2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Slm arkadaslar once hamile kalanlari tebrik ediorym bekleyenlerede bol sans insallah bende tup bebek yaptiracagim ama adetimi bekliyorum bir turlu gelmedi :KK43: gelince ine ile baslayacagim bu bebim ilk denemem olacak insallah gelir yada normal oldan olmusumdurda hic gerek kalmaz

Kızlar bır sorum var bızım bu kullandıgumız ilaclar adet gecıktırıyor mu ben ayın onunda hasta olmustum cumartesı transferım olacak tahlıl gunu adet den ıkı gun onceye gelıyor benım aklım ermedı bu ıse bır fıkrınıZ var mı

Slm arkadaslar once hamile kalanlari tebrik ediorym bekleyenlerede bol sans insallah bende tup bebek yaptiracagim ama adetimi bekliyorum bir turlu gelmedi :KK43: gelince ine ile baslayacagim bu bebim ilk denemem olacak insallah gelir yada normal oldan olmusumdurda hic gerek kalmaz
İnşallh canım.
Ama olsun tedaviye gerek kalsa bile inşallh yavruna kavuşmana vesile olacak.şimdiden hayırlısı olsun

Kızlar bır sorum var bızım bu kullandıgumız ilaclar adet gecıktırıyor mu ben ayın onunda hasta olmustum cumartesı transferım olacak tahlıl gunu adet den ıkı gun onceye gelıyor benım aklım ermedı bu ıse bır fıkrınıZ var mı
Benim daha önceki transferimde bu şekilde olmuştu.kullandığımız ilaçlar adeti engelliyor.

Hep öyle olur zaten canım adet olmayayım dersin ama daha belki günün gelmeden o gelir şimdi de bekliyorsun ya gelmez stres yaptiysan o yüzden gecikmiş olabilir yada inşallah hamilesindir

Bugun trqnsfer oldum.bna yardim edin saat 2 de oldu yan yatilabiliomu yoksa sirt ustumu yatmm lazim belim agridi ama bide bna 2 tane igne verdiler pregnyl 500 bi cumartesi.bide sali vuruncakmsm catlatma ignesi diilmi bu.neden verdi acaba heycandan soramadim

X