Amin canim ins. Hayirli haberlerle birbirimizin yuzunu guldururuz ins.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim ins. Hayirli haberlerle birbirimizin yuzunu guldururuz ins.
[/QUOTE]Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,
UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....
nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................
kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............
melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................
arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....
icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu)
mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............
egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............
yağmurun elleri..................?...............?.................?.............................................................?....................
patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast..............16 mart(2emb)........28 mart
_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart....................27 mart
conqueror...........................28............4............bahçeci fulya...........................................20 mart...................4 nisan
prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede
abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ..................................?...........................tedavide
eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide
esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide
kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............................................?....................tedavide
daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide
admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide
eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide
loreth..................................32................1............bahçeci fulya......................................................?....................tedavide
kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide
makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..................................................?....................tedavide
aysegul_huseyn..................28................2......medicana international..........................................?....................tedavide
elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide
elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm........................................................?....................tedavide
nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.................................................?....................tedavide
umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide
serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide
glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide
hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil...........................................................?...................tedavide
semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide
fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial..................................................?.................tedavide
Hoşgeldin canım aramıza. inşallah senden de güzel haberler alabiliriz. bol bol dinlenHerkese merhaba. Yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyorum bugünki güzel haberler üzerine ben de aranıza katılmaya karar verdim. Benim tüp bebek maceram ocakta başladı. Dün transferimi ancak yapabildik. Şimdi beklemedeyiz ve hepinize dua ediyorum.
Amiiiin canim darisi basima rabbim kucaginada almani nasip etsin dua et bizleredeKizlarrrr sonuc pzitif hamileyimm
Allahim isteyen herkese versin canlarim cok mutluyum cokk
Ay ins.canim benim. Bekliyorum artik sabirsizliklacanim cok gecmis olsun super bir haber bu insallah 8 ide dollenir
Hosgeldin canim aramuza hayirli olsun transferin :) insallah seninde pozitif haberini burdan sevincle kutlarizHerkese merhaba. Yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyorum bugünki güzel haberler üzerine ben de aranıza katılmaya karar verdim. Benim tüp bebek maceram ocakta başladı. Dün transferimi ancak yapabildik. Şimdi beklemedeyiz ve hepinize dua ediyorum.
Hoşgeldin canim:)hadi bakalım seninde hayırlı haberlerini alırız insallah:)Herkese merhaba. Yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyorum bugünki güzel haberler üzerine ben de aranıza katılmaya karar verdim. Benim tüp bebek maceram ocakta başladı. Dün transferimi ancak yapabildik. Şimdi beklemedeyiz ve hepinize dua ediyorum.
Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla :) :)o kadar stresliyim ki yazamıyorum offff.
Allah nazarlardan saklasın cnm bol bol dua et ve nazarlık taşı üzerindeİlk denemem
yaaaaaaa çığlık atasım geldi bugün 3. gebelik haberi maşallah topiğimize katlanarak devamı gelsin inşallah. gözünüz aydın canım. bugün kaçıncı günün belirtiler varmıydı hadi paylaş bizimleSonuç 308 çok mutluyum
3te 3 bugun be hayirli olsun canim gozunaydinSonuç 308 çok mutluyum
Maşallah oh 3ledik bugün bebek haberlerini :)gözün aydın canim:)Sonuç 308 çok mutluyum
canım ne yaptın keseyi yada keseleri görebildin mi durum ne ?Kızlar yarın olurmu acaba. Öğlen 3 de kese randevusu var. heyecandan yatamiyorum. Birde 2 tane mi 1 tane mi onun heyecanı ayyy gece gece kalpten gitmezsem iyi 
Canım cok sevındım ya hayırlı olsun ınsallah dua edın bızlere debelirti çok yoktu ilk günler bir kaç kere kramp girdi kasığıma, karnımda pıt pıt birşey atıyordu sanki. göğsüm çok hassaslaşmıştı. tatlıyı çok severdim hiç yemek istemiyordum ilk birkaç gün oldu bunlar sonra normale döndüm ondan çok korktum gitti diye gitmemiş meger.