2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

belirti çok yoktu ilk günler bir kaç kere kramp girdi kasığıma, karnımda pıt pıt birşey atıyordu sanki. göğsüm çok hassaslaşmıştı. tatlıyı çok severdim hiç yemek istemiyordum ilk birkaç gün oldu bunlar sonra normale döndüm ondan çok korktum gitti diye gitmemiş meger.
canım gözün aydın rabbim devamınıda getirip kucağınada almayı nasip etsin

kızlar salıverin gtsin ya ben cok korkaktım tüp bebek ve ben yan yana kuramıyordum ya bi sakinlik geldi yaptırcam dedim o igneleri o korkak kızın kendı yaptı ben daha neler yaşıcam dedım yaptım usanmadım offfffff bıtsın demedım içimde olumsuz bişi yoktu arada oluyordu ama olumlusu daha coktu ohss oldum karnım şişti nefes alamıyorudum buyuzden doktora gttım görümcem laboratuvarda çalışıyor gelmişken alalım dedi 9. gündü iyi al dedim eşimde aşagıda bekliyor muayene olup gtcem neyse tam içeri çagırdılar görümcem kadındogumcunun önünden bagırarark nur oldu oldu dedi koşup boynuma sarıldı agladık herkes biliyordu bütün hastane yanıma geldi rabbim herk isteyen kulan yaşatsın emeklerimizi boşa çıkarmasın zor ama sabır rabbimin vardır bir bildigi 4 yıl agladm inşallah herkesi sevinçten aglatır

kızlar salıverin gtsin ya ben cok korkaktım tüp bebek ve ben yan yana kuramıyordum ya bi sakinlik geldi yaptırcam dedim o igneleri o korkak kızın kendı yaptı ben daha neler yaşıcam dedım yaptım usanmadım offfffff bıtsın demedım içimde olumsuz bişi yoktu arada oluyordu ama olumlusu daha coktu ohss oldum karnım şişti nefes alamıyorudum buyuzden doktora gttım görümcem laboratuvarda çalışıyor gelmişken alalım dedi 9. gündü iyi al dedim eşimde aşagıda bekliyor muayene olup gtcem neyse tam içeri çagırdılar görümcem kadındogumcunun önünden bagırarark nur oldu oldu dedi koşup boynuma sarıldı agladık herkes biliyordu bütün hastane yanıma geldi rabbim herk isteyen kulan yaşatsın emeklerimizi boşa çıkarmasın zor ama sabır rabbimin vardır bir bildigi 4 yıl agladm inşallah herkesi sevinçten aglatır
amin canım bizlerede o sevinç nasip olsun rabbim gözyaşlarımızı sevinç gözyaşlarına çevirsin ammmmiiiiiiiiiiin sizlerde dua edin bizlere

benim doktorum test tarihini 4 nisan verdi.yani bana göre daha çok var.bilmiyorum kramp falan olmadı şimdiye kadar.sadece göğüslerim acıyor ve damarlar belirginleşti..belirti arıyorum kendimde sürekli ama 5. gününe kadar birşey hissetmiyordum ama akşamdan beri içimden bir ses oldu diyor.aslında benim 4. denenemem tecrübeliyim ama işte insan başka birşey oluyor bu süreçte. sudan çıkmış balık gibi.

benim doktorum test tarihini 4 nisan verdi.yani bana göre daha çok var.bilmiyorum kramp falan olmadı şimdiye kadar.sadece göğüslerim acıyor ve damarlar belirginleşti..belirti arıyorum kendimde sürekli ama 5. gününe kadar birşey hissetmiyordum ama akşamdan beri içimden bir ses oldu diyor.aslında benim 4.
denenemem tecrübeliyim ama işte insan başka birşey oluyor bu süreçte. sudan çıkmış balık gibi.[/
QUOTE]
Canim rabbim bu kez sevindirsin seni insallah.benim test gunum cumartesi bana bi o kadar uzun geliyo ki.okudugum her arkadasima tek tek dua ediyorum :KK66:

canım ne yaptın keseyi yada keseleri görebildin mi durum ne ?
Kızlar cok şükür keseyide kalp atışını da gördük 1 tane gözüktü. Rabbim sizede yaşatsın inşallah. Resmini atim
20150326_150901.jpg

Bugün benim doğum günüm belki çıkar diye test yaptım negatif üzülmeyeceğim demiştim ama üzüldüm.

X