2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................:KK51:

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................:KK51:

arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................:KK51:
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu):KK51:

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

yağmurun elleri..................?...............?.................?.............................................................?....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast..............16 mart(2emb)........28 mart

_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart....................27 mart

conqueror...........................28............4............bahçeci fulya...........................................20 mart...................4 nisan

prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede

abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ..................................?...........................tedavide

eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............................................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

loreth..................................32................1............bahçeci fulya......................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..................................................?....................tedavide

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international..........................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide

elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm........................................................?....................tedavide

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.................................................?....................tedavide

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide

serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil...........................................................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial..................................................?.................tedavide
[/QUOTE]
listede ben yokum ama :KK43:

Herkese merhaba. Yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyorum bugünki güzel haberler üzerine ben de aranıza katılmaya karar verdim. Benim tüp bebek maceram ocakta başladı. Dün transferimi ancak yapabildik. Şimdi beklemedeyiz ve hepinize dua ediyorum.
Hoşgeldin canım aramıza. inşallah senden de güzel haberler alabiliriz. bol bol dinlen

Herkese merhaba. Yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyorum bugünki güzel haberler üzerine ben de aranıza katılmaya karar verdim. Benim tüp bebek maceram ocakta başladı. Dün transferimi ancak yapabildik. Şimdi beklemedeyiz ve hepinize dua ediyorum.
Hosgeldin canim aramuza hayirli olsun transferin :) insallah seninde pozitif haberini burdan sevincle kutlariz

Hoşgeldin canim:)hadi bakalım seninde hayırlı haberlerini alırız insallah:)

belirti çok yoktu ilk günler bir kaç kere kramp girdi kasığıma, karnımda pıt pıt birşey atıyordu sanki. göğsüm çok hassaslaşmıştı. tatlıyı çok severdim hiç yemek istemiyordum ilk birkaç gün oldu bunlar sonra normale döndüm ondan çok korktum gitti diye gitmemiş meger.

Ama çok sevindim çok duygulandim gözlerim doldu..maşallah maşallah ..nne güzel haberler bunlar ya hayırlı olsun kizlarrrrr. :) hepimize dua ediyorum, dua ederken gözlerim doluyor. Ins herkese nasip eder Rabbim. Ayyy moral oldunuz resmen yaaa

belirti çok yoktu ilk günler bir kaç kere kramp girdi kasığıma, karnımda pıt pıt birşey atıyordu sanki. göğsüm çok hassaslaşmıştı. tatlıyı çok severdim hiç yemek istemiyordum ilk birkaç gün oldu bunlar sonra normale döndüm ondan çok korktum gitti diye gitmemiş meger.
Canım cok sevındım ya hayırlı olsun ınsallah dua edın bızlere de

X