2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Günaydın arkadaşlar!! Herkese mutlu bir gün diliyorum. Benim pazartesi kese randevum var. Allah'ın izniyle 5 hafta 2 günlük olacak o zaman bebişim. Usg ile karından mı yoksa vajinal mi bakılıyor acaba?

Bende öyle birşey olmamıştı. Sma toplanan yumurta sayısı azdı bende. Kanamam falan hiç olmadı. Tampon ve sargı bezini nerede kullanıyorlarmış acaba, merak ettim şimdi
kac yumurtan vardi canim bende sasirdim ondan sordum ozel bolgenin icine yerlestiriliiyomus bende duyunca normal birseymi acba ters birseymi oldu da oyle yapmislar dedim kendi kendime bilen varsa yazsin

kac yumurtan vardi canim bende sasirdim ondan sordum ozel bolgenin icine yerlestiriliiyomus bende duyunca normal birseymi acba ters birseymi oldu da oyle yapmislar dedim kendi kendime bilen varsa yazsin
Benim 6 yumurta vardı canım. Çok tahribat olmadı yani. Ama dün merak ettim internette araştırdım. Tampon ve sargı bezinden bahsetmiyordu ama tecrübesizlik sonucu iç organ ve damar yaralanmaları olabileceğini bunun da basit yöntemlerle giderilebileceğini söylüyordu. Allah'ım esirgesin

Benim 6 yumurta vardı canım. Çok tahribat olmadı yani. Ama dün merak ettim internette araştırdım. Tampon ve sargı bezinden bahsetmiyordu ama tecrübesizlik sonucu iç organ ve damar yaralanmaları olabileceğini bunun da basit yöntemlerle giderilebileceğini söylüyordu. Allah'ım esirgesin
bende korktum acikcasi ne bilim allah yardimcimiz olsun canimizi nasil ellere emanet ediyoruz bebek icin nelere katlaniyoruz allah herkese bu duyguyu yasatsin

Günaydın kızlar
Dün akşam test yapmıştım negatif çıktı diye üzülmüştüm ama bu sabah ilk idrarla yapınca çook silikte olsa ikinci cizgiyi görüyorum.allahım çok mutluyum.inşallh sorunsuz devam eder:)hergün koyulaşır.
Gözün aydın olsun arkadasım, mutlu haberlerinin Devamını bekliyoruz

Günaydın kızlar
Dün akşam test yapmıştım negatif çıktı diye üzülmüştüm ama bu sabah ilk idrarla yapınca çook silikte olsa ikinci cizgiyi görüyorum.allahım çok mutluyum.inşallh sorunsuz devam eder:)hergün koyulaşır.
benim doktor 9-10. gün belli olur o zaman test yaptır demişti.ben h.sonu kesin yaptırırım claxen kıllanıyorum h.sonu bitecek o eğer gebelik varsa almam lazım o sebeple. İdrar testi yaptım demişsin benide gaza getiriyosun :) test bitti eczaneden alıp gelmem mi :KK66:çok sevindim bu arada darısı bize inşallah

benim doktor 9-10. gün belli olur o zaman test yaptır demişti.ben h.sonu kesin yaptırırım claxen kıllanıyorum h.sonu bitecek o eğer gebelik varsa almam lazım o sebeple. İdrar testi yaptım demişsin benide gaza getiriyosun :) test bitti eczaneden alıp gelmem mi :KK66:çok sevindim bu arada darısı bize inşallah
ay canım hadi inşallah hayırlısı ile çıkar.yani çok erken aslında kan yaptır istersen şimdi idrarda çıkmaz ise moralin bozulmasın sonra.herkesin farklı sonuçta bende belli belirsiz görüyorum çift çizgiyi henüz.uöarım hayal kırıklığına uğramam

Slm kızlar sabah 9 da opum vardı şimdi çıktık hastaneden 15 yumurta toplanmış yarında embriyoların kalitesiyle ilgili bilgi verceklermiş Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah cuma günü yüzü suyu hürmetine hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize
mübarek cuma günü hayırlı olsun canım.

Günaydın arkadaşlar!! Herkese mutlu bir gün diliyorum. Benim pazartesi kese randevum var. Allah'ın izniyle 5 hafta 2 günlük olacak o zaman bebişim. Usg ile karından mı yoksa vajinal mi bakılıyor acaba?
Canım benim dün 5+6 idi dr alttan baktı. Ama kalp atışını dinnetyirmedi cok zararliymis. Ekrani büyütüp kalbin hareketini gösterdi.

O kadar erken kese görünüyor mu!? Bi de bu hafta hesabını son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz? Bizim transfer günümüzden itibaren mi sayacaklar yoksa? Siteden yapmıştım ben de ama sonra sildim.

X