür yatıyorum bebeğin etrafında da gördük kanamayı çok üzüldümiğne vurdular onun ağrısıyla yerimden kalkamadım zaten. Allah hiç birinize yaşatmasın onu kaybetme korkusu çok zor
Ben 7 yıl önce içtim emedur. Şimdi bitkisel olanlar çıkmış doktoruna sor bitkisel olanı al canım. .. :)Allah yardımcın olsun canım,hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah,stres yapma...Emeduru sormadan almak istemedim yarın gidicem kısmetse,kusmuyorum ama hiç durmadan bulanıyor,ilk hamileliğimde bu kadar olmamıştı
hoş geldinSelamlar yeni anneler. Ben Istanbul'dan katılıyorum aranıza 26 yaşımdayım. Özel bir Anaokulunda müdürlük yapıyordum bu yaz ayrıldım. Çocuk gelişimi ve anaokulu öğretmeniyim. Şuan özel ders veriyorum.
27 Ekim 2013 doğumlu bir kızım var. Ve ikinci bebeğime Allah'ın izniyle isteyerek hamileyim. Önceki sene Ekim 2013 annelerindendim şimdi de burada sizlerleyim. Sat 21 Ağustos. Heyecanla bebeğimi bekliyorum. Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin.
Hoşgeldin :)Selamlar yeni anneler. Ben Istanbul'dan katılıyorum aranıza 26 yaşımdayım. Özel bir Anaokulunda müdürlük yapıyordum bu yaz ayrıldım. Çocuk gelişimi ve anaokulu öğretmeniyim. Şuan özel ders veriyorum.
27 Ekim 2013 doğumlu bir kızım var. Ve ikinci bebeğime Allah'ın izniyle isteyerek hamileyim. Önceki sene Ekim 2013 annelerindendim şimdi de burada sizlerleyim. Sat 21 Ağustos. Heyecanla bebeğimi bekliyorum. Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin.
Gölgeledim aramıza canımSelamlar yeni anneler. Ben Istanbul'dan katılıyorum aranıza 26 yaşımdayım. Özel bir Anaokulunda müdürlük yapıyordum bu yaz ayrıldım. Çocuk gelişimi ve anaokulu öğretmeniyim. Şuan özel ders veriyorum.
Teşekkür ederim canım annemlerdeyim zaten çok iş yapmıyorum o kadar da kalkarım inşallahallah yardımcın olsun...
cevşen oku bol bol....
yerinden kalkmadan abdestsiz de okunuyor diye biliyorum yanlış yönlendirmeyeyim ama....
Hoşgeldin aramıza canım az önce yanlış yazım olmuşSelamlar yeni anneler. Ben Istanbul'dan katılıyorum aranıza 26 yaşımdayım. Özel bir Anaokulunda müdürlük yapıyordum bu yaz ayrıldım. Çocuk gelişimi ve anaokulu öğretmeniyim. Şuan özel ders veriyorum.
Önerilerine dikkat edicem canım çok sağol zaten evde bile kalmadım annem bakıyo şimdi Allah esirgesin bebeklerimizi :/Allahım korusun bir şey olmaz allahın izniyle... kalkma yerinden bırak dağınık kalsın ortalık size bişey olmasın. .. o kadar kanaması olup sağlıklı doguranlar var maşallah. .. bizim de bebislerimiz sağlıklı sakin stres yapma. Bol bol süt iç . Ihlamur iç ve en önemlisi bol su iç pıhtılaşma olmasın canım benim... dualarım seninle...
Canım teşekkür ederimBiz 6.5 haftalikken bebeği ve kalp atislarini duyduk :) senin daha küçük 1 hafta sonra görürsün merak etme. Bulantilara gelince başlar biter gene başlar. Belki de bitti senin bulantilarin ... benim mesela sabah hiç olmuyor bulantım. Akşam yemeginden sonra başlıyor. Bünyeden bünyeye değişiyor merak etme
Ben de ilk gün çok kötüydum. Burada sizlerin sayesinde moralim düzeldi. Moralin faydasını gördüm gerçekten. Ben düşürmeyi düşünürken napiyosun sen dedim kendi kendime. Sonra cinsiyeti hakkında araştırma yaptım doğumumu düşündüm oğlumu kime bırakacağım i düşündüm. Sende öyle yap. Bebeklerimız bize sımsıkı Tutundu. Bunu unutma sakin. Şimdiden size soracağım ben dogunca diyor :) gaz sancılarından dolayi uyutmiycak bizi :) bunları düşün. Birde Meryem suresini dinlet kulaklikla bebiş e. ...Önerilerine dikkat edicem canım çok sağol zaten evde bile kalmadım annem bakıyo şimdi Allah esirgesin bebeklerimizi :/
Çok teşekkürler canım. Devlet hastatanesindeki ultrason cihazı yeni gelmiş zaten. Perşembe günü gidicez inşallah eşim her nekadar gitmek istemesede iyi değil diyor ultrason zararlıymış. Bende kalp atışını gördükten sonra sık gitmeyiz diyorum.bak sana bi örnek vereyim....
1.olay:
29 ağustos pıtırcığımız 5hafta 0 günlük kesenin göxükesi gerek özel hastaneye gittik kese gözükmedi boş gebelikten bahsetti moral yerlerde.....
1 eylül pıtrcığımız 5hafta 3 günlük araştırma hastanesimdeyiz... 3 gün önce gözükmeyen kese vardı ya.... 3 gün sonra kese oluşmuş içinde 2,5 mm bebek oluşmuş dr ben kalp atışlarını görüyorum dedi.... bu arada bi ultrason cihazı var son model.... ekranı plazma felan....
2.olay:
5eylül pıtırcığımız 6hafta 0 günlük yine araştırma hastanesindeyiz bebek 5,2 mm olmuş... dr kesenin de bebğinde gelişiminin gayet güzel olduğunu söyledi hatta ultrasonda 6hafta 2 günlük çıktı...
9eylül pıtırcığımız 6 hafta 4günlük acele bi işim olduğu için araştırma hstanesi yerine devlete gittim ultrason cihazının ekranı 37 ekran tüplü tv gibi.... doktor bebeğin 4,5mm olduğunu söyledi yani cumadan salıya bebek 0,7mm küçülmüş (güya)... gelişimi de 1 hafta gerideymiş.....
12 eylülde tekrar araştırma hastanesindeyim salı 4,5mm ölçülen embriyo cuma 11,2 mm çıktı....
ve ben anladım ki ultrason cihazının kalitesi o kadar çok önemli ki.....
farklı doktorların ufaldı büyüdü demesine aldırma kaliteli cihazı olan tek bi dr a git...
umarım yazdıklarım rahatlatır seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?